zak-1 Re: Czym jest seks 05.11.11, 15:54 Kurcze!!! Dorota , ale wzięłaś sobie tą moją gadkę o seksie za chwilę poczuję przesyt Odpowiedz Link
darima_ka Re: Czym jest seks 05.11.11, 15:58 Nie no, jest najbezpieczniejsze , o polityce gadki są niebezpieczne, i czasem prowadza do animozji Odpowiedz Link
zak-1 Re: Czym jest seks 05.11.11, 15:59 A rozmowy o seksie do rozwodów szczególnie z obcymi . Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Re: Czym jest seks 06.11.11, 16:37 zak-1 napisał: > A rozmowy o seksie do rozwodów szczególnie z obcymi . ---------------- A ja się nie rozwiodłem mimo, że ciągle gadam o seksie z obcymi (kobietami oczywiście) Bo gadanie to nie to samo co działanie i pewnie dlatego... Ty Kazik masz własne doświadczenia, a ja nie będę dopytywał czy słowo "rozmowy" jest dla Ciebie równoznaczne z czynami, ale pewnie coś w tym jest.... Odpowiedz Link
darima_ka Re: Czym jest seks 06.11.11, 19:11 No właśnie Tadziu , dużo gadasz a mało robisz! W przeciwieństwie do Kazika Odpowiedz Link
zak-1 Re: Czym jest seks 06.11.11, 20:54 Kochani ,niestety jest stwierdzone , że po upowszechnieniu komórek i netu ilość rozwodów wzrosła i wzrasta dalej. Te wszystkie wszystkie portale randkowe i społeczne pomagają w nawiązywaniu kontaktów + anonimowość oczywiście . Kiedyś trudniej się bylo z kimś umówić , teraz jest to o dużo łatwiejsze (nie mówię , ze łatwe Tadek pogratulować długiego pożycia Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 A o czym tu dyskutować? 07.11.11, 16:25 Seks się uprawia i tyle. Teraz jak ktoś w potrzebie to nie ma problemów ze znalezieniem płci przeciwnej będącej w takiej samej sytuacji. Znachodzą się, spotykają, uskuteczniają bzykanko i każdy idzie w swoją stronę. I spoko, bez zobowiązań, bez kochań, rozstań itd. Odpowiedz Link