malopolanin 18.06.02, 22:31 Tak sobie myślę, że może warto wrócić do pomysłu podforum NH. Podforum o pierwszym socjalistyczym mieście w Polsce :) Jeśli jesteście za, poprzyjcie proszę mój wniosek w tej sprawie na forum o forum. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mikolaj7 Podforum Zwierzyniec 18.06.02, 22:34 > Tak sobie myślę, że może warto wrócić do pomysłu podforum Zwierzyniec. Podforum o > spokojnej dzielnicy zdominowanej przez plac na stawach. > Jeśli jesteście za, poprzyjcie proszę mój wniosek w tej sprawie na forum o > forum. [moze w ogole podfora o kazdej dzielnicy? jak w Warszawie? nieee :-)] Odpowiedz Link Zgłoś
malopolanin Re: Podforum Zwierzyniec 18.06.02, 22:37 Nie popałbym w skrajność zakładania podforum dla każdej dzielnicy, ale dla NH, czemu nie? Przecież ta dzielnica, będąca do 1951 osobnym miastem, miała w ostatnim 50 - leciu wpływ na życie Krakowa jak żadna inna. Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: Podforum Zwierzyniec 18.06.02, 22:38 No ale przecież wg tej nowej wersji forum każdy będzie mógł sobie założyć własne forum i dyskutować wiele chcieć - trzeba tylko tych polemistów zanęcić :)) I problem zakładania oficjalnych pod/pod sam się niejako rozwiąże. Odpowiedz Link Zgłoś
malopolanin Re: Podforum Zwierzyniec 18.06.02, 22:41 W sumie może i masz rację Jottka :) Zupełnie zapomniałem o nowej szacie i zasadach forum. Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: Podforum Zwierzyniec 18.06.02, 22:42 A tę stronę nowohucką oglądałeś? Ona się całkiem ładnie rozwija. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Podforum Zwierzyniec 18.06.02, 22:43 jottka napisał(a): > No ale przecież wg tej nowej wersji forum każdy będzie mógł sobie założyć > własne forum i dyskutować wiele chcieć - trzeba tylko tych polemistów > zanęcić :)) I problem zakładania oficjalnych pod/pod sam się niejako rozwiąże. no nie wiem. obawiam si enp. pieciu foro poswieconych NH - bez sensu. od zakladania prywatnych forow jest chocby free4web, czy nethit, gazeta moglaby zostac, taka jak kiedys. Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: Podforum Zwierzyniec 18.06.02, 22:49 Wiesz co, ale z tego, co zdążyłam zauwazyć, GW wolałaby, żeby "jej" forumowicze - jeśli już odczuwają wolę bożą i chcą nadprogramowe fora urządzać - robili to, że tak powiem, nadal na łonie, a nie wyłazili na obszary wolne i od gazety dalekie :)) A poza tym - co Ci szkodzi? Nie będzie chętnych, fora zdechną. A jeśli będą - to znaczy, że lud potrzebę taką odczuwał i bardzo dobrze się stało, że ją sobie zaspokaja :) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Podforum Zwierzyniec 18.06.02, 22:53 jottka napisał(a): > Wiesz co, ale z tego, co zdążyłam zauwazyć, GW wolałaby, żeby "jej" > forumowicze - jeśli już odczuwają wolę bożą i chcą nadprogramowe fora urządzać > - > robili to, że tak powiem, nadal na łonie, a nie wyłazili na obszary wolne i od > > gazety dalekie :)) teraz tez mozna zglaszac nowe fora. jest nawet specjalny link do tego... > > A poza tym - co Ci szkodzi? o, to bardzo gleboki problem, jak powiem na forum beda zaraz wrzaski :-) Nie będzie chętnych, fora zdechną. A jeśli będą - > to znaczy, że lud potrzebę taką odczuwał i bardzo dobrze się stało, że ją sobie > > zaspokaja :) Odpowiedz Link Zgłoś
malopolanin Re: Podforum Zwierzyniec 18.06.02, 22:55 mikolaj7 napisał(a): > > teraz tez mozna zglaszac nowe fora. jest nawet specjalny > link do tego... > Nie wiedziałem o tym. Mógłbyś mi podać ten link ? Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Podforum Zwierzyniec 18.06.02, 23:00 malopolanin napisał(a): > mikolaj7 napisał(a): > > > > > teraz tez mozna zglaszac nowe fora. jest nawet specjalny > > link do tego... > > > Nie wiedziałem o tym. Mógłbyś mi podać ten link ? wejdz na strone glowna foum i zjedz na sam dol. tam jest osla lawka, a troche pod nia: 'przeslij propozycje nowego forum' i tyle :-) Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: Podforum Zwierzyniec 18.06.02, 23:00 mikolaj7 napisał(a): > teraz tez mozna zglaszac nowe fora. jest nawet specjalny > link do tego... Ale z tego, co zrozumiałam, wg nowej wersji nikogo prosić nie będzie trzeba - pełna samowola :))) I to jest to, co tygrysy lubią najbardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Podforum Zwierzyniec 18.06.02, 23:02 jottka napisał(a): > mikolaj7 napisał(a): > > > teraz tez mozna zglaszac nowe fora. jest nawet specjalny > > link do tego... > > > Ale z tego, co zrozumiałam, wg nowej wersji nikogo prosić nie będzie trzeba - > pełna samowola :))) I to jest to, co tygrysy lubią najbardziej. ja mowie jak jest teraz. a to, co bedzie baardzo mi sie nie podoba i wlasciwie widze tylko jeden plus calego tego forum, ot sila przyzwyczajenia, bardzo dlugiego zreszta. Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: Podforum Zwierzyniec 18.06.02, 23:07 W holu mojej szkółki wisiał budujący cytat - trzeba z żywymi naprzód iść/ po życie sięgać nowe.. I tak dalej, no nie myślałam, że mi się kiedyś do czegoś przyda :))) Odpowiedz Link Zgłoś