metiowiec
15.02.05, 19:06
Tak !
Bardzo mnie cieszy to jak ludzie mówiące że mają dwa razy więcej lat odemnie, jednak są przezemnie wyprowadzani z równowagi.Bardzo mnie smieszy to że ludzie dwa razy odemnie starsi, w akcie obrony używają argumentów "uważaj smarki ci lecą" "a odrobiłeś już zadanie" ogólnie coś w tym guście ze szczególnie złośliwym naciskiem na wiek.Zarzucane jest mi też obrażanie Jana Pwała II, wg. niektórych obrazą jest napisanie że papież nie jest najważniejszą osobą na świecie.Jestem wielce szczęśliwy mogąc czytać posty pokroju "Metiowiec jesteś **** **** **** ****" jeśli piszą to osoby starsze odemnie to jestem jeszcze bardzie szczęśliwy.Cieszy mnie również to że tak sprytnie wychwytujecie moje wpadki ortograficzne, wszak nikt ideałem nie jest.Kolejną wielce zabawną sprawą jest inwigilacja mnie i przypiwywanie mi postów osób które pisały z takim nickiem jak ja.
Na koniec chciałem zapowiedzieć, że wasze argumenty nie trafiają do mnie i choćbym był naprawdę upierdliwy nie odejdę z forum(piszecie żebym poszedł się uczyć zamiast siedzieć na forum, tu was zdziwie bo oceny mam dobre) Ja w waszych oczach małolat będe was dalej dręczył i nic tego nie zmieni.
Za uwagę dziękuje