Gość: V.C. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.03, 19:11 www.bancruelfarms.org/meatrix/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mr.hell 'dobrze' że tu też małp nie ma... 16.11.03, 19:14 rage against toy machines! ]) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: felusiak Re: 'dobrze' że tu też małp nie ma... IP: *.nyc.rr.com 17.11.03, 21:22 To wy towarzyszu V.C. jestescie wegetarianinem? Nie posadzalem was o taki stopien zamerykanizowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V.C. do Felusiaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.03, 22:26 Gość portalu: felusiak napisał(a): > To wy towarzyszu V.C. jestescie wegetarianinem? > Nie posadzalem was o taki stopien zamerykanizowania. Znowu pochopne wnioski . Nie jestem wegetarianinem , a ten film nie propaguje wegetarianizmu . A w stopniu zamerykanizowania nikt nie przebije Polonoanerykanów . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: felusiak Re: do Felusiaka IP: *.nyc.rr.com 17.11.03, 23:49 V.C napisal: "..a ten film nie propaguje wegetarianizmu." Wybaczam wam gdyz nie wiecie co mowicie. Jak najbardziej propaguje wegetarianizm, no ale wy po angielsku to niestety..... Wezcie sie cholera do roboty i nauczcie sie. Odpowiedz Link Zgłoś
watto Re: do Felusiaka 18.11.03, 19:20 Gość portalu: felusiak napisał(a): > V.C napisal: "..a ten film nie propaguje wegetarianizmu." > > Wybaczam wam gdyz nie wiecie co mowicie. Jak najbardziej > propaguje wegetarianizm, no ale wy po angielsku to > niestety..... Wezcie sie cholera do roboty i nauczcie sie. Ja jestem wegetarianinem, a felusiak jest jak zwykle głupi. Film nie propaguje wegetarianizmu, tylko walczy z fabrykami produkującymi mięso. Ale mówiłem już, że felusiak za dużo w domu w jidysz rozmawiał i nie zna na przyzwoitym poziomie ani polskiego ani angielskiego. Angielski nie był tam nawet trudny... Felusiak po prostu rozumie wszystko inaczej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: felusiak Re: do Felusiaka IP: *.nyc.rr.com 19.11.03, 02:06 Zatyczka do dupy, watto napisalo bylo: "Film nie propaguje wegetarianizmu, tylko walczy z fabrykami produkującymi mięso." Oto skutki pozbawienia organizmu stalego doplywu bialka zwierzecego. Odkorowanie i brak mozliwosci logicznego myslenia. Ponizej baranie zobacz strone programowa i na wlasne oczy przekonaj sie, ze jest to propaganda wegeterianizmu www.bancruelfarms.org/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V.C. Re: do ordynusa Felusiaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.03, 13:53 Gość portalu: felusiak napisał(a): > Zatyczka do dupy, watto napisalo bylo: > "Film nie propaguje wegetarianizmu, tylko walczy z > fabrykami produkującymi mięso." > > Oto skutki pozbawienia organizmu stalego doplywu bialka > zwierzecego. Odkorowanie i brak mozliwosci logicznego > myslenia. Ponizej baranie zobacz strone programowa i na > wlasne oczy przekonaj sie, ze jest to propaganda > wegeterianizmu www.bancruelfarms.org/ Watto i ja mówiliśmy o FILMIE , zaś na wspomnianej przez ciebie stronie programowej tylko JEDNO zdanie na kilkadziesiąt namawia do wegetarianizmu . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: felusiak Re: do ordynusa Felusiaka IP: *.nyc.rr.com 19.11.03, 21:54 Tu ordynus felusiak. Drogi towarzyszu, skoro nie rozumiecie co zwierzatka w filmie mowia to nie upierajcie sie, ze nie propaguja wegeterianizmu. Problem jest w tym, ze zatyczka do dupy, calkowity, certyfikowany debil watto rozumie co mowia ale nie potrafi zlapac kontekstu i jak zwykle bajdurzy. To troche tak jak w bajce o czerwonym kapturku. Male dzieci wiedza, ze wilk zjadl babcie po czym przebral sie w jej ubranie i w zamiarze mial zjedzenie czerwonego kapturka. Watto takich prostych rzeczy nie kojarzy az do momentu kiedy jest mu to wlozone lopata do glowy w slowach wypowiadanych przez wilka: "Zeby ciebie zjesc". W dalszym ciagu upieram sie, ze watto jest tylko zatyczka do dupy. Dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
watto Siostro, kaftan! 19.11.03, 22:27 No na to chyba nie ma rady... Tłumacz felusiakowi jak dziecku, ale tępa kwadratowa główka niczego nie przyjmie... Ten facet jest po prostu głupi, nazwanie go ćwierćinteligentem to dla niego komplement. Trzeba być naprawdę niedorozwinietym umysłowo, żeby w filmie powyższym zobaczyć propagowanie wegetarianizmu. Chyba że kontekstem felusiaka jest jego paranoja wyrosła na niedorozwoju umysłowym. Ja naprawdę nie umiem zrozumieć takich osobników. A rozmowa z nimi wzbudza we mnie litość... Boże, czemu stwarzasz ludzi kalekich umysłowo? Odpowiedz Link Zgłoś
watto Re: Meatrix 17.11.03, 21:41 Łauuu... To jest film! Niestety amerykanski Meatrix zdobywa już Polskę. Cypherów ci u nas dostatek. Odpowiedz Link Zgłoś