Gość: Oburzenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.05, 16:30 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Włodek z Poznania o mój tekst na któryś z tych tematów: IP: *.adsl.inetia.pl 10.04.05, 18:04 - Wielki Kraków - pprzesłanie Papieża łączy, przesłanie Papieża dzieli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wlodziu... Re: o mój tekst na któryś z tych tematów: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.05, 22:47 Ty masz nos... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tez ich nie lubie! Re: Forum Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.05, 22:49 Jak tam popatrzec na to forum, to az sie czlowiek za glowe lapie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Włodek z Poznania jakiś Poznaniofob z Ciebie. I nie masz odwagi ... IP: *.adsl.inetia.pl 12.04.05, 20:35 podpisać się tym samymi sigiem. Nie dosyć, że tchórzyk mały, to jeszcze mało dojrzały. Co do poznańskiego forum to jest aktywne. Jak krakowskie, warszawskie, czy wrocłwskie. Nie ma co pytać o co chodzi bez przeczytania mojego tekstu w Wielki Kraków. "Wytropiłem" tam wichrzuyciela o imieniu Mikeae vel Gość vel Oburzenie vel Tez ich nie lubie vel Zgroza (w Wwie) i jeszcze kilku na poznańskim forum przed kilkoma miesiącami. Pozdrowienia dla Krakowa i Wrocławia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikael Ja odwagę mam, nie wiem jak inni? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 21:02 Nie wiem o co chodzi z utożsamianiem mnie z tymi ludźmi. Na forum Poznania napisałem jeden post do użytkownika matka_poety a poza tym nie udzielałem się tam nigdy. W swoich postach na innych forach często chwaliłem Poznań i wymieniałem go wraz z Wrocławiem jako miasto na poziomie. Być może, że na poznańskim forum jest taki "wichrzyciel" pod kilkoma nickami ale ja nie mam z tym nic wspólnego. Poznań lubię i nic do tego miasta nie mam. Chciałbym żebyś wyjaśnił o co chodzi i o jaki wątek. I poczytaj co o Poznaniu pisałem, jeśli uważasz że tego miasta nie lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikael Poznań lubię i lubiłem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 21:11 I jeszcze jedno - we Wrocławiu nie mieszkam, byłem tam kilka razy. Mieszkam w zupełnie innej części kraju i nie rozumiem dlaczego mnie utożsamiasz z kimś z Wrocławia. Dla mnie Poznań to piękne miasto, ładniejsze od Krakowa i osobiście wolę je od Wrocławia. I nigdzie nie zasugerowałem ani razu, by Poznań był miastem gorszym niż Wrocław. Mogę popatrzeć na to forum, może też coś zauważę, podpisywanie się wieloma nickami często zdarza się na forum, ale mnie proszę z tym nie utożsamiać. Poznań zawsze lubiłem i nigdy nie wyraziłem się o nim negatywnie. Odpowiedz Link Zgłoś