Dodaj do ulubionych

Ja Metiowiec jestem waszym wrzodem !

15.02.05, 19:06
Tak !
Bardzo mnie cieszy to jak ludzie mówiące że mają dwa razy więcej lat odemnie, jednak są przezemnie wyprowadzani z równowagi.Bardzo mnie smieszy to że ludzie dwa razy odemnie starsi, w akcie obrony używają argumentów "uważaj smarki ci lecą" "a odrobiłeś już zadanie" ogólnie coś w tym guście ze szczególnie złośliwym naciskiem na wiek.Zarzucane jest mi też obrażanie Jana Pwała II, wg. niektórych obrazą jest napisanie że papież nie jest najważniejszą osobą na świecie.Jestem wielce szczęśliwy mogąc czytać posty pokroju "Metiowiec jesteś **** **** **** ****" jeśli piszą to osoby starsze odemnie to jestem jeszcze bardzie szczęśliwy.Cieszy mnie również to że tak sprytnie wychwytujecie moje wpadki ortograficzne, wszak nikt ideałem nie jest.Kolejną wielce zabawną sprawą jest inwigilacja mnie i przypiwywanie mi postów osób które pisały z takim nickiem jak ja.

Na koniec chciałem zapowiedzieć, że wasze argumenty nie trafiają do mnie i choćbym był naprawdę upierdliwy nie odejdę z forum(piszecie żebym poszedł się uczyć zamiast siedzieć na forum, tu was zdziwie bo oceny mam dobre) Ja w waszych oczach małolat będe was dalej dręczył i nic tego nie zmieni.

Za uwagę dziękuje
Obserwuj wątek
    • trudny2002 wrzodem ? 15.02.05, 19:10
      Ale skad!
      Natomiast faktem jest, iz jeśli uznać ze to igrzyska, no to maskotka nie
      szczególnie udana.Z tym, ze jest faktem iż o gustach raczej nie ma sensu
      dyskusja...
      trudny
      • metiowiec Re: wrzodem ? 15.02.05, 19:13
        Lubie twoje wypowiedzi na różne tematy, podoba mi się sposób w jaki operujesz językiem.Ale w tym wypadku jakoś nie trafiona odpowiedź ( z całym szacunkiem)
        • trudny2002 trudnym łatwiej nie trafiać... 15.02.05, 19:18
          Chybić zaś nie wstyd. Zwłaszcza jesli igrzyska to w rzeczy samej....lub tuż
          obok.
          Pozdrawiam i nie cierp jako i nie cierpię ja z powodu o jakm wspomnieć raczysz.
          trudny
      • Gość: H56 Re: wrzodem ? IP: *.comnet.krakow.pl 15.02.05, 19:18
        metalowiec, ale ja nie mam zamiaru iść z kim kolwiek na noże, jak mi cos nie
        odpowiada to po prostu ignoruję gościa.
        • metiowiec Re: wrzodem ? 15.02.05, 19:21
          Heniu, ja też wielu osób nie lubię ale czasem ciężko ignorować, pozatym określenie wrzód to raczej taki żart z atakujących mnie osób, że ja faktycznie ja zwykły małolat jestem dla nich upierdliwy

