Gość: trudny IP: *.sp / 192.168.5.* 28.06.02, 13:01 Jak ja nie lubię takiej pogody! Okropnie nie lubię. I to ciepło i tak rzęsiście pada.. Jak w tropiku (prawie;-)) trudny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kilroy_was_here Re: Czy u Was też pada? 28.06.02, 13:18 Mówią, że w Finlandii to jest pogoda plażowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anulcia7 Re: Czy u Was też pada? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 28.06.02, 13:23 U mnie też świeci słońce. Można sie opalać. Odpowiedz Link Zgłoś
kilroy_was_here Re: Czy u Was też pada? 28.06.02, 13:49 kilroy_was_here napisał(a): > Mówią, że w Finlandii to jest pogoda plażowa. Gość portalu: anulcia7 napisał(a): > U mnie też świeci słońce. Można sie opalać. Anulcia7, chyba małe nieporozumienie wyszło. To taki greps był. Kiedyś zasłyszałem i mi się spodobało, to i powtarzam teraz przy lada okazji, a w zasadzie zawsze jak pada. Tak naprawdę to ja nie wiem, jaka jest teraz pogoda w Finlandii, ale tu (w Krakowie) pada zdecydowanie, co - według anonimowego aforysty - w Finladii przyjęto by jako pogodę plażową właśnie, bo klimat u nich siąpliwy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anulcia7 Re: kilroy. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 28.06.02, 14:04 Nieporozumienia nie było. W Finlandii nie byłam ale o pogodzie tamtejszej słyszałam. Pozdrawiam ze słonecznego miejsca w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś