Gość: MadChomik Re: Krawczyk odmówił śpiewania z dziećmi IP: *.szczecin.pl / *.szczecin.pl 03.06.05, 08:50 Panie Krawczyk, poznaliśmy się, kiedy prowadziłem jeden z Pana koncertów, wydawał mi sie Pan niesympatyczny, oschły i bardzo arogancki. Tłumaczyłem to sobie Pańskimi przejściami rodzinnymi. Ale teraz dał Pan mi dowód że taki jest Pan naprawdę - bezczelny i chamski!!! Jak tak można?! To były TYLKO dzieci. Sam Pan był dzieckiem, ale pewnie już Pan o tym zapomniał oślepiony światłami żarówek świecącymi z reflektorków fresnelowskich na scenie. Jeszcze raz: WSTYD, i CHAŃBA :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sf Re: Krawczyk odmówił śpiewania z dziećmi IP: *.toya.net.pl 03.06.05, 08:51 to sa AZ dzieci i TYLKO krawczyk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyfan Re: Krawczyk odmówił śpiewania z dziećmi IP: *.schenker.pl / 195.116.160.* 03.06.05, 08:51 Panie Krawczyk, chcesz kupić kilkanaście swoich płyt? Tanio sprzedam - 20 zł za sztukę? Takie podróbki, że mucha nie siada... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snajper21 Re: Krawczyk to SKOŃCZONE BYDLE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 08:52 Pijaczek z Warszawskiej BASZTY tylko tak można go określić.A nie zaśpiewał z maluchami bo były niepełnosprawne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ur Ja bym go zaliczyl do trzody chlewnej... IP: 203.220.52.* 03.06.05, 10:02 bydleta sa moze glupie, ale to poczciwe zwierzeta, wiecej daja niz biora. Odpowiedz Link Zgłoś
dzidal Re: Krawczyk odmówił śpiewania z dziećmi 03.06.05, 08:55 no i zadbał o swoją renomę... może do dziś miałam wątpliwości, ale teraz już nie mam. To zakompleksiony prostak i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieartystka Re: Krawczyk odmówił śpiewania z dziećmi IP: 80.51.255.* 03.06.05, 08:57 A jakiż z niego artysta??? Pomyślcie trochę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kragg Re: Krawczyk odmówił śpiewania z dziećmi IP: *.acn.waw.pl 03.06.05, 08:57 Menedżer Krawczyka: - Krzysztof nigdy nie zgadza się na występy na scenie z innymi osobami. W tym przypadku zrobił duży ukłon w stronę dzieci. Jednak to, co zaprezentowały podczas pierwszej piosenki, nie nadawało się do powtórzenia. Artysta musi dbać o swoją renomę. Poza tym on dowiedział się, że ma śpiewać z dziećmi, dopiero po przyjeździe do Krakowa. Ale pod Bregovica to sie mógł podczepić i występować razem na scenie?(Nie wspominając o paru innych, np Muńku Staszczyku.) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gj Re: Krawczyk odmówił śpiewania z dziećmi IP: *.toya.net.pl 03.06.05, 09:00 jak to bylo z tym zlepionym trolem?! przypomnijcie jesli pamietacie, bo to wlasnie pasuje do sutuacji :) Odpowiedz Link Zgłoś
yamaneko GBUR i BURAK 03.06.05, 09:00 gbur i burak - to jest najdelikatniejsze określenie na tego "artystę"! ...dodam jeszcze coś co świadczy o jego buractwie: żerując na śmierci naszego papieża wydał płytę niby jemu poświęconą - przecie to jawne żerowanie - aby tylko jak najwięcej sprzedać KASA, KASA, KASA !!! BRRRrrrrr !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
stachud Krawczyk to zwykly burak 03.06.05, 09:01 Chyba mu sie we lbie poprzewracalo od kladzenia papy na dachy w stanach. Tam jego miejsce. Czy ktos slucha jego badziewia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek To nie pierwszy przypadek fatalnego zachowania IP: 193.201.167.* 03.06.05, 09:01 To nie pierwszy przypadek fatalnego zachowania tego "artysty". Przykre jest to, że tym razem ofiarą braku elementarnych zasad dobrego wychowania padły dzieci. W tym kontekście jeszcze bardziej irytuje, że "artysta" ten próbuje (niestety chyba z dobrym skutkiem) zarabiać na pamięci o Janie Pawle II. Pozdrawiam wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mb Re: Krawczyk odmówił śpiewania z dziećmi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 09:05 Co wymagac od zmanierowanego czlowieka który swoje zycie prywatne prezentuje na pierwszych stronach pism plotkarskich. Przecez nie waznne co sie mowi - wazne jest zeby sie mowilo. Ps. Z drugiej strony pamietam wystepy zespolu Izomorf 64 w krakowskim barbakanie i moje pozytywne wrazenia z tym zwiazane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JK Re: Krawczyk odmówił śpiewania z dziećmi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 09:20 Niedorzeczne było traktowanie śpiewania dzieci młodzszych na imprezie charytatywno-świątecznej w kategoriach perfekcji wykonawczej.Jest to tym bardziej krzywdzące,że pamiętem ze swoich doświadczeń iż jednego dnia można być nieprzygotowanym a za kilka dni orłem.Jeżeli chodziło o integracyjny charakter dyskusja wogóle jest bezprzedmiotowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Margo Re: Krawczyk odmówił śpiewania z dziećmi IP: *.org / *.krakow.pl 04.06.05, 18:25 Wielka mi gwiazda , obnosząca sie ze swoja pseudo pobonoscia i madroscia niczym kaznodzieja ze Stanow.Slizga sie na swojej popularnosci z zamierzchlych czasow i wydaje mu sie, ze tak bedzie wiecznie. Na swoich wystepach musi siedziec na krzesle , bo juz nawet poruszac sie nie moze od tego dobrobytu. Jestem z Krakowa i bardzo dobrze znam Szpital Św.Ludwika , pozdrawiam wszystkie dzieci oraz goscia o pseudonimie Ekonomista . Przychylam sie do zbojkotowania tego Pozal sie Boze artysty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uzi68 Re: Piratem w K.K. IP: *.adsl.inetia.pl 07.06.05, 13:17 Witam. Ja ze swojej strony powiem tylko tyle: mam 2 płyty K.K. włąśnie je kopiuję i rozdam moim znajomym za friko. Piratem w K.K. Pozdrawiam Kraków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marysia Re: Krawczyk odmówił śpiewania z dziećmi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 09:08 No i co z tego,że dzieci"jazgotały,fałszowały i nie były ...profesjonalne ? Dla nich miało to być wielkie przeżycie.Czy "nawrócone serce "Krawczyka nie podpowiedziało mu,jak im zrobić przyjemność?Jak można mówić o "poziomie "występu - nikt tego nie oczekiwał,bo nie taki był cel" wspólnego" śpiewania.Podzielam słowa krytyki moich przedmówców,nawet tej najostrzejszej.Proszę tylko nie mieszkać do tego "warszawki".Co może z nią mieć wspólnego ten zarozumiały wyjec?Jeśli dobrze pamiętam,to chyba Łódz była kolebką jego artystycznych dokonań a mieszka gdzieś tam w Polsce,w każdym razie nie w Warszawie i chyba nigdy tu nie mieszkał.Brr...nie mogę ochłonąć z oburzenia.Jak mógł to zrobić dzieciom .A tak mało brakowało,aby je uszczęśliwić przynajmniej z okazji ich Swięta,gdy inaczej nie można.M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dou Re: Wygwizdac na koncercie - apel do wszystkich IP: *.toya.net.pl 03.06.05, 09:09 gdyby chcial zaspiewac z dziecmi, to znalazl by czas aby je przygotowac. albo chociaz dowiedziec sie ze jesli wystepuje sie na GOSCINNYCH wystepach z okazji dnia dziecka to istnieje duze prawdopodobienstwo ze oprocz niego beda na scenie wlasnie dzieci :) ten koles jest zdumiewajacy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janko Muzykant Re: Krawczyk odmówił śpiewania z dziećmi IP: *.fonet.pl / 195.117.234.* 03.06.05, 09:09 Tak postępuje "wielki miłośnik rodziny, wielki katolik i człowiek stosujący w swoim postępowaniu nauki i wskazania Wielkiego Papieża" [cytaty z wypowiedzi Artysty]. Nie chce się wierzyć! Przecież to już jest malutki parostatek który nie wytrzymuje ciśnienia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Krawczyk odmówił śpiewania z dziećmi IP: *.derbynet.waw.pl 03.06.05, 09:15 wszyscy kto ma w domu płytę tego bydlaka albo jego brr.. podobiznę chodżcie na stare miasto dokonamy oficjalnego zniszczenia i palenia (może jakaś kukiełka} zapraszamy dziennikarzy będzie z tego szum a to boli najbardziej,to co kiedy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Melasa Re: Krawczyk odmówił śpiewania z dziećmi IP: *.akron.wroc.pl 03.06.05, 09:18 Jest takie stare chińskie przysłowie pasujące do takiego zachowania pożal się Boże polskiego "gwiazdora" : kto się ch...em urodził to kanarkiem nie zdechnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Krawczyk odmówił śpiewania z dziećmi IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 03.06.05, 09:17 Nastepna polska "Gwiazda" wstyd powinno mu byc.A tak go cenilem a okazal sie zwyklym wiesniakiem.Kasuje jego utwory z HD. