Dodaj do ulubionych

bandziory z kurdwanowa

IP: w3cache.* / *.2-0.pl 20.03.05, 17:19
kto sciągnąl i po co temat o chuliganach niszczacych klatki schodowe przy ul
Wysłouchów wysokie bloki
Obserwuj wątek
    • antyrumburak Re: bandziory z kurdwanowa 21.03.05, 08:15
      Klatki w blokach przy Wysłouchów niszczy Andrzej Kuler
      • denalii Re: bandziory z kurdwanowa 21.03.05, 09:14
        a kto to jest Andrzej Kuler?
      • Gość: emeryt milicjantka Re: bandziory z kurdwanowa IP: w3cache.* / *.2-0.pl 21.03.05, 13:18
        jeden napewno tego nie zrobił choćby dlatego że miejscowi chuligani chodzą
        watachami, jest tu taki jeden który podobno jak się napije to ma manię
        wybijania szyb i rozbijania z siłą butelek po alkocholu, tu w bloku są
        systematycznie szyby wybijane ale ja nie widziałam czy to ten chuligan dlatego
        jeszcze nie doniosłam na niego
        • hatroha Re: bandziory z kurdwanowa 21.03.05, 13:22
          wydaje mi sie dobrym pomysłem by umieścić ich dane na necie łącznie z zdjęciem cyfrowym ich facjety- może ktoś bardziej stanowczy strzeli im w głowę dopowiadając wpierw: W imieniu Rzeczypospolitej...
        • Gość: kibic Cracovi Re: bandziory z kurdwanowa IP: w3cache.* / *.2-0.pl 02.04.05, 07:45
          w nocy z piątku na sobotę znowu chuligani wybili szybę w drzwiach wejsciowych
          przy ul Wysłouchow JEST TO 3 WYBICIE SZYBY OD POCZĄTKU ROKU, SPOLDZIEMNI MOZNA
          TYLKO PODPOWIEDZIEC ŻE NA DOLE W DRZWIACH NALEZY WSTAWIC BLACHE NIECH MANIAK
          CHULIGAN SIE ZŁOSCI I GRYZIE ZĘBAMI TAKIM NALEŻY UTRUDNIAC ŻYCIE
      • Gość: kurdwanowianin Re: bandziory z kurdwanowa IP: w3cache.* / *.2-0.pl 22.03.05, 08:34
        w lecie siedzą na stopniach wejściowych smolą piwo a mieszkańcy jak wchodzą do
        bloku to nie zrobią im przejścia trzeba ich omijać, 2 urzędników z społdzielni
        mieszkaniowej wchodzili do bloku bo była awaria wody to ich ominęli nie
        zwracając nawet uwagi że nie jest to miejsce na picie piwa, widziałem to bo
        wychodziłem z psem dopiero po mojej interwencji poszli pić na ławkę blok 36
      • Gość: jarek Re: bandziory z kurdwanowa IP: w3cache.* / *.2-0.pl 23.03.05, 11:21
        nie wiem czy panstwo wiecie ale chuligani z kurdwanowa to jak widzą straż
        miejską to gwizdają na nich a ci nie podejbą nobojak bandziorow 10a strażników
        maksimum 3
        • Gość: uważny Re: bandziory z kurdwanowa IP: 62.121.129.* 23.03.05, 12:06
          IP: w3cache.* / *.2-0.pl , co to za schizofrenia? Nudzi się?
          • Gość: hmmm Re: bandziory z kurdwanowa IP: 5.2.* / *.chello.pl 24.03.05, 11:20
            Oprocz tepsy i chello 2-0 to najpopularniejszy dostawca netu na ku..mdolku :D
      • Gość: Odwiedzający Ewę Re: bandziory z kurdwanowa IP: w3cache.* / *.2-0.pl 26.03.05, 11:49
        Jednogłośnie stwierdzam iż na Kurdwanowie w rejonie ul Wyslouchow obok kortów
        tenisowych prędzej można spotkać "murzyna" niż policjanta, prznajmniej ja
        takiego nie spotkałem i nie widziałem od jesieni a smole piwo rozbijam butelki
        i krzycze na cały głos jak się napiję bo się nie boję bo nie ma kogo się bać
      • Gość: mgr Re: bandziory z kurdwanowa IP: w3cache.* / *.2-0.pl 02.04.05, 13:55
        W bloku 36 spółdzielnia ul Wysłouchów wynajęła pomieszczenie na parterze
        budynku dla zakładu fryzyjerskiego nie pytając się lokatorów o pozwolenie, tym
        czasem do pracownicy tego zakładu schodzi się cały osiedlowy element i ćmią non
        stop papierosy na klatce przez co dym śmierdzi w windzie i całym wieżowcu i to
        jest już od pół roku, ludzi którzy palili a przestali palić muszą wąchać dym i
        to ich wkurza, wkurza ich tym bardziej bo na klatce jest napisane że "palenie
        papierosów jest wzbronione" na dodatek tekst napisu jest przerobiony że można
        palić
    • Gość: z dywizjonu Re: bandziory z kurdwanowa IP: w3cache.* / *.2-0.pl 23.03.05, 13:15
      Jest to prawda ja szedłem ubieglego roku w jesieni w nocy o pólnocy do swojej
      koleżanki pofiglować i dorwało mnie 3 byczków na łyso ostrzyżonych dobrze że
      mialem flachę wódki i papierosy i 3 piwa to mnie uratowało że nie stracilem
      zębów bo wizyta u dentysty by mnie wyniosla drogo a z swoja kolezanka nie
      pofiglowalem nic bo nie mialem alkoholu musialem oddac go bandziorom
    • Gość: krakus Re: bandziory z kurdwanowa IP: w3cache.* / *.2-0.pl 25.03.05, 12:31
      O ile policja i tutejsza spółdzielnia mieszkaniowa nie zrobi porządku z młodymi
      bandziorami wałęsającymi się po klatkach schodowych i piwnicach "mają klucze do
      piwnicy" i po terenie wokół bloków 32 i 36 przy ul Wyslouchów i szukających
      zaczepki to wyrąbie pismo do prezydenta miasta i jeszcze dalej, 11 -16 letnie
      gó..arze nie będą grozić mnie za zwrócenie jednemu z nich uwagi że butelki
      może rozbijać u mamusi w mieszkaniu o podłoge a nie na ulicy
      • Gość: ziomal Re: bandziory z kurdwanowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 18:41
        lecz sie psycholu, piszący z tego samego ip nie tylko o kurdwanowskich
        bandziorach, ale i o "lizbijkach" z knajpy-jesteś chory
        • Gość: Odwiedzający Ewę Re: bandziory z kurdwanowa IP: w3cache.* / *.2-0.pl 26.03.05, 12:00
          Panie Ziomal nie wiem kogo miałoby dotyczyć te niby jakieś tam lizbijki ja
          poruszyłem temat niszczenia klatek schodowych w blokach przy wyslouchów prosze
          zobaczyć
      • Gość: OLO I Re: bandziory z kurdwanowa IP: *.chello.pl 26.03.05, 12:57
        Niestety idzie wiosna i te debile zaczną znowu przesiadywać z gorzałą i piwskiem przed blokami. Na Bojki 20 chłopa skasowało już kiedyś gościa, o tym że krew na klatce schodowej w sobotę po piątkowych imprezach można znaleźć nie wspomne. Gary się dekują w bramach i nie wiadomo czy wchodzący czlowiek oberwie czy nie. Krawężniki i straż miejska nawet nie wysiadają z samochodów, nie mówiąc o zjechaniu z głównych ulic: Wysłouchów i Bojki - jak te małpy: nie widzę, nie słyszę, nie mówie. Jak tak dalej będzie to się oboma łapskami podpiszę pod czymś takim
        • Gość: kibic Wisły Re: bandziory z kurdwanowa IP: w3cache.* / *.2-0.pl 30.03.05, 14:48
          jest to prawda ale zawsze się znajdzie jakiś osioł który czuje się mocny
          ponieważ chodzi z watachą kolesiów i chce tą prawdę obalić, choćby nawet ten
          który podpisuje się więziennym określeniem "ziomal"
          • Gość: doradca Re: bandziory z kurdwanowa IP: *.kompania.net 30.03.05, 15:11
            Nie narzekajcie, tylko utwórzcie jakąś grupę facetów
            z "jajem", "niewidzialnych", ustalajcie pojedynczo tych bydlaków i jak
            niektórzy mówią-"W IMIENIU RZECZYPOSPOLITEJ" wyczyścić osiedle z gó..jadów.
    • Gość: kibic Cracovi Re: bandziory z kurdwanowa IP: w3cache.* / *.2-0.pl 31.03.05, 18:30
      Rejon ulicy Wyslouchów został posprzątany z rozbitych butelek i wszelkiego
      rodzaju opakowań po napojach za co społdzielni dziękujemy ale jak się ociepli
      to będzie to samo, gospodarzom osiedla podpowiadam że należy usunąć dwie ławki
      które są od roku postawione przy wejsciu do wysokich bloków przy ul Wyslouchów
      od zajezdni na ławkach tych siedzą "non stop" miejscowi chuligani i na nich
      chleją alkohol zostawiając po sobie brud, ławki te miały służyć po to żeby na
      nich usiadła starsza osoba jak wychodzi po stopniach na górkę do bloków, ale
      jak widzę z okna nikt starszy na tych ławkach nie usiadł żeby odpocząć prócz
      właśnie pijaczków
      • Gość: starsza osoba ławki ........ IP: *.chello.pl 31.03.05, 19:19
        jestem starszą osobą i idąc do przychodni czy do sklepu po tych schodach
        muszę zatrzymać sie kilkanaście razy i złapać oddech /mimo iż idę powoli/.Jak
        mam usiąść na ławce,która jest brudna po zimie - leżał na niej
        śnieg,błoto,piasek .........Przydałoby się więcej ławeczek a także kosze na
        śmieci,żeby można było do nich włożyc papierki,butelki itp. I prosba do młodych
        ludzi nie stawiajcie nóg na ławeczkach,bo buty sa zazwyczaj brudne.A te
        ławeczki to przecież wspólna nasza własność.Od nas zależy jak będzie wyglądało
        nasze osiedle - teren gdzie mieszkamy.Pozdrawiam młodych z osiedla -
        pamietajcie,że Wy kiedyś tez będziecie starszymi ludźmi.
        • Gość: starsz osoba Re: ławki ........ IP: *.chello.pl 01.04.05, 12:07
          czy nie mam racji????
      • pan.kazio Re: babka z Kurdwanowa 02.04.05, 09:26
        tez mialem narzeczoną z Kurdwanowa.....
        fajna babka z NIej była - Agnieszka :)
        • Gość: starsza osoba Re: babka z Kurdwanowa IP: *.chello.pl 02.04.05, 18:48
          "babki" to jadło się na Wielkanoc. Teraz zamiast podpisywać sie "kibic
          Cracovii czy kibic Wisły" mam lepszą propozycję.Starsi pomogą - młodzież też
          pomoże i wybudujmy wreszcie basen na Kurdwanowie.I niech to nie będzie
          kolejna "kość niezgody" lecz coś co może połączyć młode i starsze pokolenie z
          pożytkiem dla nas wszystkich.I co Wy na to ???? Teren pod basen jest ....i
          czeka.
          • aassaa1 Re: babka z Kurdwanowa 03.04.05, 01:15
            Optymista sie znalazł.Na Krowodrzy-Górce u wylotu ul.Krowoderskich Zuchów tu od
            strony parku, miała powstać kryta pływalnia z kompleksem basenów, oraz sztucz-
            ne lodowisko z lodem nie topiącym sie nawet przy + 28 stopniach. Już nawet była
            firma co wygrała przetarg na budowę i co ???. Ano Ks. kard. Macharskiemu brakło
            forsy na kończenie sanktuarium w Łagiewnikach czas uciekał, papież Wojtyła ma
            przyjechać ipoświecić, a pieniędzy nima. Zwrócił sie do radnych królewskiego
            miasta Krakowa, a ci lekką raczką przekazali pieniądze na kończenie nastepnego
            pałacu dla Kościoła Katolickiego. A młodzież ? Ano dalej wystaje pod blokaami,bo
            nima co z sobą robić i,,dbają o to aby starsze osoby nie wychodziły wieczorami z
            domów gdyż mogą się potknąć i nogę przypadkowo skręcić". Szanowna Starsz Osobo -
            Czyny społeczne to miały miejsce za czasów Złej Komuny. To wtedy nam wmawiano,że
            robimy dla siebie. Dzisiaj społeczeństwo już dojrzało i wie, że mu sienależy bez
            łachy, gdyż po to płaci podatki. Łączenie pokoleń i ich wspólne cele to hasła z
            czasów Filaretów i Filomatów,,Razem młodzi przyjaciele w szczęściu wszystkiego
            są wszystkich cele",a to jak Pan widzi ma odcień czerwieni i niektórym się koja-
            rzy z Komuną. Jestem przekonany, że nic z tego nie będzie. Ale próbowąć zawsze
            warto, a nóż coś z tego wyjdzie.
            • Gość: starsza osoba Re: babka z Kurdwanowa IP: *.chello.pl 03.04.05, 08:05
              dzięki za przypomnienie - co to sa czyny społeczne.I chociaz tu nie chodzi o
              żaden czyn społeczny dalej twierdzę,że tylko "wspólnymi siłami" starszych i
              młodszych jesteśmy w stanie dopiąć swego.To nie to,że nam sie należy.Młodym yeż
              sie coś należy np.trochę pracy,trochę rozrywki,trochę wolnego czasu,trochę
              modlitwy....Najważniejsze żeby nie mieć postawy "należy mi się" ale żeby samemu
              też cos zrobić.Nie wiem dlaczego - podpis starsza osoba - potraktowano jako
              podpis mężczyzny.Jestem "starszą kobietą",która uważa,że za mało czasu
              poświęcamu ludziom młodym i stąd bardzo wiele problemów.Osobie,która
              wrzeszczy,żeby zlikwidować ławeczki / aż 2 sztuki/ odpowiadam,że to właśnie
              młodzi ludzie,którzy nie maja sie gdzie spotkac siedzą czasem na tych ławkach.I
              nie trzeba sie ich bać,bo są normalni.A ławki sa także dla młodych - nie tylko
              dla starszych ludzi.
              • Gość: dudek Re : basen IP: *.chello.pl 04.04.05, 07:02
                to nie jest głupi pomysł!!! Ale czy mozliwy do realizacji ???
                • Gość: starsza osoba Re: do młodych ludzi z Kurdwanowa IP: *.chello.pl 05.04.05, 08:24
                  pełne uznanie z mojej strony dla tych Młodych Ludzi,kórzy wczoraj byli na
                  mszy św. na stadionie Cracovii. Nie ważne jakiemu klubowi się
                  kibicuje,najważniejszy jest szacunek dla innego/drugiego człowieka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka