Dodaj do ulubionych

Jooseph!!!

31.05.02, 23:02
Jeśli niedajboże przeleciałeś się już dzisiaj na PK, to mam nadzieję, że
chociaż pogodę miałeś przyjemną... Albo że lubisz atmosferę starych koszar. Ta
wystawa zdjęć mostów to była, a nie jest - kwitłam w mylnym przekonaniu, że
urzędującemu jeszcze w końcu rektorowi obrazków nie zdejmą tak prędko ;)))

Ale zdjęcia i polskich, i europejskich mostów z różnych wypraw prof. Flagi i
innych mają być zamieszczone na stronach Politechniki (www.pk.edu.pl), tyle że
to trochę potrwa. Na razie wyszedł jakiś album na ten temat, ale go nie
widziałam, więc Ci nie powiem, co ma w środku.

I jeśli możesz, udziel się fachowo na forumszczecin, bo uotr pożąda stron oraz
info nt. mostów Krakowa :)))
Obserwuj wątek
    • jottka artykuł o moście 01.06.02, 13:01
      Zajrzyj sobie na szczeciński serwis GW (jeśli nie byłeś)

wyborcza.gazeta.pl/info/artykul.jsp?xx=858554&dzial=szs0003

Jest historia budowy, parę danych i obrazków mostu plus linki do innych
      artykułów, a poza tym w dzisiejszym tekście na otwarcie aż trzy zdjęcia :)))
      • jottka no może zajrzysz.. 02.06.02, 23:53
        Joseph, pracowicie podbijam wątek, bo Ty chyba tylko w pracy na forum bywasz. A
        jak nie odpiszesz, to ja będę pozostawać w śmiertelnym przerażeniu, że błąkasz
        się po Warszawskiej w poszukiwaniu zaginionych mostów..
    • mikolaj7 Re: Jooseph!!! 03.06.02, 00:12
      Joseph to jest na forum Szczecin, dziwne, ze nie
      zauwazylas...
      • jottka Re: Jooseph!!! 03.06.02, 00:16
        No w tej chwili go nie ma, a ja go widywałam tutaj, na krakforum. Na
        forumszczecin był z okazji składania życzeń na otwarcie mostu, poza tym nie.
        Chyba że masz co innego na myśli?
        • Gość: Joseph Re: Jooseph!!! IP: *.interkom.pl / *.interkom.pl 03.06.02, 09:39
          Już jestem, przepraszam, że nie dosłyszałem wcześniej, ale zezwierzęceni
          zwierzchnicy wymagają ode mnie od czasu do czasu świadczenia pracy, co wielce
          utrudnia nie zakłócony pobyt na forum. Słowo niedoszłego harcerza, że znajdę
          coś o mostach i prześlę niezwłocznie nad ujście Odry. A co do wystawy - to bez
          obaw, nie zdążyłem jeszcze udać się na ul. Warszawską; prawdziwemu
          krakowianinowi zresztą nigdy nie przychodzi to łatwo, bo w fakcie, że przy
          ulicy o takiej nazwie mieści się Politechnika Krakowska tkwi jakaś szczypta
          perwersji (osładza to jedynie fakt, że Uniwersytet Warszawski mieści się przy
          Krakowskim Przedmieściu). Pozdrawiam i jeszcze dziś się odezwę.
          • Gość: peteen Re: Jooseph!!! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 03.06.02, 13:31
            od razum waści pokochał!...
            :)))
            • Gość: Joseph Re: Jooseph!!! IP: *.interkom.pl / *.interkom.pl 03.06.02, 13:56
              Bardzo mi to pochlebia, ale...uhm, bez obrazy, ale jakiej jesteś płci? ;-)
              • Gość: peteen Re: Jooseph!!! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 03.06.02, 14:12
                ja już kiedy na to odpowiadałem na forum, mniej więcej tak:
                lecz ja, entelechia, forma form, jestem ja dzięki pamięci, ponieważ pod
                wiekuiście zmiennymi formami..."

PS1. w poście było: pokochał, a nie pokochała
                PS2. nie pochlebia mi, że nie znasz mnie z forum , to źle o mnie świadczy, będę
                się musiał poprawić
                • Gość: Joseph Re: Jooseph!!! IP: *.interkom.pl / *.interkom.pl 03.06.02, 14:22
                  Gość portalu: peteen napisał(a):

> PS2. nie pochlebia mi, że nie znasz mnie z forum , to źle o mnie świadczy, będę
                  >
                  > się musiał poprawić

Oczywiście, że Cię znam (napisałem kiedyś nawet tekst hymnu dla potrzeb Twojej
                  kampanii praezydenckiej, pamiętasz?), ale ostrożności nigdy nie za wiele, więc
                  chciałem zadać to pytanie znienacka - ot tak, aby się upewnić. Mało to razy
                  słyszy się, że osoba przedstawiająca się w sieci jako długonoga blondynka, lat
                  18, na zywo okazuje się siedemdziesięcioletnim grubasem chorym na pryszczycę?
                  PS A pochlebia mi nadal:-)))

• mikolaj7 Re: Jooseph!!! 03.06.02, 18:10
                    Gość portalu: Joseph napisał(a):

> Gość portalu: peteen napisał(a):
                    >
                    >
                    > > PS2. nie pochlebia mi, że nie znasz mnie z forum , to źle o mnie świadczy,
                    > będę
                    > >
                    > > się musiał poprawić
                    >
                    > Oczywiście, że Cię znam (napisałem kiedyś nawet tekst hymnu dla potrzeb Twojej
                    > kampanii praezydenckiej, pamiętasz?), ale ostrożności nigdy nie za wiele, więc
                    > chciałem zadać to pytanie znienacka - ot tak, aby się upewnić. Mało to razy
                    > słyszy się, że osoba przedstawiająca się w sieci jako długonoga blondynka, lat
                    > 18, na zywo okazuje się siedemdziesięcioletnim grubasem chorym na pryszczycę?

z peteenem nie jest tak zle :D
          • jottka Re: Jooseph!!! 03.06.02, 14:04
            No to dobrze, że się odezwałeś, bo mnie sumienie żarło tygrysim zębem. A nie
            mógłbyś atrakcyjnego wątku o mostach krakowskich tutaj założyć? Z linkami,
            fachowym opisem oraz propozycją kształcącego spaceru? :))

A Warszawska to piękna nazwa, bo geograficzna, tamtędy na podbój stolicy, no
            nie? Wszystko jasne i proste, nie trzeba zmieniać po zmianie opcji politycznych.
            • Gość: Joseph Re: Jooseph!!! IP: *.interkom.pl / *.interkom.pl 03.06.02, 14:27
              Ehm, nie wiem nawet czy lepiej odpisywać Ci w Krakowie czy w Szczecinie? naraz
              nie dam rady, bo sieć chodzi mi dzisiaj czemuś jak stuletni ślimak na ciężkim
              kacu. Co do fachowego wątku z mostami, to chyba jednak jestem za
              niekompetentny, bo tak naprawdę podoba mi się tylko jeden - ten między
              Krakowską a Legionów. Kilka adresów podałem już zresztą na forum szczecińskim,
              chociaż pewnie można by znaleźć ich więcej.
              • jottka Re: Jooseph!!! 03.06.02, 14:43
                Mnie można odpowiadać tu albo tam, kontroluję czujnym okiem oba fora :))) W
                ciągu dnia - raczej szczecin, wieczorem - raczej kraków.

A poza tym - możesz się wykazać jako prawdziwy miłośnik oraz pasjonat, nie
                musimy od razu nośności mostu poznawać :)))
                • Gość: Joseph Re: Jooseph!!! IP: *.interkom.pl / *.interkom.pl 03.06.02, 15:05
                  Pomyślimy...:-)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka