dora5 23.07.02, 17:14 Kubus! dziś o 15.54 przyszedł emilek od Ciebie pt. you get online to check the web and wiesz cos o tym? mam go otworzyć czy długim kijem usunąć? Dora Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mtq Re: Kuba!!!! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 23.07.02, 17:21 Oj Dora, Dora, nie jestem Kuba, ale powiadam Ci: USUŃ Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: Kuba!!!! 23.07.02, 17:31 Wyrzuć to świństwo! :))) Tzn wiem coś o tym, bo sam też takiego kiedyśtam dostałem, i też wywaliłem... Odpowiedz Link Zgłoś
kriss.forum Re: Kuba!!!! 23.07.02, 18:31 dora5 napisała: > Kubus! dziś o 15.54 przyszedł emilek od Ciebie pt. > you get online to check the web and > wiesz cos o tym? > mam go otworzyć czy długim kijem usunąć? > Dora Sorry, ale od czego jest wątek "Masz maila!"??? Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: Kuba!!!! 23.07.02, 18:46 kriss.forum napisał: > Sorry, ale od czego jest wątek "Masz maila!"??? Sorry, ale chyba zjechał już tak nisko, że nikt go nie zauważa, a poza tym nie wiadomo, czy zajrzałbym do niego, a tak widząc siebie w tytule otworzyłem natychmiast :))) Odpowiedz Link Zgłoś
dora5 Re: Kuba!!!! 23.07.02, 19:55 na 99,999% zdawałam sobie sprawe ze jest to paskudztwo, jednak to było od Ciebie...wcześniej od Zakretki, Magazyna i...kilkanascie z zupełnie nieznanych adresów. Ale po tym jak mi wczoraj Mikołaj napisał co dostał od dory5, (ranyboskie!) to może by zmienic nicka?! czy to by cos zmieniło? jak sadzicie? Dora Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROKOCIM Re: Kuba!!!! IP: *.client.attbi.com 23.07.02, 20:03 dora5 napisała: > na 99,999% zdawałam sobie sprawe ze jest to paskudztwo, jednak to było od > Ciebie...wcześniej od Zakretki, Magazyna i...kilkanascie z zupełnie nieznanych > adresów. Ale po tym jak mi wczoraj Mikołaj napisał co dostał od dory5, > (ranyboskie!) to może by zmienic nicka?! czy to by cos zmieniło? jak sadzicie? > Dora na kilka dni moze by ci pomoglo. ja dzisiaj dostalem maila od jakiegos obcego faceta z zapytaniem o co mi chodzi ????????? pewnie dostal te trzy zalaczniki od prokocim1. a ja goscia nawet nie znam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zakretka Re: Kuba!!!! IP: *.proxy.aol.com 23.07.02, 20:02 ja nie wysylalam....sama teraz dostalam "COS"od Kathy38 i nie otworze ,bo nie sie nie da Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROKOCIM Re: Kuba!!!! IP: *.client.attbi.com 23.07.02, 20:05 Gość portalu: zakretka napisał(a): > ja nie wysylalam....sama teraz dostalam "COS"od Kathy38 i nie otworze ,bo nie > sie nie da nawet nie probuj bo jak klikniesz na zalacznik zeby go otworzyc to juz kniaz robi swoje. polecam przeskanowac kompa jakims dobrym antywiruskiem Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Kuba!!!! 23.07.02, 20:09 Gość portalu: PROKOCIM napisał(a): > Gość portalu: zakretka napisał(a): > > > ja nie wysylalam....sama teraz dostalam "COS"od Kathy38 i nie otworze ,bo > nie > > sie nie da > > nawet nie probuj bo jak klikniesz na zalacznik zeby go otworzyc to juz kniaz > robi swoje. mnie sie najpierw pyta, czy sciagnac... utwierdza mnie to w przekonaniu, ze mojego imaca nic nie ruszy > polecam przeskanowac kompa jakims dobrym antywiruskiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROKOCIM Re: Kuba!!!! IP: *.client.attbi.com 23.07.02, 20:10 mikolaj7 napisał: > Gość portalu: PROKOCIM napisał(a): > > > Gość portalu: zakretka napisał(a): > > > > > ja nie wysylalam....sama teraz dostalam "COS"od Kathy38 i nie otworze > ,bo > > nie > > > sie nie da > > > > nawet nie probuj bo jak klikniesz na zalacznik zeby go otworzyc to juz kni > az > > robi swoje. > > mnie sie najpierw pyta, czy sciagnac... utwierdza mnie to w > przekonaniu, ze mojego imaca nic nie ruszy > > > > polecam przeskanowac kompa jakims dobrym > antywiruskiem mnie tez sie pyta ale jak dostalem to pierwszy raz to bylo od magazyna wiec wygladalo ok. Odpowiedz Link Zgłoś
