Gość: lola IP: *.crowley.pl 18.02.05, 09:16 Jaki tytuł ma najnowsza piosenka K.Krawczyka duet z Kayah?Czy ktos wie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kati_p Re: Krawczyk +Kayah jaki to tytuł? 18.02.05, 09:35 my nie forum 'muzyka' :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: Krawczyk +Kayah jaki to tytuł? IP: *.crowley.pl 18.02.05, 10:47 oj bardzo bardzo dziekuje!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
anisua Re: Krawczyk +Kayah jaki to tytuł? 18.02.05, 12:03 nie ma za co.. za mną ta piosenka chodzi od kilkunastu dni.. a na 3 w niedzielę będzie można posłuchać całej płyty a teraz leci na kompie;) pa Odpowiedz Link Zgłoś
trelemorele13 Re: Krawczyk +Kayah jaki to tytuł? 18.02.05, 13:02 Jezeli Kayah z Krawczykiem to nie wiem ale jezeli Prócz ciebie nic to Kayah ale z Kiljańskim ale nie zaden tam Krawczyk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: Krawczyk +Kayah jaki to tytuł? IP: *.crowley.pl 18.02.05, 13:17 tak juz wiem dokladnie to nie Krawczyk tylko Kilijanski.Wlasnie sobie sciagnelam Odpowiedz Link Zgłoś
anisua Re: Krawczyk +Kayah jaki to tytuł? 18.02.05, 13:30 no jasne,że z Kiljańskim!!! ale mnie ogłupiło;) Odpowiedz Link Zgłoś
metiowiec Piractwo ! 18.02.05, 14:56 Brawo chwal się że sobie sciągnełaś z neta za darmo no braaaaaaawo ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: Piractwo ! IP: *.crowley.pl 19.02.05, 13:39 Jasne powinnam byc obludna i napisac "a bo tak chcialam sie oswiecic w kwestii kto to spiewa i tyle" najbardziej zabawne jest to ze wszyscy to robia ale najlepiej byloby zeby wszyscy zaprzeczali.Rownie dobrze moglabym sobie to nagrac z radia na to samo by wyszlo.Nie badz bardziej papieski od papierza! Odpowiedz Link Zgłoś