Gość: gościu IP: *.go.net.pl 03.02.05, 12:26 gdzie można tanio i porządnie przebić chrząstkę ucha?? no wiecie żeby coś w portfelu zostało... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
metiowiec Re: przebijanie?? 03.02.05, 14:35 Ja ci przebije jak chcesz za nieduże pieniądze, chignienicznie i elegancko, zawsze troszkę boli ale możemy się razem piwka napić na znieczulenie mam juz w tym doświadczenie bo koleżankom z klasy (chyba z 15 osobom już przebijałem) przebijałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: przebijanie?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.05, 17:29 u stolarza , zawsze ma przy sobie gwożdzie i młotek Odpowiedz Link Zgłoś
mroofcia Re: przebijanie?? 03.02.05, 17:53 gościu, nie panikuj - przebicie chrząstki ucha to nie jest nic wielkiego. Ja mam siedem takich dziur, każda ma swoją historię, każda dość ciekawą (są dziury imprezowe, dziury dołowe, dziury-z-miłości...) - w każdym razie żadna nie była robiona za pieniądze ;-) Dodam, że wszystki inne kolczyki, jakie mam, robiłam w stusiach za duże pieniądze, ale tego się w warunkach domowych nie robi. Nie pękaj - znajdź kolegę albo koleżankę, wypij pifko i do roboty ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
metiowiec Re: przebijanie?? 04.02.05, 08:36 No to jak już mówiłem ja oferuje swoje usługi Odpowiedz Link Zgłoś