aga309 29.09.05, 00:24 Napewno wiele razy czytaliście jakieś instrukcje. One zawsze nam w czymś pomagają. Zobaczcie, co ostatnio nauczyła mnie instrukcja! Ps. Myślałam , że to umiem od zawsze, jednak się myliłam )) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aga309 Re: Instrukcja.. 29.09.05, 00:32 Poszłam do WC i co tam widzę - Instrukcję Mycia Rąk: 1. pocierać wewnętrzne części dłoni, 2. pocierać wewnętrzną częścią dłoni jednej ręki o grzbiet drugiej ręki na przemian 3. przesuwać palce jednej ręki między palcami drugiej ręki aż do zagłębień międzypalcowych 4. obrotowo pocierać opuszki palców jednej i drugiej ręki zaciśniętą wokół nich dłonią 5. pocierać górną część palców jednej dłoni o wewnętrzną część drugiej dłoni z palcami złączonymi 6. pocierać obrotowo wewnętrzną stronę jednej a potem drugiej dłoni złączonymi palcami drugiej ręki No i na koniec trzeba powycierać ręce w ręczniku jednorazowym. PS. Trudne , no nie ! ))))))) Odpowiedz Link
cuski A nie pisalo ... ? 29.09.05, 02:02 A nie pisalo, ile minut trzeba myc raczki ? He he he... Odpowiedz Link
aga309 Re: A nie pisalo ... ? 29.09.05, 02:26 Czas nie był określony ! Ale samo czytanie zajęło trochę czasu, a później wykonanie zgodne z instrukcją jeszcze więcej! ))) Odpowiedz Link
aga309 Re: Rozrywka po byku ! 29.09.05, 02:41 Chyba taki był zamiar tworzącego tą instrukcję!)) A tak naprawdę , to taka instrukcja musi zgodnie z wymogami, znajdować się w WC w miejscach pracy. Odpowiedz Link