Dodaj do ulubionych

Posprzątać dom - komentuje Jerzy Chrzanowski

IP: *.ebeskidy.pl / *.bielsko.dialog.net.pl 21.04.05, 09:59
Bravo Filipiak!!
Obserwuj wątek
    • Gość: solidarni Re: Posprzątać dom - komentuje Jerzy Chrzanowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 12:13
      NIE MOŻNA OBSERWOWAĆ PANIE CHRZANOWSKI TRZEBA POMAGAĆ!!!
      • Gość: Norbert Pasiak Panie Profesorze! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.05, 12:22
        Jesteśmy z Panem!
    • Gość: kubapowiatowy dom wariatów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.05, 12:45
      Ja bardzo przepraszam, ale czy tego „domu” nie należało najpierw posprzątać, a
      dopiero potem ewentualnie umaić i uhonorować? Tak robią normalni ludzie w
      normalnych domach. Ale ten dom o dawna nie był, nie jest, i chyba nie będzie
      normalny - za dużo tam nienormalnych.
      • Gość: Rydwan Re: dom wariatów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 12:16
        Ty zawsze jestes niezadowolony jak ktos napisze cos dobrze o Cracovii.
        Zajmij się swoimi Sharksami i Devilsami.
        • Gość: kubapowiatowy Re: dom wariatów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.05, 12:55
          Ja bardzo przepraszam, ale co to są te Sharksy i Devilsy? Poza tym Cracovia mi
          lata, a irytuje jedynie coraz bardziej intensywne (rodzaj osmozy) przenikanie
          tej pseudosportowej (bo co to ma ze sportem wspólnego?) podkultury do życia
          publicznego.
    • Gość: WIŚLAK Re: Posprzątać dom - komentuje Jerzy Chrzanowski IP: *.autocom.pl 21.04.05, 22:00
      A ukarani zostaną kibice Wisły których pan filipiak sobie nie życzy na derbach.
      Monitoring nie zadziałał ;) dziwne , prawda? :) wygląda to na zaplanowana
      akcję. Ciekaee dlaczego nie przeniesiono sektora gości na sektor od ul
      Kraszewskiego?

SKANDAL, FILIPIAK POWINIEN DOSTAC KARĘ OD PZPN, CONJAMNIEJ 100 TYS ZLOTYCH
    • Gość: JA Re: Posprzątać dom - komentuje Jerzy Chrzanowski IP: *.localnet / *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.05, 22:28
      No patzrcie a jeszcze tydzień temu Filipiak krzyczał - że bardzo dobrze zrobili
      lejąc się z Legią....<lol2> a teraz niepanuje nad własnym podwórkiem:D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka