Dodaj do ulubionych

Na stadionie Cracovii gangsterzy przeciwko kibicom

21.04.05, 01:17
Gdzie zdjęcia tych bandziorów? Boicie się opublikować jak biją ludzi i
terroryzują trybuny? Czego się boicie? Procesu o zniesławienie? Obicia gęb?
Kilka tysięcy ludzi nie bało się im przeciwstawić oko w oko to można też
oczekiwać odwagi od mediów!
Dajcie zdjęcia fotoreporterów i zdjęcia z systemu monitoringu! Niech ludzie
zobaczą te bezmózgie mordy! Może rozpoznają sprawców wcześniejszych rozbojów
i pobić.
Obserwuj wątek
    • Gość: Kałuża CRACOVIA zrobi porządek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 01:33
      Wierzę w to, że Cracovia ma wolę i siłę na zrobienie porządku na swoim
      stadionie. Nie chodzi tu tylko o wolę i siłę ComArchu, ale o to, co jest w
      kibicach Cracovii, te dobre wydarzenia, które za ich sprawą działy się po
      odejściu Jana Pawła II. Cracovia da radę. Cracovia ceni swój honor i nie pozwoli
      jakimś leszczom go splamić. Cracovia pany!
    • Gość: polonus3 Re: Na stadionie Cracovii gangsterzy przeciwko ki IP: *.wma.east.verizon.net 21.04.05, 05:24
      To nie sa zadni gangsterzy to sa zwykli szmaciarze, chuligani robiacy awantury
      po jednym lyku "jabcoka". Przydalo by sie teraz ZOMO co? Nie pozostaje nic jak
      wolac "Solidarnosc" na pomoc.
    • Gość: me. Dlaczego dopiero po meczu z Lechem? IP: *.net.autocom.pl 21.04.05, 08:48
      Dlaczego nie od razu?!!!
      Prawem Katona, po raz wtory powtarzam: "Zamknac ten stadion".
      Do: pan profesor Filipiak, pan prezydenc Majchrowski, pan radny Ras, pan radny
      Okonski, pan Misior i reszta, obudziliscie sie juz czy nie? Wiec odpowiedzcie
      na moje pytanie. Od razu, a nie po meczu z Lechem.
    • Gość: krecik Re: Na stadionie Cracovii gangsterzy przeciwko ki IP: *.net.autocom.pl 21.04.05, 08:49
      nie będą wpuszczać kibiców innych drużyn?, tez mi wielka decyzja, niech nie
      wpuszczają swoich bandytów, a najlepiej w ogóle żadnych kibiców Cracovii wtedy
      będzie spokój - nie ucierpią Ci prawdziwi, a bandyci nie będą mieli kogo bić
      • Gość: me. Zamknac ten stadion! IP: *.net.autocom.pl 21.04.05, 09:48
        Pomysl inaczej. Wpuscic ich wszystkich i dopiero wtedy zamknac stadion. Niech
        to bydlo powyrzyna sie wzajemnie. Bedzie spokoj.
        :-)
        • Gość: sensej Dobry pomysł :) IP: *.czajen.pl 21.04.05, 10:58
          O tak! Zamknąć ich na stadionie. To jedyne rozwiązanie. :)
    • Gość: tomek Re: Zlikwidować SEKTOR D -tam też zrobić miejsca n IP: *.zax.pl / *.zax.pl 21.04.05, 09:51
      Zlikwidować SEKTOR D - tam też zrobić miejsca numerowane !!! Wylczyć z tą
      chołotą
    • Gość: vvalet Zmienić Ochrone!!!!! IP: *.veracomp.pl / 62.233.161.* 21.04.05, 10:11
      Wydaje mi sie że stać zarówno Pana Filipiaka jak i wogóle klub na to by po
      takim incydencie zmienić ochronę. Profesjonalna firma nie związana ze
      stadionem, klubem, lokalnym klimatem za odpowiedznie pieniądze szybko
      rozwiązała by problem zajść. W końcu nie napierdzielało sie 500 ludzi miedzy
      soba (co można by określić trudną sytuacją) ale banda kilku zwyrodnialców
      jeździła po głowach porządnych obywateli.
      Poza tym mam propozycje. Izolować odpowiedzialny za zajscia sektor, a w razie
      powtórzenia incydentu zasłonić im widowisko kurtyną.
    • Gość: me. Re: JUDASZ GANG rządzi sypiąc kumpli policji IP: *.net.autocom.pl 21.04.05, 10:11
      Nie sypiac, ale zeznajac, jak kazdy _normalny_ obywatel. Miejsce dla bandytow
      jest jedno - Monte. Tam w koncu beda czuli sie we wlasnym gronie.
      • Gość: moLi Szacunek dla Filipiaka jeśli im sie postawi. IP: *.autocom.pl 21.04.05, 21:21
        Duzo ryzykuje kazdy kto bedzie chcial ich wyeliminowac ze stadionów...
    • Gość: me. Re: Na stadionie Cracovii gangsterzy przeciwko ki IP: *.net.autocom.pl 21.04.05, 10:13
      Czy podpisujac sie "Wislak" jatrzysz, czy tylko wskazujesz swoje sympatie? W
      koncu czas to oddzielic!!!
    • ruczaj.x czyżby nadchodziła normalność? 21.04.05, 10:14
      Panie Filipiak trzymamy kciuki, a może wrócą czasy kiedy na stadiony przychodziły całe rodziny, więc to może być doskonała inwestycja.

powodzenia
      • Gość: me. Re: czyżby nadchodziła normalność? IP: *.net.autocom.pl 21.04.05, 10:16
        ruczaj.x napisała:

> Panie Filipiak trzymamy kciuki, a może wrócą czasy kiedy na stadiony
        przychodzi
        > ły całe rodziny, więc to może być doskonała inwestycja.

Stary, podpisuje sie pod tym. :-)
    • Gość: me. Prokurator... IP: *.net.autocom.pl 21.04.05, 10:23
      Panie Blumsztajn. Czy te zdjecia, ktore serwujecie na www zostaly przeslane do
      prokuratury? Czekam na odpowiedz.
    • Gość: brzydal Gratulacje za odwagę!!! IP: *.76.classcom.pl 21.04.05, 10:45
      W końcu!!!-nie jestem kibicem,jestem studentem i dumnym i z Cracovi jak i z
      Wisły-z tego,że Jan Paweł II kochał Kraków i z tego,że żyje w tym mieście-I już
      gratuluje-bo poprostu trzeba było stanąć twarzą w twarz z bandziorami i pokazać
      żeby znaleźli sobię w końcu normalą pracę,a nie ciągle z nudów robić burdy!
      Popieram-za RY... ich i wynocha!!!Dałęm się ponieść ale popieram!!!
      • Gość: me. Re: Gratulacje za odwagę!!! IP: *.net.autocom.pl 21.04.05, 10:50
        >W końcu!!!-nie jestem kibicem,jestem studentem i dumnym i z Cracovi jak i z
        > Wisły-z tego,że Jan Paweł II kochał Kraków i z tego,że żyje w tym mieście-I
        już

Normalne. Tak trzymac!
    • Gość: zakrzewski Re: Na stadionie Cracovii gangsterzy przeciwko ki IP: *.crowley.pl 21.04.05, 11:22
      To ze nazwano stadion imieniem Jana Pawła było wielkim nie porozumieniem.Wstyd,dzialacze byli pelni pychy i przywlaszczyli sobie osobe papieza.SKANDALLLLLLLLLLLLL............
    • Gość: kubapowiatowy Na stadionie Cracovii imienia Jana Pawla II IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.05, 12:49
      Ja bardzo panów redaktorów przepraszam, ale dlaczego w notatce nie jest
      napisane, gdzie dokładnie miało to miejsce?
    • Gość: x CZYLI PREZES NIC NIE ZROBI !!! IP: *.crowley.pl 21.04.05, 13:42
      Przecież przesłanie materiałów video na Policię to oczywista sprawa dla nas
      wszystkich i to nie w tym wyjątkowym przypadku tylko przy każdym wybryku.
      Gratuluję błyskotliwości i pomyśłowości !!!!

Ponadto zakaz wstępu dla gości nie rozwiąże sprawy, ponieważ to nie goście
      tylko swoi !!!!

Ograniczenie ilości ludzi nie koniecznie uderzy w winnych .

Wyraźnie widać, że mimo deklaracji nic konkretnego nie zostanie zrobione.
      Nie było mowy o zmianie i zwiększeniu ochrony,
      o przestrzeganiu wstępu za okazaniem identyfiaktorów,
      to podstawy.

Przecież to specjaliści mogli wprowadzć skuteczne działania, ale
      chba jest to im na rękę.

Rozgłos się podoba.
      • Gość: dolfuss Re: CZYLI PREZES NIC NIE ZROBI !!! IP: *.chello.pl 22.04.05, 02:14
        > Ponadto zakaz wstępu dla gości nie rozwiąże sprawy, ponieważ to nie goście
        > tylko swoi !!!!

myśl jak piszesz. Myślenie to wspniała sprawa
    • Gość: slaj Re: Na stadionie Cracovii gangsterzy przeciwko ki IP: *.comarch.pl 21.04.05, 14:48
      jak dla mnie to czysty atak na panujacy porzadek, a nazwalbym nawet agresja
      przeciwko Panstwu polskiemu - wiec jezeli zalozymy ze to agresja przeciwko
      Panstwu (a ja tak uwazam) to spokojnie powinna pasc ostra amunicja i wkroczyc
      wojsko, moze jakby tak paru 'kibicow' poszlo do piachu to by reszta zaczela
      sikac w te swoje pieluchy. dla mnie to podejscie troche jak jest u psow - moj
      teren obsikany reszta wara! obszczymury jedne ;)

• Gość: wierny Re: Na stadionie Cracovii gangsterzy przeciwko ki IP: 82.141.239.* 21.04.05, 14:56
      Bardzo mnie cieszy reakcja kibicow bedacych na stadionie na ten akt glupoty!
      Tak trzymajcie! My kibice innych klubow jestesmy z Wami!!! Wierze, ze
      normalnych ludzi jest znacznie wiecej, a opinie ta potwierdzaja wasze slowa
      dezaprobaty dla tego typu zachowan. Apeluje przy tym do kibicow obrazanyc
      hprzez bandytow druzyn czy to z Krakowa czy innych ktorym zalezy na spokoju na
      stadionach: nie dajcie sie sprowokowac, nie szukajcie odwetu! Oni tylko na to
      czekaja. Niech epizody nie stana sie znowu regula!pozdrawiam prawdziwych
      kibicow Cracovii i Wisly, kibic Hutnika
    • Gość: ha ALE TRZEBA BYĆ DEBILEM ŻEBY BIĆ TAKIEGO DZIADKA NI IP: *.citynet.pl 21.04.05, 15:42
      EZALEŻNIE OD TEGO CO ZROBIŁ .
      • Gość: Marco Re: ALE TRZEBA BYĆ DEBILEM ŻEBY BIĆ TAKIEGO DZIAD IP: *.chello.pl 21.04.05, 18:37
        > Ale trzeba być debilem żeby bić takiego dziadka niezależnie od tego co zrobił

Nic nie zrobił. Skandował "Cracovia!" w czasie kiedy intonowano wiadomą
        piosenkę na D.

Nawiasem mówiąc to właśnie ten "dziadek" jest autorem transparentu "Ojcze
        Święty pozdrawia Cię Twoja Cracovia", który widnieje na zdjęciu podarowanym w
        Rzymie przez prof. Filipiaka Ojcu Świętemu Janowi Pawłowi II. W styczniu był w
        Watykanie członkiem delegacji Cracovii goszczącej u Ojca świętego.
    • Gość: nom Re: Na stadionie Cracovii gangsterzy przeciwko ki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 15:47
      Tylko szmata bije brata !!!
    • Gość: Arbaal Brawo CRACOVIA IP: *.miechow.com / 195.136.181.* 21.04.05, 16:22
      Brawo Cracovia! Myślę że na Wiśle będzie podobnie i skończą się chamskie
      śpiewki. Kraków razem!
      • Gość: tadekts Re: Brawo CRACOVIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 21:24
        Ty a gdzie na Wiśle masz śpiewki.Tam to inny świat tu jak Ukraina tam jak
        Francja
    • Gość: abc [...] IP: 62.111.139.* 21.04.05, 16:47
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • Gość: Mis Calym sercem popieram! IP: 194.81.119.* 21.04.05, 17:11
      Wynocha bandziory, wszyscy maja juz was dosc.
    • Gość: Antypseudokibic powienien byc porzadek IP: *.taunet.biz / 62.29.142.* 21.04.05, 18:36
    • Gość: myśliwy Re: powinno się zezwolić myśliwym... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 21:58
      ..na odstrzał pewnych gatunków zwierząt.
    • Gość: dofuss Re: Na stadionie Cracovii gangsterzy przeciwko ki IP: *.chello.pl 22.04.05, 02:20
      zawsze o to pytam. W gazetach są zdjęcia i trzba tych gadów jak gady
      potraktować. Brawo panie profesorze. koniec z tymi debilami

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka