04.05.05, 22:47
jestem studentką socjologii UJ. w sesji letniej pisałam egzamin z propagandy
politycznej. Jakies miesiąc temu odbyly sie z niego poprawki, osoby ktore
pisały je jak sie okazało mialy pytania, bo to był ten sam test co my
pisaliśmy. Okazało sie ze ten test został wyniesiony po egz. Teraz mamy pisac
jeszcze raz egz bo został uniewazniony. czy mozna cos takiego zrobic. nie
widzilam zadnego testu, napisalam egz uczciwie dlaczego mam go pisac po 3
miesiącach jeszcze raz?....... Studentka Uniwersytety Jagiellońskiego
Obserwuj wątek
    • Gość: Edek Re: protest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 22:58
      co się przejmujesz ?
      jak pisałaś uczciwie, znaczy umiesz, co za róznica, że napiszesz raz jeszcze ?
      • wodniczka84 Re: protest 05.05.05, 08:50
        nie chodzi o to ze mamy pisac jeszcze raz ale o zasady
    • Gość: ... Re: protest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 00:12
      Mimo tego że umie ten materiał musi go powtórzyć i tracić na to czas, który
      mogłaby przeznaczyć na coś innego. Również uważam, żę jest to niesprawiedliwe.
      • Gość: socjo Re: protest IP: *.autocom.pl 05.05.05, 11:12
        Dziwne, u dr D. zawsze jakies testy chodziły z wczesniejszych lat, ktore były niewiele zmieniane i jakos nikomu to nie przeszkadzalo?
        Widocznie ktos sie pochwalił:( Cóż, odpowiedzialnośc zbiorowa. Dla Ciebie niesrawiedliwe, ale takie już życie... Pozdrawiam!
    • Gość: yen Re: protest IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.05, 17:35
      jakie zasady?
      to ty nie wiesz ze na tym swiecie malo kto sie kieruje jakimikolwiek zasadami?
      poza tym niby jak oni maja stwierdzic ze nie mialas dostepu do pytan? uwierzyc
      ci na slowo?
      • pwojtowicz Re: protest 10.05.05, 09:15
        Eeee... z nami Polakami. Jak nie zastosuja (nie obowiazujacych od II wojny
        swiatowej) niemieckich metod dotyczacych odpowiedzialnosci zbiorwej, to sie nie
        nauczymy odpowiedzialnosci. Ja sie dziwilem, kiedy kolezanka mowila mi, ze w
        Stanach sypia sciagajacych... u nas? Kapo na stos.
    • wodniczka84 Re: protest 13.05.05, 09:05
      a jednak sprawiedliwość istnieje. Studencji napisali artykuł w tej sprawie do
      gazety wyborczej i nagle władze Instytutu wycofały sie z decyzji:) mówiąc nie
      wyniki sa przedawnione, w wiec nie bedziemy ponosic zbiorowej odpowiedzialność,
      a wiec sprawiedliwość istnieje. za to nasz pan doktor D. moze miec niemałe
      kłopoty... Pozdro

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka