IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 13.12.13, 16:55
Nie ma co przezywać. Ilu nicponi, dzisiejszych politykierów zrobiło dzięki temu "karierę", ma teraz utrzymanie uprawiając martyrologię. Wszystko poczynając od ładowacza akumulatorów na Wielkim Malarzu Kominów kończąc. Lenie i gamonie internowani, teraz kombatanci. I Lechowski nie pisz, że był zbrodniczy reżim, bo jakoś cie nie ubili. Ale...opłaciło się, prawda?
Obserwuj wątek
    • lechowski51 Re: 13 XII 13.12.13, 17:36
      Trzeba być wyjątkową kanalią aby pisać o tych,którzy narażali swoje życie i los swoich rodzin,że dzięki temu się dorobili a okupacja komunistyczna była fikcją,bo wielu z nich przecież przeżyło.
      • Gość: wolność i swoboda. Re: 13 XII IP: *.adsl.inetia.pl 13.12.13, 19:45
        a ja uwielbiam i mam orgazm jak widzę coraz większe rzesze żebrających, grzebiących w śmietnikach, śpiących w tych śmietnikach i na klatkach schodowych, czekających po kilka miesięcy na badanie lekarskie, to jest właśnie wolność o którą walczyliśmy razem z solidaruchami, jest cudownie, nawet księża już się o tych nieudaczników nie modlą, niech żyje wolność i demokracja, niech się rozwijają i żyją koterie i mafie towarzystw wzajemnej adoracji, ,niech Temida jeb...ie rowerzystów i cyklistów a nie aferałów, niech...
        • Gość: Ja Jacek Re: 13 XII zniewolenie przez KRK IP: *.e-c.com 13.12.13, 20:21
          Gość portalu: wolność i swoboda. napisał(a):"a ja uwielbiam i mam orgazm jak widzę coraz większe rzesze żebrających, grzebiących w śmietnikach, śpiących w tych śmietnikach i na klatkach schodowych"
          Po 13 grudnia zostaliśmy zniewoleni przez Watykańską swołocz a tu jest przykład >Księdzu z milionami się upiekło. Nie zapłaci gigantycznego podatku < można poczytać podaję link:
          opole.gazeta.pl/opol/1,35114,14953435,Ksiedzu_z_milionami_sie_upieklo__Nie_zaplaci_gigantycznego.html#BoxSlotII3img
          nam Poloczkom z każdej złotówki złodzieje skarbowi każą płacić podatek , a Watykańskim pedałom sądy darują MILIONY ZŁOTYCH DLA POWIĘKSZENIA WATYKAŃKICH BOŻKÓW !
      • ja-tarzan Re: 13 XII 13.12.13, 20:17
        > Trzeba być wyjątkową kanalią aby pisać o tych,którzy narażali swoje życie i los
        > swoich rodzin

Czy o tych, którzy narażali swoje życie i los swoich rodzin,a dziś są w PO lub innej odmiennej od PiS partii, wypowiesz się z należytym szacunkiem?

Czy o tych, którzy narażali swoje życie w czas komuny i płacili wysoką cenę za swą niezłomność a dziś maja odmienne od głoszonych przez ciebie poglądy, też wypowiesz się z należytym szacunkiem?

• Gość: Moze wiem Re: 13 XII to czas zguby Polski i Polaków IP: 198.204.237.* 13.12.13, 20:45
          ja-tarzan napisał:
          "Trzeba być wyjątkową kanalią aby pisać o tych,którzy narażali swoje życie i los swoich rodzin"

Kto narażał swoje życie za dolary to ich nazywasz PATRIOTAMI ? Jesteś gorzej głupi niż konstytucja III- ciej RP. Oni walczyli dla dobra bogatych dupków , którym jest wciąż mało np:
          Bill Gates 90 % żyjących na kuli ziemskiej okrada bardzo biednego CHAMERYKANA a wy debile katoliccy dzielicie łup między ŻYDOSTWEM a WATYKAŃSKIMI ZŁODZIEJAMI jesteśmy po środku
          a może wybierzmy Putina i Rosję , a Watykan to złodzieje od wieków !
          • Gość: LEWic Re: 13 XII to czas zguby Polski i Polaków IP: 93.154.189.* 15.12.13, 22:01
            Może i wszyscy powyżej - oprócz L51- macie rację, tylko co to zmienia? Może, tylko tyle, że Lechowski onanizując się przy czytaniu tych tekstów dostaje dodatkowo spazmatyczny śmiech za friko?!
      • Gość: Tissot Re: 13 XII IP: *.rzeszow.hypnet.pl 15.12.13, 23:38
        Gdzieś, chyba u Torańskiej, czytałem, że połowa pasażerów TU154 miała na rękach tissoty, zupełnie jak... minister Nowak. Ciekawe, jaki procent tzw. szarych obywateli ma tissoty. Ciekawe też, Wielebny, jakiej marki zegarek masz na przegubie?
      • Gość: nikita Re: XIII IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 16.12.13, 02:55
        lechowski, ghowno tam narazali swoje zycie. Chcialo sie im wladzy !!! dokladnie tak samo jak komunistom w 45 roku i dokladnie tal samo jak dzis kaczynskiemu z tym ze kaczynski jak obejmie stery narodu to pierwsze co zrobi to zemsci sie za brata. Potem wywola wojny ( oczywiscie nie na karabiny bo w polsce ich nie ma) z UE i Rosja. I zacznie sie powrot do sredniowiecza, polowanie na czrownice, stosy, katorgi , wszechobecny kosciol a kazde sku...sy/nstwo bedzie pod znakiem krzyza i z blogoslawienstwem maryji tej od wiecznego dziewictwa.
        Tak, tak lechowski ty jestes doskonalym przykladem tego jaka bedzie wladza i dokad poprowadzi spoleczenstwo.
        Boze dlaczego odwrociles twarz swoja od tego narodu, dlaczego odebrales mu ( narodowi) rozum...a pam bók na to ..bo chcem ukarac to zmijowe plemie.
    • Gość: extrema Re: 13 XII IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.13, 10:50
      ci, którzy w sierpniu 1980 roku w Tarnobrzegu i w całej Ojczyźnie zakładali NSZZ "Solidarność" w wielu zakładach pracy nie myśleli o żadnej władzy, szwajcarskich zegarkach czy brylowaniu w mediach. Niech gó... niarstwo tu wypisujące podobne bzdury się opamięta. Ludzie ci mieli dosyć wstrętnego komunistycznego reżimu, rządów sowieckich pachołków i pragnęli Niepodległej Polski, Najjaśniejszej Rzeczypospolitej. To, że nie udało się tego osiągnąć nie jest ich winą. Nikt wtedy nie przypuszczał, że komuniści dogadają się z lewackimi opozycjonistami typu Kuroń i z tego wyniknie bękart III RP z faryzeuszem od grubej kreski Mazowieckim na premiera.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka