Gość: Darek IP: *.ebeskidy.pl / *.bielsko.dialog.net.pl 21.04.05, 09:59 Bravo Filipiak!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: solidarni Re: Posprzątać dom - komentuje Jerzy Chrzanowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 12:13 NIE MOŻNA OBSERWOWAĆ PANIE CHRZANOWSKI TRZEBA POMAGAĆ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Norbert Pasiak Panie Profesorze! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.05, 12:22 Jesteśmy z Panem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubapowiatowy dom wariatów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.05, 12:45 Ja bardzo przepraszam, ale czy tego „domu” nie należało najpierw posprzątać, a dopiero potem ewentualnie umaić i uhonorować? Tak robią normalni ludzie w normalnych domach. Ale ten dom o dawna nie był, nie jest, i chyba nie będzie normalny - za dużo tam nienormalnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rydwan Re: dom wariatów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 12:16 Ty zawsze jestes niezadowolony jak ktos napisze cos dobrze o Cracovii. Zajmij się swoimi Sharksami i Devilsami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubapowiatowy Re: dom wariatów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.05, 12:55 Ja bardzo przepraszam, ale co to są te Sharksy i Devilsy? Poza tym Cracovia mi lata, a irytuje jedynie coraz bardziej intensywne (rodzaj osmozy) przenikanie tej pseudosportowej (bo co to ma ze sportem wspólnego?) podkultury do życia publicznego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WIŚLAK Re: Posprzątać dom - komentuje Jerzy Chrzanowski IP: *.autocom.pl 21.04.05, 22:00 A ukarani zostaną kibice Wisły których pan filipiak sobie nie życzy na derbach. Monitoring nie zadziałał ;) dziwne , prawda? :) wygląda to na zaplanowana akcję. Ciekaee dlaczego nie przeniesiono sektora gości na sektor od ul Kraszewskiego? SKANDAL, FILIPIAK POWINIEN DOSTAC KARĘ OD PZPN, CONJAMNIEJ 100 TYS ZLOTYCH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: Posprzątać dom - komentuje Jerzy Chrzanowski IP: *.localnet / *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.05, 22:28 No patzrcie a jeszcze tydzień temu Filipiak krzyczał - że bardzo dobrze zrobili lejąc się z Legią....<lol2> a teraz niepanuje nad własnym podwórkiem:D Odpowiedz Link Zgłoś