Dodaj do ulubionych

Forum Poznania

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.05, 16:30
Obserwuj wątek
    • mrug A tak konkretnie to o co chodzi? 10.04.05, 16:50

• Gość: Włodek z Poznania o mój tekst na któryś z tych tematów: IP: *.adsl.inetia.pl 10.04.05, 18:04
        - Wielki Kraków
        - pprzesłanie Papieża łączy, przesłanie Papieża dzieli
        • Gość: Wlodziu... Re: o mój tekst na któryś z tych tematów: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.05, 22:47
          Ty masz nos...
    • kornikzet Re: Forum Poznania 10.04.05, 19:23
      a o co chodzi ???
    • Gość: Tez ich nie lubie! Re: Forum Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.05, 22:49
      Jak tam popatrzec na to forum, to az sie czlowiek za glowe lapie!
      • Gość: Włodek z Poznania jakiś Poznaniofob z Ciebie. I nie masz odwagi ... IP: *.adsl.inetia.pl 12.04.05, 20:35
        podpisać się tym samymi sigiem. Nie dosyć, że tchórzyk mały, to jeszcze mało
        dojrzały.
        Co do poznańskiego forum to jest aktywne. Jak krakowskie, warszawskie, czy
        wrocłwskie.

Nie ma co pytać o co chodzi bez przeczytania mojego tekstu w Wielki Kraków.
        "Wytropiłem" tam wichrzuyciela o imieniu Mikeae vel Gość vel Oburzenie vel Tez
        ich nie lubie vel Zgroza (w Wwie) i jeszcze kilku na poznańskim forum przed
        kilkoma miesiącami.
        Pozdrowienia dla Krakowa i Wrocławia
        • Gość: Mikael Ja odwagę mam, nie wiem jak inni? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 21:02
          Nie wiem o co chodzi z utożsamianiem mnie z tymi ludźmi. Na forum Poznania
          napisałem jeden post do użytkownika matka_poety a poza tym nie udzielałem się
          tam nigdy. W swoich postach na innych forach często chwaliłem Poznań i
          wymieniałem go wraz z Wrocławiem jako miasto na poziomie. Być może, że na
          poznańskim forum jest taki "wichrzyciel" pod kilkoma nickami ale ja nie mam z
          tym nic wspólnego. Poznań lubię i nic do tego miasta nie mam. Chciałbym żebyś
          wyjaśnił o co chodzi i o jaki wątek. I poczytaj co o Poznaniu pisałem, jeśli
          uważasz że tego miasta nie lubię.
          • Gość: Mikael Poznań lubię i lubiłem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 21:11
            I jeszcze jedno - we Wrocławiu nie mieszkam, byłem tam kilka razy. Mieszkam w
            zupełnie innej części kraju i nie rozumiem dlaczego mnie utożsamiasz z kimś z
            Wrocławia. Dla mnie Poznań to piękne miasto, ładniejsze od Krakowa i osobiście
            wolę je od Wrocławia. I nigdzie nie zasugerowałem ani razu, by Poznań był
            miastem gorszym niż Wrocław. Mogę popatrzeć na to forum, może też coś zauważę,
            podpisywanie się wieloma nickami często zdarza się na forum, ale mnie proszę z
            tym nie utożsamiać. Poznań zawsze lubiłem i nigdy nie wyraziłem się o nim
            negatywnie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka