Dodaj do ulubionych

Sąd oczyścił księdza z zarzutu molestowania ucz...

IP: *.kompania.net 23.06.05, 01:00
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • ben.wa Re: Sąd oczyścił księdza z zarzutu molestowania u 23.06.05, 05:48
      O co ten szum? W koncu przytulanie i calowanie mlodych, wiernych dziewczynek
      przez starych, niedoleznych seksualnie ksiezy jest integralna czescia Liturgii.
      Tylko Liturgii czego?
      • Gość: gość o co ten szum???? IP: 62.233.214.* 23.06.05, 08:22
        nie rozumiem o co ten szum, ludzie wariują. Kiedyś to było normalne że
        nauczyciel, czy ksiądz pryztulił, czy nawet pocałował i był to przejaw
        sympatii, a teraz to się molestowanie nazywa... szkoda słów.
        • Gość: katrin Re: o co ten szum???? IP: *.net.autocom.pl 23.06.05, 08:55
          No jak to o co? A nietykalność cielesna? Ja nie chciałabym by moją córkę
          całował i przytulał obcy 41 facet. A z tego, co jest napisane w artykule, ta
          dziewczyna tez tego nie chciała i nie było to dla niej miłe.
          • Gość: smk Re: o co ten szum???? IP: 81.21.202.* 23.06.05, 10:06
            Gość portalu: katrin napisał(a):

> No jak to o co? A nietykalność cielesna? Ja nie chciałabym by moją córkę
            > całował i przytulał obcy 41 facet. A z tego, co jest napisane w artykule, ta
            > dziewczyna tez tego nie chciała i nie było to dla niej miłe.

Od czegoś co "nie jest miłe" i uznane za niestosowane do molestowania jest
            jeszcze bardzo bardzo daleka droga. Tak to już jest w prawie karnym, że za
            molestowanie można skazać tylko wtedy, kiedy rzeczywiście było molestwoanie a
            nie niestosowne zachowanie bez podtekstów. Dlaczego by go nie skazać za
            zabójstwo albo rozbój? A może za szpiegostwo?

• Gość: Marek czasami nawet całowanie i przytulanie własnej córk IP: *.supra.com.pl / *.supra.com.pl 23.06.05, 11:32
        też może być powodem oskarżeń. Więc wstrzymaj się od takich gó..arskich
        komentarzy, bo może się okazać, że najbezpieczniejszy jest islam, chusta na
        głowę, suknia do kostek i scisła izolacja płci.
    • Gość: H56 sędzia teraz pewnie szybko awansuje ! IP: *.comnet.krakow.pl 23.06.05, 19:07
      gdyby to była moja córka, klecha byłby już kaleką.
      • Gość: l mam nadzieję, że zgniłbyś w kryminale IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 23.06.05, 19:23
    • Gość: słyszałem o tym Ksiądz był OK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.05, 13:23
      to jaka afera się rozpentała, jak w zasadzie złamano mu zycie, ile się
      nacierpiał: aż mi go zal, i to przez taką kozę, dla której był miły i nic
      wiecej!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka