Gość: Mikołaj IP: *.acn.waw.pl 30.05.02, 15:00 Ja zacząłem i jestem dobrej myśli.A wy? ps.Typowanie jest łatwe:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: peteen Re: Gracie o IMaca? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 30.05.02, 15:20 nie gram Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Gracie o IMaca? 30.05.02, 15:22 ja tez nie... zreszta imaca mam juz ;))) ale moze sie zbawie, wystarcza mi na razie ten konkurs a la wygraj lige i obstawianie na www.sport4.pl... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikołaj Re: Gracie o IMaca? IP: *.acn.waw.pl 30.05.02, 15:36 mikolaj7 napisał(a): > ja tez nie... zreszta imaca mam juz ;))) > > ale moze sie zbawie, wystarcza mi na razie ten konkurs a > la wygraj lige i obstawianie na www.sport4.pl... Który w wygraj ligę jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Gracie o IMaca? 30.05.02, 15:40 Gość portalu: Mikołaj napisał(a): > mikolaj7 napisał(a): > > > ja tez nie... zreszta imaca mam juz ;))) > > > > ale moze sie zbawie, wystarcza mi na razie ten konkurs a > > la wygraj lige i obstawianie na www.sport4.pl... > Który w wygraj ligę jesteś? zaden, mowie, ze gram w wygraj mundial, ale przez kartki pocztowe. nie wiem, czy to ma inna nazwe od tej internetowej zabawy w typowanie, wiec tak napisalem. nad 4 skladami myslalem 3 godziny. wg mnie mam duze szanse cos wygrac. zmarnowalem kilka kartek a4 na to... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikołaj Re: Gracie o IMaca? IP: *.acn.waw.pl 30.05.02, 15:41 mikolaj7 napisał(a): > Gość portalu: Mikołaj napisał(a): > > > mikolaj7 napisał(a): > > > > > ja tez nie... zreszta imaca mam juz ;))) > > > > > > ale moze sie zbawie, wystarcza mi na razie ten konkurs a > > > la wygraj lige i obstawianie na www.sport4.pl... > > Który w wygraj ligę jesteś? > > zaden, mowie, ze gram w wygraj mundial, ale przez kartki > pocztowe. nie wiem, czy to ma inna nazwe od tej > internetowej zabawy w typowanie, wiec tak napisalem. > > nad 4 skladami myslalem 3 godziny. wg mnie mam duze > szanse cos wygrac. zmarnowalem kilka kartek a4 na to... Jaki masz skład? ps.Ja nie gram Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Gracie o IMaca? 30.05.02, 15:50 Gość portalu: Mikołaj napisał(a): > mikolaj7 napisał(a): > > > Gość portalu: Mikołaj napisał(a): > > > > > mikolaj7 napisał(a): > > > > > > > ja tez nie... zreszta imaca mam juz ;))) > > > > > > > > ale moze sie zbawie, wystarcza mi na razie ten konkurs a > > > > la wygraj lige i obstawianie na www.sport4.pl... > > > Który w wygraj ligę jesteś? > > > > zaden, mowie, ze gram w wygraj mundial, ale przez kartki > > pocztowe. nie wiem, czy to ma inna nazwe od tej > > internetowej zabawy w typowanie, wiec tak napisalem. > > > > nad 4 skladami myslalem 3 godziny. wg mnie mam duze > > szanse cos wygrac. zmarnowalem kilka kartek a4 na to... > Jaki masz skład? > ps.Ja nie gram musze wyczytac z tych bazgrolow... druzyna nr 1 (ae nie wiem, ktora jest cholera ktora :) bramkarze: 1. chilavert 2. buffon obroncy: 1. onopko (!) 2. carlos 3. leboeuf 4. thuram 5. nesta 6. cafu 7. cannavaro 8. lizarazu pomoc: 1. totti 2. beckham 3. ronaldihno 4. denilson 5. veron 6. wilmots 7. ballack 8. nakata atak: 1. batistuta 2. crespo 3. lopez 4. nuno gomez druzyna 2: bramkarze: 1. dudek 2. kahn obrona: 1. zanetti 2. cafu 3. carlos 4. zelwakow (!) 5. hajto (!) 6. hierro 7. puyol 8. panucci pomoc: 1. beckham 2. almeyda (albo zmienilem w ostatniej chwili) 3. ortega 4. ronaldihno 5. ballack 6. petit 7. zidane 8. figo atak: 1. henry 2. trezeguet 3. owen 4. neuville chcesz pozostale druzyny? teraz tylkos ie modlic, zeby te kupony doszly... poslalem we wtorek, mam nadzieje, ze dotra na czas ... bezsensu gazeta wymyslila, ze kupony moga isc do dzisiaj, bo dzis jest swieto... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikołaj Re: Gracie o IMaca? IP: *.acn.waw.pl 30.05.02, 16:21 mikolaj7 napisał(a): > Gość portalu: Mikołaj napisał(a): > > > mikolaj7 napisał(a): > > > > > Gość portalu: Mikołaj napisał(a): > > > > > > > mikolaj7 napisał(a): > > > > > > > > > ja tez nie... zreszta imaca mam juz ;))) > > > > > > > > > > ale moze sie zbawie, wystarcza mi na razie ten konkurs a > > > > > la wygraj lige i obstawianie na www.sport4.pl... > > > > Który w wygraj ligę jesteś? > > > > > > zaden, mowie, ze gram w wygraj mundial, ale przez kartki > > > pocztowe. nie wiem, czy to ma inna nazwe od tej > > > internetowej zabawy w typowanie, wiec tak napisalem. > > > > > > nad 4 skladami myslalem 3 godziny. wg mnie mam duze > > > szanse cos wygrac. zmarnowalem kilka kartek a4 na to... > > Jaki masz skład? > > ps.Ja nie gram > > musze wyczytac z tych bazgrolow... > > druzyna nr 1 (ae nie wiem, ktora jest cholera ktora :) > > bramkarze: > 1. chilavert 2. buffon > > obroncy: > 1. onopko (!) 2. carlos 3. leboeuf 4. thuram 5. nesta 6. cafu > 7. cannavaro 8. lizarazu > > pomoc: > 1. totti 2. beckham 3. ronaldihno 4. denilson 5. veron 6. > wilmots 7. ballack 8. nakata > > atak: > 1. batistuta 2. crespo 3. lopez 4. nuno gomez > > druzyna 2: > > bramkarze: > 1. dudek 2. kahn > > obrona: > 1. zanetti 2. cafu 3. carlos 4. zelwakow (!) 5. hajto (!) 6. > hierro 7. puyol 8. panucci > > pomoc: > 1. beckham 2. almeyda (albo zmienilem w ostatniej chwili) > 3. ortega 4. ronaldihno 5. ballack 6. petit 7. zidane 8. figo > > atak: > 1. henry 2. trezeguet 3. owen 4. neuville > > chcesz pozostale druzyny? > > teraz tylkos ie modlic, zeby te kupony doszly... poslalem we > wtorek, mam nadzieje, ze dotra na czas ... > > bezsensu gazeta wymyslila, ze kupony moga isc do dzisiaj, > bo dzis jest swieto... Zespoły dobre. Ja bym postawił na taki: Dudek/Kahn Turam/Carlos/Cannavaro/lizarazu/Harthe/Wałdoch Bekcham/Zidane/Helguera/Ronaldhino/Rivaldo/Nakata/Aimar/Figo Owen/Henry/Raul/Batistuta/Monntella/ Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Gracie o IMaca? 30.05.02, 16:33 > Ja bym postawił na taki: > Dudek/Kahn > Turam/Carlos/Cannavaro/lizarazu/Harthe/Wałdoch > Bekcham/Zidane/Helguera/Ronaldhino/Rivaldo/Nakata/Aimar/Figo > Owen/Henry/Raul/Batistuta/Monntella/ jest tylko jeden szkopul - zeby w Twojej druzynie atak nie strzelal goli obronie - kiedy w obronie jest dudek i kahn, z przodu nie powiniens miec ludzi z wloch i portugalii i w druga strone... dlatego tyle czasu mi to zajelo. ustawialem tak, zeby moja drzyna trcila punkty sama na sobie dopiero od polfinalow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg36 Re: Gracie o IMaca? IP: *.gazeta.pl / *.uc.nombres.ttd.es 31.05.02, 19:51 Gość portalu: peteen napisał(a): > nie gram Zagraj peteenie wykaz sie swoja znajomoscia futbolu !!! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Gracie o IMaca? 31.05.02, 19:56 Gość portalu: greg36 napisał(a): > Gość portalu: peteen napisał(a): > > > nie gram > > Zagraj peteenie wykaz sie swoja znajomoscia futbolu !!! > > :))) ja tez nie gram , moze warto... wole wygraj mundial... tylko nie iwem, czy moje kupony doszly... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lisa Re: Gracie o IMaca? IP: *.westk01.tn.comcast.net 31.05.02, 18:49 Mac w Polsce to jak wrzod na d... Nie oplaca sie. Ex-posiadaczka Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Gracie o IMaca? 31.05.02, 19:19 Gość portalu: Lisa napisał(a): > Mac w Polsce to jak wrzod na d... Nie oplaca sie. > Ex-posiadaczka konkretnie. ja mam i zyje i jest mi z tym dobrze i mam gry i mam internet i mam office`a i mam pelno innych programow. moze korzystalas z jakiegos bardzo starego? albo bardzo dawno? teraz maci staja sie naprawde popularniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonzaj Re: Gracie o IMaca? IP: *.krakow.pl 31.05.02, 21:12 Tak ale cholernie drogie...8 tys za sprzet o konfiguracji pc którego moge miec za 4/5 tys... Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Gracie o IMaca? 31.05.02, 21:33 Gość portalu: bonzaj napisał(a): > Tak ale cholernie drogie...8 tys za sprzet o konfiguracji pc którego moge miec > za 4/5 tys... hmm... ja sie chyba zainteresuje w koncu sennikami i danymi technicznymi, z radosci bede obalal takie argumenty, bo teraz to bym stapal na cienkim lodzie, ale juz wstepnie sie nie zgadzam :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonzaj Re: Gracie o IMaca? IP: *.krakow.pl 31.05.02, 21:38 No to powiedz jaką masz konfiguracje tego imaca...w m1 jest imac za 8 tys... Ale co do jednego to napewno imac jest lepszy...żaden pc nie będzie tak optymalnie ustawiony ... Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Gracie o IMaca? 31.05.02, 21:50 Gość portalu: bonzaj napisał(a): > No to powiedz jaką masz konfiguracje tego imaca...w m1 jest imac za 8 tys... > Ale co do jednego to napewno imac jest lepszy...żaden pc nie będzie tak > optymalnie ustawiony ... z tym iMaciem w m1 to niezle jaj sa, hehe, plakalem ze smiechu. bylem tam kiedys z rodzicami, tata chcial mamie pokazac tego nowego na zywca, bo ona jeszcze nie widziala, ogladaja, przyplatal sie jakis facet i patrzy jak ciele w tego iMaca... rodzice poszlismy, ja podchodze: facet: iMac! (jakby chcial powiedziec, ze wie co to jest) ja: wiem, mam takiego w domu f: z oprogramowaniem? normalnie zbaranialem. nie sadzielm dotad, ze kompa mozna miec tylko dla obudowy :-))) ale mam starego, fioletowego, wystarczajaco dobry. choc ten nowy, z wyswietlaczem lcd i systemem X (ja mam upgreadowana 9) jest idealny. najlepszy sprzet chyba na rynku... ale to moje subiektywne zdanie, nie znam sie zbyt dobrze na konkurencji, na pewno mac nie ma niczego lepszego :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonzaj Re: Gracie o IMaca? IP: *.krakow.pl 31.05.02, 21:52 O tak ja tegop wcale nie neguje że imac to świetny sprzęt...tylko ta cena... Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Gracie o IMaca? 31.05.02, 22:01 Gość portalu: bonzaj napisał(a): > O tak ja tegop wcale nie neguje że imac to świetny sprzęt...tylko ta cena... fakt, duza, ale jednak to najnowszy model... no i w koncu stoi jako wielka atrakcja, wiec nie dziwie sie, ze cos tam przylozyli od siebie :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtq Re: Gracie o IMaca? IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 01.06.02, 13:06 Zwróć uwagę, że ten iMac co jest do wygrania to najnowsza propozycja Apple'a. T co ma mikolaj i ja, to starsze modele tych komputerow teraz kosztuja ok. 3600 zl NOWE a jak mowisz sa stabilniejsze, ladnejsze i sybsze od pctów. WARTO Odpowiedz Link Zgłoś