Gość: PROKOCIM IP: *.client.attbi.com 21.06.02, 04:40 W Krakowie teraz prawie 30 a u nas prawie 40. Przed chwila wyszedlem na balkon na smierdziucha. Ciezkie jest zycie palacza....... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bonzaj Re: Kurde ale grzeje.. IP: *.krakow.pl 21.06.02, 08:31 Uwielbiam taką pogode ....to jest życie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trudny A jakbyś tak PROKOCIM. IP: *.sp / 192.168.5.* 21.06.02, 08:34 Jakbyś zwyczajnie nie palił? Nie byłoby chłodniej? A tu gorąco jak cholera...i może dlatego nie palę... trudny Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: A jakbyś tak PROKOCIM. 21.06.02, 09:33 Gość portalu: trudny napisał(a): > A tu gorąco jak cholera...i może dlatego nie palę... To pewnie przez tych wszystkich palaczy jest tak gorąco. Gdyby te tłumy nie podgrzewały powietrza swoimi papierosami, pewnie nie byłoby więcej, niż 20 stopni :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Kurde ale grzeje.. 21.06.02, 13:16 Gość portalu: bonzaj napisał(a): > Uwielbiam taką pogode ....to jest życie... no co Ty! mozna zdechnac od samego wyjscia na pole. Odpowiedz Link Zgłoś
dora5 Re: Kurde ale grzeje.. 21.06.02, 10:28 Gość portalu: PROKOCIM napisał(a): > W Krakowie teraz prawie 30 a u nas prawie 40. > Przed chwila wyszedlem na balkon na smierdziucha. > Ciezkie jest zycie palacza....... a myślałam że tylko ja mam palarnie na balkonie:-)) jest za gorąco:-(( mozna by z palarni zrobic palmiarnie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
muzaaa Re: Kurde ale grzeje.. 21.06.02, 18:09 Prokocim a jaka woda w basenie? Czesto plywasz? Ja jutro ide sie pobyczyc i powakacjowac. Ale swietna pogoda:) jejku... Prokocim nie pal, nie badz niemadry. Odpowiedz Link Zgłoś
kathy38 Re: Kurde ale grzeje.. 21.06.02, 22:00 JJJjestttt ttaaaaaakk ggggooooorrrąąąccccooo żzzeee mmmiii ssssięęę ppppppppaaaaaalllllllcccceeeee dddddddoooooo kkkllaaawwwiiiaatuurrryyy ppprrrzzykklleeejjjaająąąąąaa Odpowiedz Link Zgłoś
muzaaa Re: Kurde ale grzeje.. 21.06.02, 22:08 Kathy, jak tu zagladniesz przez przypadek, to powiedz mi, jak czesto podlewasz roze przy takiej pogodzie... paaaaapaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
kathy38 Róża 21.06.02, 22:19 Muzo, ja jej wcale nie podlewam :-( Ona rośnie na działce a działka jest pod Krakowem. A ja nie mam czasu jeździć. Myślisz, że może jej się coś stać w taki upał? Odpowiedz Link Zgłoś
muzaaa Re: Róża 21.06.02, 22:25 Nie mam wlasciwie zadnych doswiadczen z pielegnacja rozy. Zauwazylam tylko ze platki niektorych zwijaja sie i robia sie brzydkie. Bardzo mozliwe ze po prostu koncza swoj zywot naturalnie i tak sie dziac musi. Ja wole podlac, ale nie mocze za bardzo lisci ani kwiatow. Czytalam, ze wilgoc moze przyczynic sie do pojawienia sie robali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojo Re: Kurde ale grzeje.. IP: *.kra.cdp.pl / *.crowley.pl 24.12.02, 00:56 może ktoś powie, że wyciąganie starych wątków jest bez sensu ale ten wydaje się być z bardzo odległej bajki. Kto z was jeszcze tęskni za latem? Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Kurde ale grzeje.. 24.12.02, 01:18 za latem nie.. bo zaraz bedzie kolejne. tesknie za tamtym latem, za tamtym czasem na forum, najprzyjemniejszym odkad pisze, no i jeszcze za muzaaa, ktora uciekla... no, a poza tym fajnie, ze wyciagnales :) lubie starocie Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: Kurde ale grzeje.. 25.12.02, 21:58 mikolaj7 napisał: > za latem nie.. bo zaraz bedzie kolejne. tesknie za tamtym > latem, za tamtym czasem na forum, najprzyjemniejszym > odkad pisze, Ło jaaa, ale mi się teraz nostalgicznie zrobiło... Qrcze, a przecież wrzesień dopiero co był... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MICHAL CIEKAWE IP: *.skane.se 25.12.02, 22:08 ...ciekawe sa te stare watki.... Odpowiedz Link Zgłoś