dasia82 04.07.05, 18:31 Czesc wszystkim,mieszkam w Kraku od niedawna i wlasnie zaszlam w ciaze.Czy mozecie mi polecic dobrego ginekologa, ktory poprowadzi moja ciaze? Blagam pomozcie, bo sama nie wiem gdzie trafie:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: roza Re: Szukam dobrego ginekologa z Krakowa,pomozcie! IP: *.taunet.biz / 62.29.142.* 04.07.05, 19:01 ja znam bardzo dobra lekarke, tylko, ze prywatnie, mnie prowadzila, co prawda nie bylam w ciazy, tylko chora, wizyta u niej kosztuje 50zl i nazywa sie Ewa Glinka przyjmuje na Nowowiejskiej tylko sa tam terminy czasem dlugie, ale warto:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolanda Re: Szukam dobrego ginekologa z Krakowa,pomozcie! IP: *.zsyp.lan / *.net 04.07.05, 20:21 Ja chcę ci polewcić swojego gina.Chodziłam do niego z dwiema swoimi ciążami.Jestem z niego bardzo zadowolona.Nazywa się dr Skotnicki.Dokładne namiary www.skotnicki.pl/ginekologia/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: Szukam dobrego ginekologa z Krakowa,pomozcie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 21:00 dobra rada - sprawdź czy wybrany ginekolog pracuje w jakimś szpitalu, jeśli tak 905 z nich będzie chciało ci wmówić, że potrzebujesz hospitalizacji. ja mam 2 dzieciaków wiem z autopsji oraz rozmów ze znajomymi o czym napisałam. Kiedyś na Długiej przyjmował dr Filipowicz, polecam. powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
ola07 Re: Do jolandy 04.07.05, 23:16 Czy możesz mi powiedzieć ile kosztuje wizyta u dr Skotnickiego? i czy zajmuje się też problemami z zajściem w ciążę?,oraz jakie jest jego podejście jeśli chodzi o zlecanie badań.Będę wdzięczna za odpowiedż. Odpowiedz Link Zgłoś
madai do wszystkich 05.07.05, 01:26 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=18090&w=11907544 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolanda Re: Do jolandy IP: *.zsyp.lan / *.net 05.07.05, 10:59 Wizyta kosztuje 50 PLN.Ja nie miałam kłopotów z zajściem w ciążę ale moja koleżanka tak.Chodziła także do dr Skotnickiego i ma obecnie 7 miesięcznego Marcinka.Badania wykonuje tylko te najbardziej niezbędne.Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dośka Re: Szukam dobrego ginekologa z Krakowa,pomozcie! IP: *.77.classcom.pl 05.07.05, 09:26 ja moge polecic mojego lekarza - jestem bardzo zadowolona, z opieki podczas ciazy i porodu rowniez miach.republika.pl/wizytowka.htm Odpowiedz Link Zgłoś
kubowa1 Re: Szukam dobrego ginekologa z Krakowa,pomozcie! 05.07.05, 13:34 Anna Szłojdo-Brąglewicz. polecam. chodzę do niej od 5 lat. mam 17-to miesięcznego synka i jeśli zdecyduję się kiedyś na drugie dziecko, to napewno ona będzie znów mnie prowadzić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do kubowej1 Re: Szukam dobrego ginekologa z Krakowa,pomozcie! IP: *.autocom.pl 11.07.05, 14:38 gdzie pani doktor przyjmuje? Odpowiedz Link Zgłoś
anulla1 Anna Szłojdo-Brąglewicz- nie polecam 11.07.05, 21:48 Nie polecam tej pani doktor, byłam u niej prywatnie potraktowała, mnie niegrzecznie wręcz bezczelnie, krzycząc na mnie upominając, i wmawiając rzeczy nie zgodne z prawdą. Do tego ma zła opinię w środowisku lekarskim. Ja polecam Krzysrofa Berezę - przyjmuje w Scanmedzie, i pracuje na klinice. Mogę odpowiedzieć na wiecej pytań na prvie. Ania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosć Re: Szukam dobrego ginekologa z Krakowa,pomozcie! IP: *.76.classcom.pl 11.07.05, 12:34 koniecznie dr Gach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Szukam dobrego ginekologa z Krakowa,pomozcie! IP: 195.214.222.* 11.07.05, 13:56 lek. med. Józefa Waligóra-Masny przyjmuje na ulicy Starowiślnej 13. Jest to przychodnia dla kobiet(prywatna) - Krakowskie Towarzystwo Świadomego Macierzyństwa. Wizyta 65 zł. tel. 422-78-08 Pani po 50-tce, fajna, dobrze prowadzi ciążę, konkretna, powie jakie badania należy zrobić. A na USG wysyła do wspomnianego już tutaj dr Filipowicza, który pracuje na ul. Długiej i jest bardzo dobrym specjalistą jeśli chodzi o USG. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Szukam dobrego ginekologa z Krakowa,pomozcie! IP: 195.214.222.* 11.07.05, 14:01 A jeśli chodzi o USG na ul. Długiej to podaję tel. 632-80-80, 633-02-58 ul. Długa 30, pytać o pana Filipowicza. Jest naprawdę świetny. USG płaciłam ok. 2 lata temu 30 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
kigo Re: Szukam dobrego ginekologa z Krakowa,pomozcie! 11.07.05, 20:31 Polecam Panią Dr Annę Springwald- przyjmuje na Bronowickiej 83 w Towarzystwie Rozwoju Rodziny i w "Klinice Zdrowia" na Żabińcu (ul. Modrzewskiego 3). Miła, sympatyczna, a przede wszystkim kompetentna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tash Re: Szukam dobrego ginekologa z Krakowa,pomozcie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.05, 22:09 a ja polecam dr.szczudrawę. 100 % kompetencja i delikatność. Pełna kultura i ogromana wiedza. Przyjmuje na Dunajewskiego 6 w Prenatal tel: 422 44 41 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lidia Re: Szukam dobrego ginekologa z Krakowa,pomozcie! IP: *.eranet.pl 07.08.05, 22:12 polecam - dr ginekolog-poloznik Piotr Jaszczynski, jest swietny, rejestracja na kom602669994, gabinet ul. Lotnicza 3, Krakow (niedaleko Krakchemi), przyjmuje w pon i srody od 17 do 19. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gienia Re: Szukam dobrego ginekologa z Krakowa,pomozcie! IP: *.chello.pl 07.08.05, 22:34 ja polecam dr A. Marcinka. znakomity fachowiec. Przyjmuje prywatnie na ul. Friedleina w Krakowie a poza tym jest chyba dyr.(ordynatorem?) szpitala na siemiradzkiego Odpowiedz Link Zgłoś
minerwamcg Re: Szukam dobrego ginekologa z Krakowa,pomozcie! 24.08.05, 22:40 Zgadza się. Mogę go rekomendować każdemu - wykonał u mnie z sukcesem operację, która na ludzki rozum miała nikłe szanse się udać. On też nie obiecywał powodzenia - a jednak zrobił to, i to zrobił dobrze. Jest dyrektorem szpitala na Siemiradzkiego. Ma prywatny gabinet na Friedleina 38. Gdzieś na forum podawałam telefon. Odpowiedz Link Zgłoś
reniferek144 Re: Szukam dobrego ginekologa z Krakowa,pomozcie! 07.08.05, 23:56 polecam dr.Miaśkiewicza przyjmuje na Siemieradzkiego 16/5 tel:6324604.:) Odpowiedz Link Zgłoś
drazetka_homeopatyczna dr.Marta Rajska 24.08.05, 23:05 tez jestem "ciężarówką" od jakichs czterech miesiecy:) polecam te lekarkę bo jest jednoczśnie poloznikiem i pracuje w szpitalu ZEROMSKIEGO:)....wiecej info na maila;) pozdro Odpowiedz Link Zgłoś