Gość: norek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.05, 19:42 a mówili, że będzie wieczny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
the.songless.bird Re: tatuaż mi się ściera – co robić?! 12.05.05, 19:44 To poważny problem. Spróbuj poprawić drewnianym rylcem i krwią koguta zmieszaną z utartym węglem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norek Re: tatuaż mi się ściera – co robić?! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.05, 19:46 a nie będzie bolało?, bo to dość wrażliwe miejsce jest Odpowiedz Link Zgłoś
the.songless.bird Re: tatuaż mi się ściera – co robić?! 12.05.05, 19:50 Spoko,spoko.. Jestes dużym chłopcem,więc Ci powiem: Dwie sety "szpirytusu" i możesz iśc na wojnę z Zulusami Nikt Ci nie podskoczy Prawdziwi mężczyźni po dwóch szklankach wycinaja sobie wyrostki żyletkami Co tam jeden tatuaż... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norek łatwo powiedzieć IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.05, 19:58 Ty ciągle jak nie o woodoo, to o jakiś zulusach. A ja jestem delikatny europejczyk! Odpowiedz Link Zgłoś
the.songless.bird Re: łatwo powiedzieć 12.05.05, 20:06 Słowianin?.I do tego Polak?.No proszę... W takim razie możesz ruszyć(Ty i tatuaż)na krucjatę przeciwko wyznawcom Ahura Mazdy.Należy im się,skurczybykom francowatym. Ew. spróbować podbić rynki zachodnie(Oczywiście razem z tatuażem)czymś nowatorskim i wystarczająco dekadenckim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norek Re: łatwo powiedzieć IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.05, 20:16 O matko, ale nam dajesz zadania! No i jak my się tam pokarzemy? Tacy wytarci?! I ta dekadencja - czy Ty aby nie masz na myśli naszego prezydenta? Odpowiedz Link Zgłoś
the.songless.bird Re: łatwo powiedzieć 12.05.05, 20:22 Gość portalu: norek napisał(a): > O matko, ale nam dajesz zadania! No i jak my się tam pokarzemy? Tacy wytarci?! > Najpierw trzeba sie będzie uczesać,ogolić,zrobić make up i wio na podbój wszechświata.Kto nie z nami tego zniszczym > I ta dekadencja - czy Ty aby nie masz na myśli naszego prezydenta? Obecnego czy przyszłego?.Nie wiem ,który żyje w bardziej wymyślonym świecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norek dekadencja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.05, 20:31 mówimy o Olku, czy o Jacku? Odpowiedz Link Zgłoś
the.songless.bird Re: dekadencja 12.05.05, 20:32 Co za różnica. Obaj to wybitni mężowie stanu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norek cudze chwalicie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.05, 20:37 Ale w sprawach międzynarodowych nasz jest lepszy! Odpowiedz Link Zgłoś
the.songless.bird Re: cudze chwalicie 12.05.05, 20:39 O tak. Mądrość jego jest nieprzebrana i niezgłębiona... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norek Re: tatuaż mi się ściera – co robić?! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.05, 20:55 No dobra, ale co z tym tatuażem, bo dalej się ściera. Może zmienić rodzaj pracy albo tryb życia? Odpowiedz Link Zgłoś
the.songless.bird Re: tatuaż mi się ściera – co robić?! 12.05.05, 21:01 Musisz spojrzeć prawdzie w oczy: Tatuaże z Chio Chipsów w końcu kiedyś sią zacierają.. Smutne to i brutalne:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norek Re: tatuaż mi się ściera – co robić?! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.05, 21:02 czyli jednak tryb zycia? Odpowiedz Link Zgłoś
the.songless.bird Re: tatuaż mi się ściera – co robić?! 12.05.05, 21:04 E... po co? Żyj tak niezdrowo jak do tej pory. Z dobrych rzeczy nie wolno rezygnować. Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Wieczne to są tylko chińskie pióra. 14.05.05, 14:14 Spróbuj pożreć trochę batonów (uwaga kryptoreklama) "Bounty". Jakieś takie mazy pojawiają się na twarzy po spożyciu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: tatuaż mi się ściera – co robić?! IP: *.autocom.pl 14.05.05, 16:52 fajniście są... :O) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norek Re: tatuaż mi się ściera – co robić?! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.05, 17:06 Możesz się przyłączyć, warunek - mieć coś wytatułowanego na tułowiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: tatuaż mi się ściera – co robić?! IP: *.autocom.pl 14.05.05, 17:34 zgadzam się , kto to sprawdza? :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norek na razie będziesz stażystką IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.05, 17:47 a sprawdzają oczywiście ci, co im się ściera albo starło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: tatuaż mi się ściera – co robić?! IP: *.autocom.pl 14.05.05, 17:51 westchnął seler..:P Odpowiedz Link Zgłoś