Dodaj do ulubionych

Meble w zabudowie do kuchni

19.03.05, 17:47
Zapewne wielu z Was zamawiało kuchnie, mozecie mi polecić kogos w Krakowie kto fachowo, solidnie i w normalnej cenie moze zabudowac moją? KOmpletnie nie orientuję sie na tym rynku, a wiadomo sprawdzonemu i poleconemu łatwiej zaufać.
Obserwuj wątek
    • balsamum_vigor Re: Meble w zabudowie do kuchni 20.03.05, 19:14
      Polecam Ci salon mebli kuchennych naprzeciwko Makro/Ikea - dokładnie nie znam nazwy. Bardzo miły pan projektant - my niestety nie kupiliśmy tam kuchni ale wykorzystaliśmy jego rady :) A kuchnię summa sumarum kupiliśmy w Ikea - i jest b. fajna :)
    • robsoon Re: Meble w zabudowie do kuchni 21.03.05, 08:24
      Witaj!!!

Jeżeli chodzi o sprawę mebli to musisz dokładnie wszystko posprawdzać i
      najlepiej z polecenia kogoś! My kupiliśmy na Kobierzyńskiej, jadąc od ulicy
      Zawiłej po prawej stronie...mniej więcej jak się bloki zaczynają - są
      konkurencyjni, ale jak się później okazało tylko cenowo, bo co do dokładności i
      solidności to trochę im brakuje. Jeden facet (szef - obaj młodzi ludzie) nie
      słowny czasowo i robi kilka robót naraz, a pracownik jego docinał niektóre
      rzeczy nawet na kolanie.... Dlatego ich nie polecam. Mamy małe niedociągnięcia
      miejscami, co żonę bardzo wkurza...
      Wcześniej byliśmy również na Kobierzyńskiej tylko przy Kościele, tam obok chyba
      masarni, z tego co pamiętam jest jeszcze w tym rzędzie kawiarenka internetowa,
      napewno znajdziesz. Tam byliśmy za pierszym razem i powiem Ci co nas zraziło -
      tylko cena, z tego co widać (jest ekspozycja) jest to naprawdę bardzo dobrze
      zrobione. Ale szczegółów nie znam.
      Rada - taka sprawdź dokładnie wszystko.

Pozdrawiam & Peace 4 ALL EU TOWNS :))
      ROBSON
      • klata1 Re: Meble w zabudowie do kuchni 21.03.05, 09:01
        Jeśli mówicie o firmie Annet to oni juz nie istnieją, mieli siedzibe koło
        sklepu mięsnego na kobierzyńskiej.Teraz jest tam inna firma robiaca meble
        kuchenne.
        • ballerinapl Re: Meble w zabudowie do kuchni 21.03.05, 16:50
          Czesc,
          Mnie meble robiła też "ta firma" naprzeciwko Makro - troche ciezko do nich
          trafic jak nie wie sie gdzie wjechac - firma nazywa sie Baobab, zrobili mi
          swietna kuchnie i szafe przedpokojowa ktore trzymaja sie juz 3 lata bez zadnego
          uszczerbku :) Z tego co pamietam nie byli tani ale naprawde bylo warto. I mają
          wiele wzorów. Pojedz i zobacz :)
          • balsamum_vigor Re: Meble w zabudowie do kuchni 22.03.05, 06:04
            Nie o ta mi chodziło niestety - Baobab mieści się naprzeciwko Makro ale odnośnie ulicy Jasnogórskiej. Chodziło mi o firmę www.studiokuchni.pl/firma.htm .
    • sasza1978 Re: Meble w zabudowie do kuchni 11.04.05, 12:53
      osobiście wiem o co chodzi - mam firmę, która zajmuje się meblami na wymiar -
      jak meble są tanie to najczęściej jest jakiś haczyk :) albo materiały są
      gorszej jakości albo fachowcy próbują przyoszczędzić w inny sposób(odbija się
      to oczywiście na jakości mebli i wychodzi przy efekcie końcowym)czasem gdy cena
      wyjściowa jest niewysoka i zdecydujemy się na daną ofertę to pod koniec nagle
      dochodzą jakieś wcześniej nieokreślone koszty dodatkowe i ostatecznie wcale nie
      wychodzi taniej(a wręcz często przepłacamy)
      Sprawa wygląda tak - meble na wymiar są zawsze tworzone indywidualnie -
      niepowtarzalne, projektowane wg oczekiwań i potrzeb każdego klienta- to zawsze
      kosztuje, ale ważna jest jakość i solidność wykonania, bo chyba tego szukamy :)
      polecam swoją firme - gwarantuje rzetelną i fachową obsługę, bez niespodzianek
      i ukrytych kosztów
      PS. na Europejskim jak dotąd miałem już jedno zlecenie-w przypadku
      zainteresowania - piszcie, pozdrawiam
      • moniek76 Re: Meble w zabudowie do kuchni 12.04.05, 10:48
        Polecam! Polecam! Polecam!
        Kuchnia była robiona u mnie dokładnie według moich życzeń (a jestem typem
        klienta upierdliwego, nie lubię niedociągnięć i niedoróbek) i spokojnie mogę
        polecić. Jest na prawdę śliczniunia:)
        Mimo małego metrażu jest bardzo pakowna. Do tej pory część szafek kuchennych
        mam niezagospodarowaną, tyle w niej miejsca.
    • milan751 Re: Meble w zabudowie do kuchni 12.04.05, 17:55
      www.kuchniegrabowscy.pl/
      wystawkę mają w tesco na galerii , kulturalni i solidni , pozdrawiam
    • sasza1978 Re: Meble w zabudowie do kuchni 15.04.05, 16:02
      jezeli mogę kogos polecic to stawiam na siebie robie meble od 6 lat
      jezeli to dalej aktualne to prosze odpisac i podac ewentualne namiary
      pozdrawiam Grzegorz Szajer
      • dorotek_s Re: Meble w zabudowie do kuchni 18.04.05, 13:52
        To ja poprosze na mejla jakieś info i ew. zdjecia projektów :)
      • blankak1 Re: Do Grzegorza 23.04.05, 19:04
        Cześć
        Bardzo prosze o namiar (telefon) - mój email:blankak1@gazeta.pl
    • eema Re: Meble w zabudowie do kuchni 31.05.05, 19:45
      witam ... ja raczej powiem u kogo nie zamawiać ... omijajcie Meble jak marzenie
      (czy jakos tak ) na Kalwaryjskiej, jestem zawiedziona, gdyby nie ludzie którzy
      montowali kuchnie to chyba bym zabiła pana, który na początku wydawał sie taki
      miły i zorientowany, totalna porażka jesli chodzi o fachowość i praktyczne
      aspekty ...
      pozdrawiam
    • pawel-news Re: Meble BlackRedWhite 03.06.05, 00:44
      Zdecydowanie odradzam , góra niekompetencji , składali mi meble 9 dni(po kilka
      godzin z reguły od 8:30 do 14:00) i jeszcze sa niedoróbki.
      Poprawiali jedno psuli drugie itp itd, opisuje tą historie może bedzie w
      jakiejś wyszukiwarce na 1-szym miejscu pod hasłem BRW ;-)

--
      pn
      • muffinkakr Re: Meble kuchenne 25.06.05, 16:07
        Witam,
        Czy ktoś może mi polecić jeszcze inną firmę, bo nie mogę się zdecytować. Z góry
        dziekuję.
        Pozdrawiam
        • broj05 Re: Meble-F.H.P. Mebel 28.06.05, 12:31
          Witam
          Czy z forum korzystają może osoby które zamawiały meble kuchenne w firmie F.H.P
          Mebel na ulicy Miłkowskiego?. Bardzo prosze o ewentualną ocenę solidności tej
          firmy.
          Małgorzata
    • bart71 Re: Meble w zabudowie do kuchni 29.06.05, 10:32
      Baum Centrum (chyba) na Armii Krajowej k/Statoila. Mloda firma, ale elastyczna
      i kreatywna, a poza tym sluchajaca klienta. Mam kuchnie od ponad roku i jestem
      bardzo zadowolony. A cene zrobilo przede wszystkim AGD, jak slyszalem teraz
      ceny AGD polecialy mocno w dol, moj znajomy za komplet AGD do kuchni wysokiej
      klasy zaplacil ok. 5 tys! pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka