Dodaj do ulubionych

czy mlaskanie jest 'cool'?

IP: *.in.uj.edu.pl 29.04.05, 11:10
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=575&w=23228819
Rzeczywiście, podróż austobusem w sąsiedztwie kogoś namiętnie (czyt.: głośno)
żującego gumę nie należy do przyjemnych doświadczeń. Czy to takie trudne
zamknąć paszczę podczas jedzenia/żucia?. Wygląda na to, że mlaskanie jest
modne, co nie zmienia faktu, że jest burackie. Mlaskacz wygląda tępo i brzmi
chamsko
Obserwuj wątek
    • trudny2002 Re: czy mlaskanie jest 'cool'? 29.04.05, 11:15
      Jeśłi jest zwracające uwagę i niewymuszone, to z pewnoscią jest to elegancja.
      Elegancja bowiem cachuje się powyższymi...między innymi...
      trudny
      A propos - z zamkniętą paszczą , to zadne żucie! Spójrz jak krowa , mistrz
      żucia, żuje
      • Gość: ???????????? Re: czy mlaskanie jest 'cool'? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.05, 20:15
        więc zwracające uwagę i niewymuszone pierdzenie też jest eleganckie?
        • Gość: sabbina Re: czy mlaskanie jest 'cool'? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 20:17
          Ja na przykład lubie sobie purknąć, głównie przy seksie, a wy?
          • Gość: ?????????????? Re: czy mlaskanie jest 'cool'? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.05, 15:58
            Ależ Sabina, miej na względzie kulturę społeczności krakowskiej. Wszak
            stanowisz dla nas, jako przedstawicielka tej lepszej klasy, wzorzec. A jak
            wiadomo, przykład idzie z góry. Teraz niebezpiecznie będzie wsiąść do autobusu -
            gazy pasażerów popierdujących radośnie Twoim śladem będą mogły przyczynić się
            do zgonów co delikatniejszych obywateli.
            • Gość: asia Re: czy mlaskanie jest 'cool'? IP: 195.214.222.* 02.05.05, 21:57
              Świetny tekst.
    • Gość: niemlaskająca Re: czy mlaskanie jest 'cool'? IP: *.go.net.pl 03.05.05, 00:31
      Zucie zuciem ale ostatnio słyszałam (i czułam)elegancka kobitkę w kapeluszu
      mlaskajacą do pefekcji cukiereczkiem .I co sie obejrzę to ona na mnie jak na
      zbrodniare-i jęzorem przewraca, i usteczkami na czerwono kreci jak retoryczka
      jakaś.Kiedy wysiadłam to omal nie dostała kręczu szyi.Taka była urazona moja
      uwaga gestu.A ja tylko kilka razy sie znacząco obejrzałam.

A denerwują też dziadki i babki , które mlaskają bez gumy i cukiereczka w
      otworze gębowym. A może to nerwica jakaś????
      • Gość: pierdzący Re: czy mlaskanie jest 'cool'? IP: *.kompania.net 03.05.05, 09:45
        Chamieje społeczeństwo i nawet o tym nie wie.
    • gretaa Re: czy mlaskanie jest 'cool'? 03.05.05, 15:36
      NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: bzyk bzyk Re: czy mlaskanie jest 'cool'? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.05, 09:56
        to dlaczego wszyscy (99%) mlaskają?
        • Gość: zmartwiony Re: czy mlaskanie jest 'cool'? IP: *.kompania.net 04.05.05, 11:25
          Bo chamstwo się najszybciej rozwija w sprzyjających warunkach. Takie właśnie
          warunki teraz istnieją, wzorców pozytywnych mało, prawo nie funkcjonuje, dzicz
          wylazła z dziur i czuje się bezkarna, narzucając swoją masą swoje prymitywne
          zachowania i instynkty, no, wolna Polska. Teraz to już naprawdę "jesteśmy u
          siebie w domu".

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka