Gość: tomCrac IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 11.06.02, 15:20 Mam kilka pytan zwiazanych z PK, bylbym wdzieczny gdybys podal mi swojego emaila na <A HREF="mailto:tomCrac@poczta.gazeta.pl">ten</A> adres. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zbigniew Re: Do Zbigniewa IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 11.06.02, 15:33 Doszło? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac Nie doszlo :( IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 11.06.02, 15:39 ..ale taka juz ta gazetowa poczta. Nie zniechecaj sie! :) Napisze prawdopodobnie wieczorem z czym mam problem, bo zaraz bede wychodzil. Pozdroofka Zbigniew! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew Re: Nie doszlo :( IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 11.06.02, 15:41 Gość portalu: tomCrac napisał(a): > ..ale taka juz ta gazetowa poczta. Nie zniechecaj sie! :) Napisze prawdopodobni > e wieczorem z czym mam problem, bo zaraz bede wychodzil. > Pozdroofka Zbigniew! Dlatego nie korzystam z gazetowej poczty, prywatną mam na interii i chodzi super. Ale adres dobry wpisałem: tomCrac@poczta.gazeta.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac Jest :) IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 11.06.02, 15:50 OK, spodziewaj sie dzisiaj, najpozniej jutro emilka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtq Re: Nie doszlo :( IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 11.06.02, 15:57 bo trza tomcrac a ne tomCrac !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kathy38 Dlaczego? IP: *.chello.pl / 62.179.0.* 11.06.02, 17:17 Gość portalu: Zbigniew napisał(a): > Gość portalu: tomCrac napisał(a): > > > ..ale taka juz ta gazetowa poczta. > > Dlatego nie korzystam z gazetowej poczty, ... Może ktoś mnie oświecić dlaczego wszyscy wieszaja psy na poczcie z gazety. Ja używam swojego konta do różnych korespondencji, w listach dyskusyjnych i nie mam kłopotów, maile dochodzą i jest OK. Nie jest to moje jedyne konto ale gazetowego używam alternatywnie i nawet dość dużo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtq Re: Dlaczego? IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 11.06.02, 17:24 ja nie używam gazetowego, bo jest za długie (to poczta.gazeta.pl jest denerwujące). Mam na wp.pl - najkrótszy jaki może być! Tzn. mam konto mtq, ale tylko dlatego, żeby nikt mi go nie zajął i nie zaczął pisać jako mtq na forum!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Dlaczego? 11.06.02, 21:21 Gość portalu: kathy38 napisał(a): > Gość portalu: Zbigniew napisał(a): > > > Gość portalu: tomCrac napisał(a): > > > > > ..ale taka juz ta gazetowa poczta. > > > > Dlatego nie korzystam z gazetowej poczty, ... > > > Może ktoś mnie oświecić dlaczego wszyscy wieszaja psy na poczcie z gazety. Ja > używam swojego konta do różnych korespondencji, w listach dyskusyjnych i nie ma > m > kłopotów, maile dochodzą i jest OK. Nie jest to moje jedyne konto ale gazetoweg > o > używam alternatywnie i nawet dość dużo. czesto wcina maile, a 'klopoty komunikacyjne' to juz legenda... Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Dlaczego? 11.06.02, 21:22 Gość portalu: kathy38 napisał(a): > Gość portalu: Zbigniew napisał(a): > > > Gość portalu: tomCrac napisał(a): > > > > > ..ale taka juz ta gazetowa poczta. > > > > Dlatego nie korzystam z gazetowej poczty, ... > > > Może ktoś mnie oświecić dlaczego wszyscy wieszaja psy na poczcie z gazety. Ja > używam swojego konta do różnych korespondencji, w listach dyskusyjnych i nie ma > m > kłopotów, maile dochodzą i jest OK. Nie jest to moje jedyne konto ale gazetoweg > o > używam alternatywnie i nawet dość dużo. teraz np. mnie wywalilo ze skrzynki. musze sie logowac jeszcze raz, chociaz sesja nie minela. Odpowiedz Link Zgłoś
kriss.forum Re: Do Zbigniewa 11.06.02, 21:43 Tomcrac!!! Nie do wiary!!! Ty, największy strażnik i fanatyk netykiety, takie wątki zakładasz? Sam mi puszczałeś linka... gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0705 Cytat: "Jeśli dyskusja przerodzi się w prywatną wymianę poglądów, kontynuuj ją korespondując z Twoimi rozmówcami poza grupą czy forum." Widzę, że muszę kogoś pouczyć :) Wystarczyło w jakimś wątku zapytać kogoś lub samego Zbigniewa jakiego maila i po sprawie :) Kilka tygodni temu była wielka burza o masę pustych wątków. I na tym poprzestańmy... Pozdrawiam, Kriss. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Do Zbigniewa 11.06.02, 21:56 kriss.forum napisał(a): > Tomcrac!!! Nie do wiary!!! Ty, największy strażnik i fanatyk netykiety, takie > wątki zakładasz? Sam mi puszczałeś linka... > > <a href="http://gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0705"target="_blank">gazeta.pl/al > fa/home.jsp?dzial=0705</a> > > Cytat: > "Jeśli dyskusja przerodzi się w prywatną wymianę poglądów, kontynuuj ją > korespondując z Twoimi rozmówcami poza grupą czy forum." > > Widzę, że muszę kogoś pouczyć :) Wystarczyło w jakimś wątku zapytać kogoś lub > samego Zbigniewa jakiego maila i po sprawie :) Kilka tygodni temu była wielka > burza o masę pustych wątków. I na tym poprzestańmy... > > Pozdrawiam, > Kriss. z ta netykieta to w ogole smieszna sprawa... lepiej w ogole sie na nia niepowolywac, bo lamie sie ja kilka razy dziennie. Odpowiedz Link Zgłoś
kriss.forum Re: Do Zbigniewa 11.06.02, 22:22 mikolaj7 napisał(a): > z ta netykieta to w ogole smieszna sprawa... lepiej w ogole > sie na nia niepowolywac, bo lamie sie ja kilka razy dziennie. To tak jak z kodeksem drogowym. I tak wszyscy łamią przepisy. To są tylko takie ogólniki, są dosyć elastyczne i subiektywnie interpretowane. No, ale hasło życia Tomcraca (to taki mały żarcik na zażegnanie naszego sporu) to "NETYKIETA, NETYKIETA UBER ALLES!!!"). Nie ma co się przejmować netykietą bo i tak każdy wie na co sobie może pozwolić i każdy ma swoją "własną" netykietę. Pozdrawiam, Kriss. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skks Re: Do Zbigniewa IP: *.chello.pl / *.chello.pl 11.06.02, 22:24 słusznie prawisz , napij sie piwa :-))) skks Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac Re: Do Zbigniewa IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 11.06.02, 23:16 > To tak jak z kodeksem drogowym. I tak wszyscy łamią przepisy. Nie wszyscy :) Jeszcze nikt nie zarzucil mi spamowania, ale zgadzam sie, ze moglem podbudowac jakis watek moim emailem. Jednak musisz Kriss'ie pamietac, ze sprawa byla bardzo pilna i nie chcialem ryzykowac, ze Zbigniew nie wroci do danego watku. Podalem 3 zasady, wedlug mnie, najczesciej lamane na forum, i ktore nan najbardziej negatywnie wplywaja. Mozesz sie do nich stosowac lub nie, nikt Ciebie nie zmusi (Mikolaj? ;), ale pamietaj ze nie powstaly one z ksiezyca i warto ich przestrzegac (co nie znaczy, ze zawsze sie to udaje :) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Do Zbigniewa 11.06.02, 23:22 Gość portalu: tomCrac napisał(a): > > To tak jak z kodeksem drogowym. I tak wszyscy łamią przepisy. > > Nie wszyscy :) Jeszcze nikt nie zarzucil mi spamowania, ale zgadzam sie, ze mog > lem podbudowac jakis watek moim emailem. Jednak musisz Kriss'ie pamietac, ze sp > rawa byla bardzo pilna i nie chcialem ryzykowac, ze Zbigniew nie wroci do daneg > o watku. > > Podalem 3 zasady, wedlug mnie, najczesciej lamane na forum, i ktore nan najbard > ziej negatywnie wplywaja. Mozesz sie do nich stosowac lub nie, nikt Ciebie nie > zmusi (Mikolaj? ;) nie bardzo zrozumialem aluzje... , ale pamietaj ze nie powstaly one z ksiezyca i warto ich prz > estrzegac (co nie znaczy, ze zawsze sie to udaje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac :((( IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 11.06.02, 21:45 Mam powazny problem :( Cos sie zepsulo w moim kompie, krotko mowiac :((( Pisze teraz od kumpla, u ktorego sprawdzalem czy to nie dysk, ale na szczescie moje 13GB bezcennych danych jest bezpieczne. Cos nawalilo i nie wiem na jak dlugo Was opuszczam :( To chyba ingerencja Boska, ktora nakazuje mi zaczac przygotowania do egzaminow =) Zbigniewie prosze, wyslij mi jeszcze raz emaila na moje konto poniewaz tamtego odbieralem w Otulook'u, a teraz nie mam do niego dostepu. Jutro postaram sie odpisac. Dzieki za pomoc! Odpowiedz Link Zgłoś