Pozdrawiam
          • Gość: H56 Re: wrzodem ? IP: *.comnet.krakow.pl 15.02.05, 20:08
            aby być upierdliwy to trzeba mieć argumenty,wiedzę i doświadczenie życiowe,
            inaczej będą cie traktować jak niedorozwoja. Jak zauważyłem, często ubliżasz
            swoim adwersarzom, a tym sobie nie zaskarbisz sympatii na forum. Poza tym
            jeżeli na forum pozostaną sami licealiści to niczego ciekawego się nie dowiesz.
            Mój syn jest w Twoim wieku i też jest metalowcem, myślę i wiem, że to jeszcze
            nie Wasz czas na dyskusję. Jeżeli myslisz inaczej ,to zmień przynajmniej forum.
            • metiowiec Re: wrzodem ? 15.02.05, 20:54
              Z całym szacunkiem Heniu, ale staram się nie obrażać forumowiczów :)
              No i tutaj (nie bierz tego za akt agresjii :) ) źle odebrałeś mój Nick :) Metiowiec to nie METALOWIEC :) ale spoko wiele osób się myli & pozdrowienia dla syna licealisty
    • Gość: Wanilia Re: Ja Metiowiec jestem waszym wrzodem ! IP: *.net.autocom.pl 15.02.05, 20:59
      Piszesz "Oceny mam dobre"
      Nie trudno w takim słabym liceum jak XVII
      • metiowiec Re: Ja Metiowiec jestem waszym wrzodem ! 15.02.05, 21:05
        Nie chodzę do XVII LO ale wg. rankingu Gazety Wyborczej zajeło 3 miejsce ponieważ jest jedyną szkoła w małopolsce w której istnieją klasy francuskie dwujęzyczne i zdaje się mature po francusku, składałem tam papiery ale bylo za wielu chętnych tak w ramach wyjasnienie :) a pozatym Wanilio możesz mi powiedziec skąd masz info że słabe lo bo ja słyszałem ze dobre
        • Gość: lala [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.05, 23:20
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • Gość: eee Re: Ja Metiowiec jestem waszym wrzodem ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.05, 23:26
            Wiesz,mam znajomą nauczycielke w tej szkole do ktorej on uczęszcza-jestem pewna,że go zna,Mateuszów nie ma znów tak wielu.Jeśli nie przestanie tu bruzdzić to podejmę odpowiednie kroki co do jego osoby,bo naprawdę mnie zdenerwował.
            • stary71 Re: Ja Metiowiec jestem waszym wrzodem ! 16.02.05, 00:07
              Gość portalu: eee napisał(a):

Wiesz,mam znajomą nauczycielke w tej szkole do ktorej on uczęszcza-jestem pewna
              ,że go zna,Mateuszów nie ma znów tak wielu.Jeśli nie przestanie tu bruzdzić to
              podejmę odpowiednie kroki co do jego osoby,bo naprawdę mnie zdenerwował.
              ==========================
              Świetnie. I tym sposobem dasz mu przykład jak powinien postępować dorosły.
              Najlepiej jeśli zaczniemy się nawzajem tropić, "łamać" nicki, śledzić. Docierać
              do naszych przełożonych. Potem rodzin - mężów, żon, dzieci. Będzie niezła
              zabawa, może nawet lepsza od tej, jakiej dostarczyła lista Wildsteina.
              Na forum mamy równe prawa. Legitymizujemy się poprzez treść, poziom i formę
              naszych wypowiedzi. To prawda. I Metiowiec też powinien o tym pamiętać -
              szlachectwo zobowiązuje. Ale przypomnieć mu można o tym - moim skromnym
              zdaniem - tylko przez rzeczowa dyskusję, a nie przez próbę wywarcia nań presji
              ze strony instytucji, od której jest zależny.
              Pozdrawiam
              s71
    • Gość: świadek Metiowcu, pomyliłeś się IP: 62.121.129.* 15.02.05, 23:25
      Pomyliłeś się sądząc, że forum jest miejscem wymiany myśli i rzetelnej
      dyskusji. To pole do anonimowego, więc (pozornie) bezpiecznego, leczenia
      kompleksów i wyładowywania frustracji. Łatwy sposób dla wielu, żeby się
      dowartościować lub po prostu w prymitywny sposób dać upust agresji. Nikt tu nie
      doceni Twojego opanowania ani prób rzeczowej argumentacji z tej prostej
      przyczyny, że nikogo nie obchodzi możliwość ustalenia takiej czy innej prawdy
      (emfatycznie mówiąc) w wyniku wymiany poglądów. Chcą sobie poszczekać
      masturbując się przy okazji urojoną lotnością swoich pseudointelektualnych
      wypowiedzi. Oczywiście nie dotyczy to wszystkich forumowiczów, ale właśnie tacy
      będą się tu wdawać z Tobą w mało wysublimowane pyskówki. Wbrew wypowiedzi mojego
      poprzednika niczego Cię to nie nauczy, a jeżeli nawet przyniesie jakieś
      doświadczenie...cóż naprawdę nie wszystkiego warto doświadczać. Czy rzeczywiście
      właśnie tego chcesz? Pozdrawiam.
      Do całej reszty: Chłopak rzeczywiście bywa przemądrzały, wartościuje i wypowiada
      się w sposób pochopny. Kto z Was tego nie robił w "jego wieku"? Bo większość Was
      - doświadczonych i dojrzałych, intelektualnie rozwiniętych i, oczywiście
      zaznajomionych z ortografią (sic!) ludzi na tym właśnie etapie swojej ewolucji
      zachowuje się dużo gorzej.
    • istna Re: Ja Metiowiec jestem waszym wrzodem ! 16.02.05, 00:14
      Metiowiec, wiem, że to ci złamie serce, ale mnie wcale nie denerwujesz, a wręcz
      cie lubię!!! I przesyłam ci całusy!!! A to dlatego, że chce ci sie mieć zdanie
      na rozmaite tematy (nawet, jeśli osobiście mam swoje zdanie na temat twego
      zdania...), a to nie takie znowu częste w twoim wieku (bez cienia
      złośliwości) :)))
    • stary71 Metiowiec, wyluzuj! Gwiazdą zostać nie tak łatwo! 16.02.05, 00:25
      Mamy wolność słowa, ale są jeszcze obyczaje i uważanie na drugich. Przypomniał
      mi się stary dowcip, gdy pewien niedowiarek przybył do słynnego rabina, mówiąc
      mu, że uwierzy, gdy rabin wyrecytuje mu zawartość Talmudu stojąc na jednej
      nodze. Oczywiście, wyleciał na pysk. Poszedł wiec do drugiego rabina, a ten
      stanał na jednej nodze i powiedział: "Nie rób drugiemu, co tobie niemiło. To
      jest cała tora, wszystko inne, to komentarz".
      Wieć możemy rozmawiać, żartować, pytać, odpowiadać, oświadczać i naprawdę robić
      tak wiele rzeczy, że już nie ma potrzeby obrażać, wytykać, czynić przykrości,
      drwić - a zwłaszcza ze spraw, które dla tego czy owego są, lub mogą być cennymi
      wartościami (nie mówię o mamonie, skłonnościach do czynów kryminalnych oraz
      osobistych przyjemnostkach).
      Zrobisz zresztą jak zechcesz.

pzdrwm
      s71
      • Gość: lala Re: Metiowiec, wyluzuj! Gwiazdą zostać nie tak ła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 00:30
        Metiowiec nasz biedny chłopczyk juz spi..nie dreczmy go.tak mi go żal.
    • kremoofka Metiowiec 16.02.05, 08:47
      popraw mnie, jezeli sie myle, ale wydaje mi sie, ze na FK nie ma zadnych
      ograniczen wiekowych
      wiec nie rozumiem gdzie problem
      a pisz chlopie dalej ))))
      • pinkpanther Re: Metiowiec 16.02.05, 10:08
        Meti wiesz że cię kocham
        pozdrawiam
        Mama
    • metiowiec Dziękuje 16.02.05, 14:48
      Dziękuje tym który dają się wyprowadzić równowagi jednemu małemu chłopczykowi.Dziękuje eee który nie mająć już argumentów postraszył mnie znajomościami których nie ma.Dziękuje Istnie za zdrowa krytyke i całusy :) (wzajemnie).Dziękuje mamusi panterce za matczyne życzenia.Dziękuje Świadkowi albowiem jego wypowiedź jest bardzo bardzo na czasie ale mimo wsystko ja nie zejde na wasz poziom i nie dam sprowokować się na prymitywne pyskówki jakie wy ludie DOROŚLI WYKSZTAŁECENI I NIE POPEŁNIAJĄCY NIGDY W ŻYCIU BŁĘDÓW ORTOGRAFICZNYCH miłujecie.Dziękuje również kremoofce, która jako jedna z niewielu jest tolerancyjna a jej nick wcale nie jest idiotyczny.

Ogólnie dziękuje że dostarcacie mi zabawy.Bo patrząć jak dajecie się prowokować nic nieznaczącemu uczniowi szkoły średniej to nie pozostaje mi nic innego jak głośno się zaśmiać !

D.Z.I.E.K.U.J.E
      • kremoofka metiowiec 16.02.05, 14:56
        no no
        niezla puenta
        • metiowiec Re: metiowiec 16.02.05, 19:22
          puenta jak puenta
    • Gość: były forumowicz pryszczem, synku, pryszczem co najwyżej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 20:24
      • metiowiec Re: pryszczem, synku, pryszczem co najwyżej 17.02.05, 06:51
        Ojej...
        Naprawdę ? a już myślałem że mam gładką cere, no ale naprawie ten błąd.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka