dagmarra 02.07.05, 10:37 zlozyl ktos jeszcze na to??? lub na inne filologie? podawajcie wyniki... teraz tylko czekac do 7 lipca :) w temacie posta wpiszcie nazwe filologii - i podzielcie sie wrazeniami z czytanych ksiazek! :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kandydat wloski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 11:52 polski roz.-60% angielski roz.-57% Tylko nie wiem,jak mam sie zdeklarowac jaki jezyk zdaje;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dagmarra romanska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 13:37 ja sie wybieram na romanska pol 75 fr 83 inglisz 81 (ale i tak na nic...) jak Ci ida ksiazki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kandydat wloska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 13:52 Na razie mam jeszcze sesje,wiec bede dopiero czytac.Ksera leza sobie na biurku;) Odpowiedz Link Zgłoś
dagmarra romanska 02.07.05, 14:12 to ja nie rozumiem, drogi Kandydacie - jak mozesz rownoczesnie miec sesje i miec wyniki z nowej matury? chyba ze to dwie rozne osoby, w takim razie - sooooorry :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kandydat Re: romanska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 15:04 Ja mam nowa mature 2002. Odpowiedz Link Zgłoś
dagmarra Re: romanska 02.07.05, 15:06 aaa... to rispekt, rispekt! podziwiam odwage zdawania powyzszej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mila6 Re: romanska 02.07.05, 15:43 Wątki o filologiach zdominowały wszystki fora :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kandydat Re: romanska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 20:28 HeHe-nie patrzylem tak na to.Gorzej jest teraz,bo moja matura ma sie nijak do tej z 2005,a licza mnie tak jak Was;/Juz nie mowiac o tym,ze przeciez zdawana byla przed podaniem kryteriow... Ktos w koncu wie jak z ta deklaracja o jezyku?Co ja mam im wyslac? Odpowiedz Link Zgłoś
dagmarra Re: romanska 02.07.05, 20:37 nie mam pojecia... ja zdaje na romanska - wiec jest oczywiste, ze francuski, a w Twoim przypadku pewnie wezma angielski, skoro taki zdawales na maturze... a nie wiesz moze, jak jest z examem? moja rejestracje potwierdzili, ale nic poza tym, zadnej informacji kiedy on bedzie ani nic... ani czego sie po nim spodziewac:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kandydat Re: romanska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 20:56 U mnie tez bez zadnych konkretow.A co do jezyka:"Proszę o przesłanie podpisanego oświadczenia w sprawie wyboru języka zdawanego na egzaminie wstępnym." P.S.Gdzie jest ten drugi watek o filologiach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daggie Re: romanska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 21:52 watki o filologiach znajdziesz na forum: - edukacja /o maturze - prywatne/ kandydaci UJ - edukacja /studia milego szukania:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kandydat Re: romanska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 22:00 Znalezione;)Dziekuje;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dagmara Re: romanska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 22:11 nie ma sprawy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dagmarra :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 16:58 klymenystra, a ktore bylo to pierwsze? zaraz ide szukac :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kandydat Re: filologia romanska/hiszpanska/portugalska UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 17:25 Czesc przeczytana:Milosz bardzo ciekawy(zwlaszcza czesc o woli),ksiazka z gimnazjum pokrywa sie z moim zeszytem z 8klasy podstawowki,wiec trzeba to sobie tylko wszystko jeszcze raz zobaczyc.Milosc i smierc w sredniowieczu byly juz mi kiedys potrzebne na studiach.Jeszcze Herbert(poczatek w miare zachecajacy),i jezykoznawstwo-mialem na studiach jezykoznawstwo,wiec te 19stron nie moze byc gorsze niz tamten rok;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dagmarra Re: filologia romanska/hiszpanska/portugalska UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 22:32 pogratulowac. samozaparcia. i zrozumienia Noblisty takze:) Odpowiedz Link Zgłoś