trudny2002 11.07.02, 10:33 Gazeta donosi, że : Znalazł się nasz najstarszy przodek. To ciekawe, że przodka to szukają i nawet może być najstarszy. A tyłek? Czy równie chętnie będą szukać najstarszego tyłka? Eeee, ci paleontolodzy... trudny;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Joseph Re: Doniesienie IP: *.interkom.pl / *.interkom.pl 11.07.02, 10:38 Gazeta twierdzi również, że ów odkopany miał za życia twarz człowieka i mózg małpy. Wynika z tego najwyraźniej, że nie był tak bardzo odległym przodkiem - takich osobników żyje wszak nadal bardzo wielu, a czasami nawet zajmują oni wysokie stanowiska w administracji państwowej i samorządowej. Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Widzisz dziś z domu daleko? Nie bo mglisto, nie? 11.07.02, 10:40 Czasami nawet dość długimi czasami. Trudny;;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joseph Re: Widzisz dziś z domu daleko? Nie bo mglisto, nie? IP: *.interkom.pl / *.interkom.pl 11.07.02, 10:44 To co u mnie widać dziś z okna to tzw. smog (ze względu na tradycję w Krakowie powinien być to chyba raczej smok?) Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: Widzisz dziś z domu daleko? Nie bo mglisto, n 11.07.02, 10:48 To dzięki temu SMOKOWI -SMOGOWI!!! Jak wczoraj widziałem, można kupić LOS. Przemyślałem. Kupię. Tylko , że nie LOS a LAS. Niewielki kawałek i w ładnym miejscu, a tam sobie jakoś już los ułożę... trudny Odpowiedz Link Zgłoś