kuba203 Re: Z jakiej okazji strzelają ? 31.05.02, 22:10 A strzelają? Ja z okna nic nie widzę, a zwykle widzę dużo... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Z jakiej okazji strzelają ? 31.05.02, 22:14 kuba203 napisał(a): > A strzelają? Ja z okna nic nie widzę, a zwykle widzę dużo... :))) tez nic nie widze, nawet wale ledwo majaczy... co sie dzieje na tym swiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonzaj Re: Z jakiej okazji strzelają ? IP: *.krakow.pl 31.05.02, 22:32 Puścili kilka salw tzn.sztucznych ogni gdzieś z ok.kopca kraka...ale szybko przestali tylko żę głośne to było... Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: Z jakiej okazji strzelają ? 31.05.02, 22:34 Tez slyszalem.. Bonzaj gdzie Twoja posesja stoi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonzaj Re: Z jakiej okazji strzelają ? IP: *.krakow.pl 31.05.02, 22:36 koło łegu tzn .elektrociepłowni ,to tam gdzie malująten obraz na kominach :) Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: Z jakiej okazji strzelają ? 31.05.02, 22:39 A propos obrazu... To czy on już jest skończony? Taki niekompletny? Z tego, co mówili w TV Kraków, to to by było na tyle malowania... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: short Re: Z jakiej okazji strzelają ? IP: *.chello.pl / *.chello.pl 01.06.02, 00:58 to cos co zrobili z kominami jest paskudne i okropne, wyglada jakby farba odpadla a nie jakby cos tam namalowano, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonzaj Re: Z jakiej okazji strzelają ? IP: *.krakow.pl 01.06.02, 10:34 Mój kumpel to samo powiedział...ale słyszałem że to mają dokończyć...to ma być ponoć widok ziemi z kosmosu :) Zresztą mająmalowaćteżten drugi komin a w przyszłości te dwie wysokie skarpety:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Carrot Łęg IP: *.debica.sdi.tpnet.pl 01.06.02, 12:04 Gdy zobaczyłem ten pomalowany komin, pomyślałem, że zdziejają farbę, aby go wreszcie pomalować. Dobrze, że jakiś czas później, oglądając Kronikę, zostałem wyprowadzony z błędu - to dzieło sztuki. Tylko kto to wytłumaczy turystom? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: Łęg 01.06.02, 15:47 Nie no, jak skończą, to może ładne będzie? Na razie widzę z okna kilka biało- niebieskich plam na szarym tle. Doprawdy, dzieło sztuki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Łęg IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 01.06.02, 22:33 Przeczytałam tyle postów i dalej nie wim dlaczego strzelali, psy musiałam chować do piwnicy ,takie huki. To było na Krzemionkach. Odpowiedz Link Zgłoś