Gość: Paweł IP: *.kompania.net 23.06.05, 01:00 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ben.wa Re: Sąd oczyścił księdza z zarzutu molestowania u 23.06.05, 05:48 O co ten szum? W koncu przytulanie i calowanie mlodych, wiernych dziewczynek przez starych, niedoleznych seksualnie ksiezy jest integralna czescia Liturgii. Tylko Liturgii czego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość o co ten szum???? IP: 62.233.214.* 23.06.05, 08:22 nie rozumiem o co ten szum, ludzie wariują. Kiedyś to było normalne że nauczyciel, czy ksiądz pryztulił, czy nawet pocałował i był to przejaw sympatii, a teraz to się molestowanie nazywa... szkoda słów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katrin Re: o co ten szum???? IP: *.net.autocom.pl 23.06.05, 08:55 No jak to o co? A nietykalność cielesna? Ja nie chciałabym by moją córkę całował i przytulał obcy 41 facet. A z tego, co jest napisane w artykule, ta dziewczyna tez tego nie chciała i nie było to dla niej miłe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smk Re: o co ten szum???? IP: 81.21.202.* 23.06.05, 10:06 Gość portalu: katrin napisał(a): > No jak to o co? A nietykalność cielesna? Ja nie chciałabym by moją córkę > całował i przytulał obcy 41 facet. A z tego, co jest napisane w artykule, ta > dziewczyna tez tego nie chciała i nie było to dla niej miłe. Od czegoś co "nie jest miłe" i uznane za niestosowane do molestowania jest jeszcze bardzo bardzo daleka droga. Tak to już jest w prawie karnym, że za molestowanie można skazać tylko wtedy, kiedy rzeczywiście było molestwoanie a nie niestosowne zachowanie bez podtekstów. Dlaczego by go nie skazać za zabójstwo albo rozbój? A może za szpiegostwo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek czasami nawet całowanie i przytulanie własnej córk IP: *.supra.com.pl / *.supra.com.pl 23.06.05, 11:32 też może być powodem oskarżeń. Więc wstrzymaj się od takich gó..arskich komentarzy, bo może się okazać, że najbezpieczniejszy jest islam, chusta na głowę, suknia do kostek i scisła izolacja płci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 sędzia teraz pewnie szybko awansuje ! IP: *.comnet.krakow.pl 23.06.05, 19:07 gdyby to była moja córka, klecha byłby już kaleką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l mam nadzieję, że zgniłbyś w kryminale IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 23.06.05, 19:23 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słyszałem o tym Ksiądz był OK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.05, 13:23 to jaka afera się rozpentała, jak w zasadzie złamano mu zycie, ile się nacierpiał: aż mi go zal, i to przez taką kozę, dla której był miły i nic wiecej! Odpowiedz Link Zgłoś