kriss.forum Re: Kuba!!!! 24.07.02, 12:11 Aha, no to w pytę, właśnie kilka dbi temu dostałem "maila" od peteena, pootwierałem załączniki które się nie otwierały, a dzisiaj jak wlączyłem komputer to się pojawił komunikat "Za mało pamięci, żeby otworzyć cośtam". Tak się zastanawiam: czego ci skurwiali hakerzy od nas chcą? Czy nie ma innej metody na leczenie kompleksu małego ptaszka? Bezinteresowna złośliwość, takich pierdolonych lamusów to bym na krzesełko wsadzał - czy im niszczenie cudzego mienia taką przyjemność sprawia? Wirusy - co za ścierwo je wymyśliło? -- Kriss. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtq Re: Kuba!!!! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 24.07.02, 12:43 Są 2 rozwiązania tej zagadki: 1. upcie sobie wszyscy po iMacu (na to 1 % wirusków może da radę wejść :-) 2. Przestańscie się logować :-) 3. Skasujcie swoje książki adresowe :-) Ja się stosuje do wszystkich 3 i nic nie dostaję :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
kriss.forum Re: Kuba!!!! 24.07.02, 15:21 Gość portalu: mtq napisał(a): > Są 2 rozwiązania tej zagadki: > 1. upcie sobie wszyscy po iMacu (na to 1 % wirusków może > da radę wejść :-) > 2. Przestańscie się logować :-) > 3. Skasujcie swoje książki adresowe :-) > Ja się stosuje do wszystkich 3 i nic nie dostaję :-))) Ad.1 - Buhahahaha :) Ad.2 - Tak jest wygodniej Ad.3 - Nie mam książki adresowej. Ja mam pomysł. Można zrobić tak - w każdym prawdziwym mailu przed treścią tematu (nagłówka) możemy pisać np. "BW", czyli "brak wirusów", żeby było wiadomo czy to autentyczny mail czy wirusowy. Pasi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtq Re: Kuba!!!! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 24.07.02, 15:24 eee, kombinujesz, Kriss. Lepiej tak, jak mówię :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Przysięgam, że nie wysyłam niczego nikomu !!! 24.07.02, 15:32 z rzadka uzywam maila w kontaktach z przyjaciółmi z forum, a już przenigdy z załącznikami cokolwiek znajdziecie w swoich skrzynkach jako mój list, pochodzi od szatana, a nie ode mnie, i jako takie podlegać musi skasowaniu amen ;c) Odpowiedz Link Zgłoś
m.in Re: Kuba!!!! 24.07.02, 15:54 kriss.forum napisał: > Ad.3 - Nie mam książki adresowej. czy przypadkiem skrzynka gazetowa nie tworzy automatycznie książki adresowej? ja mam takową "z automatu" Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: Kuba!!!! 24.07.02, 15:56 m.in napisał: > czy przypadkiem skrzynka gazetowa nie tworzy automatycznie książki adresowej? > ja mam takową "z automatu" Właśnie ja też mam z automatu, są tam różne adresy gazet, MPK, itp, bo gdzieś tam coś kiedyś wysyłałem :))) Fajnie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: Kuba!!!! 24.07.02, 16:14 Ale kichowa ta poczta.gazeta.pl !!! Wylogujmy się! Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: Kuba!!!! 24.07.02, 16:17 mtq napisał: > Wylogujmy się! Jak dla mnie, to wolę być zalogowany, bo nie muszę nicka za każdym razem wpisywać :))) Za leniwy na to jestem :))) Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Kriss, ten buc teraz podszył się pod Ciebie !!! 24.07.02, 20:06 i podesłał robala od tytułem maila: SOS !, co za squr..syństwo - skasowałem Odpowiedz Link Zgłoś
kriss.forum Re: Kriss, ten buc teraz podszył się pod Ciebie ! 24.07.02, 21:06 peteen napisał: > i podesłał robala od tytułem maila: SOS !, co za squr..syństwo - skasowałem I dobrze! Może jednak wykorzystamy to, o czym mówiłem? Jest skuteczne :) Czy webmasterzy Gazety mogą jakoś temu zaradzić? -- Kriss. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac Re: Kuba!!!! IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 24.07.02, 20:29 I czasami 'tomcrac' Ci sie wpisuje ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtq Re: Kuba!!!! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 24.07.02, 21:10 ja tam jestem za leniwy na czekanie aż mi się parę stron przeładuje żeby mnie zalogowało :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
kriss.forum Re: Kuba!!!! 24.07.02, 21:22 Gość portalu: mtq napisał(a): > ja tam jestem za leniwy na czekanie aż mi się parę stron > przeładuje żeby mnie zalogowało :-))) ??? Co??? Przecie zalogowanie to sprawa jakichś 10 sekund! No, chyba że się ma imaca... ;) -- Kriss. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtq Re: Kuba!!!! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 24.07.02, 21:26 No to według przeiczeń u mnie loguję się w 2 sekundy :-))) Już więcej tak nie będę mowil, ale fakt że już się przyzwyczaiłem do tego, że daję odpowiedz, piszę mtq, tab, tab i dopiero tresc. Jak czasem jestem zalogowany to zaczynam z akapitem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kriss.forum Re: Kuba!!!! 24.07.02, 21:38 Gość portalu: mtq napisał(a): > No to według przeiczeń u mnie loguję się w 2 sekundy :-))) > Już więcej tak nie będę mowil, ale fakt że już się > przyzwyczaiłem do tego, że daję odpowiedz, piszę mtq, tab, > tab i dopiero tresc. Jak czasem jestem zalogowany to > zaczynam z akapitem :-) Ale mi chodziło o zalogowanie się od początku - to 10 sek. trwa od wyświetlenia okienka z logowaniem, kliknięciem na nią, łącznie z pisaniem nicka, hasła aż do wyświetlenia strony już zalogowanej na mnie. -- Kriss. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtq Re: Kuba!!!! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 24.07.02, 22:04 Ale tak to wchodzę od razu na forum_kraków, a chcąc się zalogować to muszę wejść na stronę gazety, potem kliknąć "Zaloguj się", poczekać aż załaduje się okienko, wpisać login, poczekać, aż okienko przyjmnie to do wiadomości, zamknie się i zacznie ładować stronę forum. Dopiero wtedy mogę wybrać Forum Kraków. Chore! Odpowiedz Link Zgłoś
kriss.forum Re: Kuba!!!! 25.07.02, 00:56 Jest jeszcze taki wariant, choć ja go rzadko stosuję: wpisuję www2.gazeta.pl/forum/790620,30353,790602.html?f=61 , i od razu do okienka wpisuję login i hasło. Wtedy trwa to ok. 7 - 10 sekund. -- Kriss. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtq Re: Kuba!!!! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 25.07.02, 10:47 Ale i tak się ta strona musi jeszcze raz przeładować - choć nie wiem, czy jednak się nie przekonam, u mnie to będzie trwało ok. 0,7 do 1 sekundy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac Re: Kuba!!!! IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 24.07.02, 20:30 > 1. upcie sobie wszyscy po iMacu (na to 1 % wirusków może > da radę wejść :-) Po co cos kupowac jak mozesz miec lepsze za darmo: LINUX! :D tam wirusow prawie nie uswiadczysz.. :P Odpowiedz Link Zgłoś