mateusz06 30.07.02, 03:20 Co mozecie mi powiedziec na temat Gimnazjum OO Pijarow (w Krakowie) of course. Moze ktos chodzil, jakies wspomnienia???...pozdr...mateusz06 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
evangeline Re: Pijarzy 30.07.02, 09:34 moja qmpela chodzila, ale miala dosc po trzech latach i do liceum juz tam nie poszla... poprostu uciekla z tej szkoly... dostala sie po tym gimnazjum do X LO... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtq Re: Pijarzy IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 30.07.02, 13:33 Uciekla na pewno z powodu twoich katechez!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: staszek Re: Pijarzy IP: *.nzs.uj.edu.pl 30.07.02, 11:02 a dla mnie bylo swietnie !! dostalem sie troche przez rzypadek ale do dzis dziekuje fuksowi ze sie dostalem (ale to bylo jakies 5 lat temu) Odpowiedz Link Zgłoś
mateusz06 Re: Pijarzy 30.07.02, 15:15 5 lat temu powiadasz....A to rzeczywiscie ciekawe, bo gimnazjum otworzyli dopiero 3 lata temu (tj. wlasnie teraz pierwszy rocznik idzie do szkol srednich). No, ale moze miales jakies wtyczki...pozdr...matuesz06 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Absolwentka Re: Pijarzy IP: *.joint.eu.org 07.09.02, 21:26 do gimnazjum nie chodzilam , ale mialam przyjemnosc uczeszczac do liceum i uwazam , ze byly to najlepsze lata , polecilabym to liceum kazdemu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katrina Re: Pijarzy IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 11.09.02, 22:25 Chodziłam do liceum. Równiez wspominam bosko, poznałam super ludzi z którymi nadal utrzymuje kontakt, no w ogóle było świetnie. A kiedy Ty chodziłaś? Ja jestem rocznik 80ty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Absolwentka Re: Pijarzy IP: *.joint.eu.org 16.09.02, 21:13 Ja jestem rocznik 81, wiec pewnie sie znamy , na pewno z widzenia. Przez pierwsze 2 lata bylam w klasie Kryśki Płachty a potem na biol-chemie u Fryta. Pozdrawiam Aśka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakuska Boze bron! IP: 80.48.253.* 28.09.02, 12:17 w zyciu bym tam nie poszla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re:pijarzy IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 01.10.02, 22:27 Myślę,że Boże broń mogą pisać osoby,które były i im się nie podobało.Ja chodziłam do liceum Pijarw i bardzo miło wspominam ten czas Odpowiedz Link Zgłoś
mateusz06 Re:pijarzy 06.11.02, 09:59 a wlasnie a propos p. Plachty. pewnie wiecie, ze Ona nie zyje. Ludzie odchodza...;( Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re:pijarzy 06.11.02, 12:25 mateusz06 napisał: > a wlasnie a propos p. Plachty. pewnie wiecie, ze Ona nie zyje. Ludzie > odchodza...;( wiemy, wiemy... Tylko dlaczego odchodzą właśnie Ci najlepsi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re:pijarzy IP: *.cache 30.11.02, 14:59 P.Płachta nie zyje- Boże, jak to wszyscy ciężko przeżyliśmy. Najlepsza nauczycielka...w takim młodym wieku. I jeszcze M<sza odprawiona przez x Dyrektora za nią. Człowiek mógł tylko płakać. Odpowiedz Link Zgłoś