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no tak To prostak!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 09:25 Zbulwersowana jestem zachowaniem tego zarozumialca, który już nic nie potrafi zrozumieć, a taki niby nawrócony po wypadku pod Bydgoszczą-na krótko mu starczyło widocznie tego serca dla ludzi.Dupek! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz K Re: Krawczyk odmówił śpiewania z dziećmi IP: *.icpnet.pl 03.06.05, 09:20 Ludzie nie dziwcie sie Jemu to wiek robi swoje. Trudno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sealion Re: Krawczyk odmówił śpiewania z dziećmi IP: *.crowley.pl 03.06.05, 09:23 "Artysta musi dbać o swoją renomę" - buahaha, no obśmiałem się jak norka. Jaką renomę??? Tę, którą w trudzie i znoju budował śpiewająć żewne pioseneczki w Disco Relaksie? Czy też tę, przywiezioną ze Stanów, gdzie "śpiewał" znudzonym amerykanom do kotleta? Śmieszny, mały człowieczek któremu sodówa uderzyła do główki. Wstyd Panie Krawczyk. Proponuję bojkot koncertów. Wygwizdać albo odwracać się pleceami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hellweg Re: Krawczyk odmówił śpiewania z dziećmi IP: 80.51.236.* 03.06.05, 09:24 Fochy pana krzysia (specjalnie z małej litery) są znane, ma za nic nawet podpisane umowy, jak ty się nie wywiążesz to cię po sądach będzie ciągał, ale jak mu się coś odwidzi to na kilka dni przd koncertem dowaidujesz się z plakatów, że występuje w tym samym terminie gdzie indziej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Krawczyk odmówił śpiewania z dziećmi IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.06.05, 09:24 Panie Krawczyk, jest Pan hipokrytą z tymi różańcami i obnoszeniem się religią. Nie mógł Pan w imię dobrego uczynku zachować się inaczej w stosunku do chorych dzieci? Nieładnie. Nawet jeśli były nieprzygotowane - to na pewno nie przyniosłoby to Panu ujmy, tylko wprost przeciwnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kleks To w koncu kto to byl... IP: 195.116.43.* 03.06.05, 09:24 ...Krawczyk czy artysta?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no tak Re: To w koncu kto to byl... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 09:26 PROSTAK !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sealion Re: To w koncu kto to byl... IP: *.crowley.pl 03.06.05, 09:29 Hehe, dobre... Piątka Kleks, pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andi A niech sie bufon odwali ..... IP: 195.136.246.* 03.06.05, 09:25 Krawczyk pokazal swoje lekcewazenie dla dzieci . Olac go i koniec ... Odpowiedz Link Zgłoś
snajper21 Re: Krawczyk odmówił śpiewania z dziećmi 03.06.05, 09:26 SZANOWNY/A/ Ja napisz datę godzinę i czy w Wa-wie.Chętnie przyjdę mam sporo tej szmiry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Portemis To ten buc co reklamuje radio bZdET? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.06.05, 09:27 Nawet mimo ze mu pisza NIENAJGORSZE piosenki to i tak pozostaje trepem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ur Prymityw a nie zaden artysta.!!!!! IP: 203.220.52.* 03.06.05, 09:35 CHAMSTWO WYSZLO Z NIEGO JAK SLOMA Z BUTOW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mix Tłuścioch z zadęciem.Tylko tak mozna jeszcze o nim IP: *.idzik.pl / *.idzik.pl 03.06.05, 10:03 w ogóle usłyszeć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irena Re: Prymityw a nie zaden artysta.!!!!! IP: 83.168.96.* 03.06.05, 14:48 Powinien sie wstydzić za takie wystepy.Nie kupujcie płyt'' wielkiego krawczyka''Woda sodowa uderzyła mu do głowy,czas zejść ze sceny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yem Krawczyk - Arogancki gubas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 09:30 i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gk Re: Krawczyk - Arogancki gubas IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.05, 11:39 no trudno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arahat ale ten czlowieczek pieknie sie modli, ma kaplice IP: *.aster.pl 03.06.05, 09:31 w domu.....co chcecie od katolika...on ma wielkie serce dla kasy!!!! i krzyzykow ktorymi jest obwieszony jak choinka bozonarodzeniowa Odpowiedz Link Zgłoś