Gość: Monik IP: *.earth.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.05, 00:53 Czy ktoś coś wie na temat anestezjologó i chirurgów w szpitalu Zeromskiego. Ktoś mi bliski ma być tam operowany i nie wiem do kogo sie udać. Pomóżcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: Anestezjolog i chirurg IP: *.earth.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.05, 11:29 Z chirurgów ogólnych polecam drPietkuna Szlachetke Strebecką Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monik Re: Anestezjolog i chirurg IP: *.earth.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.05, 18:28 A anestezjologa dobrego znasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wacek Re: Anestezjolog i chirurg IP: *.earth.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.05, 13:26 A jakiego rodzaju ma być ten zabieg? Jakie znieczulenie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monik Re: Anestezjolog i chirurg IP: *.earth.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.05, 14:08 Znieczulenie ogólne , a zabieg na przewodzie pokarmowym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjent Re: Anestezjolog i chirurg IP: *.earth.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.05, 14:42 Szpital dobry chociaz stary,ale dobrzy lekarze -większość ,miła atmosfera. Pacjenta traktuja jak człowieka a nie jak szmatę -w odróżnieniu od innych szpitali Odpowiedz Link Zgłoś