Gość: X-ray IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 30.05.02, 21:37 Hejaaaaaaaaa! Mam śliczną i zdrową córkę, Emilkę. I jestem pijany ze szczęścia! I poza tym tez jestem pijany:-)) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
muzaaa Re: Mam córkę!!!!!!!!!!! 30.05.02, 21:38 O Matko Boska:))) A byles przy porodzie? Odpowiedz Link Zgłoś
yogy Re: Mam córkę!!!!!!!!!!! 30.05.02, 21:39 muzaaa napisał(a): > O Matko Boska:))) A byles przy porodzie? Upił córkę...! Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: Mam córkę!!!!!!!!!!! 30.05.02, 21:39 To na forum nawet dzieci sie rodza!!! tego jeszcze nie bylo :))) a kiedy beda poczynane ;) GRATULACJE X-Ray'u mam nadzieje, ze nie pobila rekordu wagi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROKOCIM Re: Mam córkę!!!!!!!!!!! IP: *.client.attbi.com 30.05.02, 21:41 tomcrac napisał(a): > To na forum nawet dzieci sie rodza!!! tego jeszcze nie bylo :))) a kiedy beda p > oczynane ;) > GRATULACJE X-Ray'u mam nadzieje, ze nie pobila rekordu wagi ;) Czemu nie, trza sie cieszyc z kazdego rekordu Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Mam córkę!!!!!!!!!!! 30.05.02, 21:44 Gość portalu: PROKOCIM napisał(a): > tomcrac napisał(a): > > > To na forum nawet dzieci sie rodza!!! tego jeszcze nie bylo :))) a kiedy b > eda p > > oczynane ;) > > GRATULACJE X-Ray'u mam nadzieje, ze nie pobila rekordu wagi ;) > > Czemu nie, trza sie cieszyc z kazdego rekordu dziecko bedzie w ksiedze guinessa i bedzie mialo zypane zycie, z 2m w pasie, super rekord! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Mam córkę!!!!!!!!!!! IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 30.05.02, 21:40 Gratulacje, za cztery lata zgłoś się z nią do mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X-ray Re: Mam córkę!!!!!!!!!!! IP: 217.99.217.* 30.05.02, 21:43 Gość portalu: rita napisał(a): > Gratulacje, za cztery lata zgłoś się z nią do mnie. Rita, to ja Omam_ist. X-ray to moj sobowtor:-)) Zglosze sie na nauke tenisa:-) Caluski Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Mam córkę!!!!!!!!!!! 30.05.02, 21:42 gratulacje! wypijemy Wasze zdrowie na spotkaniu, no chyba, ze sie stawisz osobiscie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROKOCIM Re: Mam córkę!!!!!!!!!!! IP: *.client.attbi.com 30.05.02, 21:44 mikolaj7 napisał(a): > gratulacje! wypijemy Wasze zdrowie na spotkaniu, no > chyba, ze sie stawisz osobiscie :))) juz sie (w)stawil osobiscie Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Mam córkę!!!!!!!!!!! 30.05.02, 21:45 Gość portalu: PROKOCIM napisał(a): > mikolaj7 napisał(a): > > > gratulacje! wypijemy Wasze zdrowie na spotkaniu, no > > chyba, ze sie stawisz osobiscie :))) > > juz sie (w)stawil osobiscie trzeba bedzie powtorzyc :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew Re: Mam córkę!!!!!!!!!!! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 30.05.02, 21:47 Gość portalu: X-ray napisał(a): > Hejaaaaaaaaa! Mam śliczną i zdrową córkę, Emilkę. I jestem pijany ze szczęścia! > > I poza tym tez jestem pijany:-)) pzdr No to gratulacje!!! Ja będę miał drugiego syna za niecały miesiąc:))) Gdzie rodziła (- iliście)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X-ray Re: Mam córkę!!!!!!!!!!! IP: 217.99.217.* 30.05.02, 21:47 Przy porodzie nie bylem, bo miala cesarke. Ale przedtem bylem caly czas. Strasznie sie bidula meczyla, ale efekt jest i to jaki! Nie wiem, co jeszcze powiedziec - jestem szczesliwy! Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: Mam córkę!!!!!!!!!!! 30.05.02, 21:51 To sie nazywa prawdziwy frumowicz! Zona z dzidziusiem w szpitalu, a facet pisze na forum ;))) NIECH ZYJE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peteen Re: Mam córkę!!!!!!!!!!! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 30.05.02, 23:18 hurra, hurra !!! gratulacje !!!! ale... ja mam dwie córki, kto da więcej ??? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kathy38 Re: Mam córkę!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl / *.chello.pl 30.05.02, 23:20 Raczej Cię nie przebiję :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peteen Re: Mam córkę!!!!!!!!!!! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 30.05.02, 23:30 się staraj, jeszcze masz szanse !!! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tata Re: Mam synka!!!!!!!!!!! IP: *.sp / 192.168.5.* 31.05.02, 08:23 Tylko mój synek to już wielki chłop! Ale jak kto ma córki to dla niego lepiej! tata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X-ray Re: Mam synka!!!!!!!!!!! IP: *.bci.net.pl 31.05.02, 13:56 Gość portalu: tata napisał(a): > Tylko mój synek to już wielki chłop! > Ale jak kto ma córki to dla niego lepiej! > tata A jak kto ma corke i syna, to jush zupelne szalenstwo:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
dora5 Re: Mam córkę!!!!!!!!!!! 31.05.02, 18:06 ...córki są zawsze tatusiowe... pozdrawiam Dora Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jebego Re: Mam córkę!!!!!!!!!!! IP: *.uskzo.am.pnu.com / *.pharmacia.com 31.05.02, 21:56 kto jest ojcem? Odpowiedz Link Zgłoś