Gość: xyz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.09, 10:20 chemia jak jest słyszałem że trudno Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lili Re: politechnika w plocku IP: *.093.c82.petrotel.pl 25.07.09, 15:58 politechnikia na pewno najlepsza z plockich szkol chemia calkiem na poziomie, ale poziom jak na politechnike kiepski warunki do oporu i wlasciwie kazdy przechodzi, wiec moze jest trudno ale za 10 razem nawet glab zaliczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: politechnika w plocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.09, 18:51 chodzi mi o dzienne .Niektórzy mówją ze dużo odpada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lili Re: politechnika w plocku IP: *.029.c95.petrotel.pl 27.07.09, 10:08 Ja odpadłam, ale dałam później radę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lili Re: politechnika w plocku IP: *.182.c93.petrotel.pl 27.07.09, 12:13 jezeli masz tak mierna pomyslowosc iz nie mozesz wymyslec sobie innego loginu niz moj to niedziwne, ze odpadlas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: politechnika w plocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.09, 15:09 zaczynałaś od początku czy zaocznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: politechnika w plocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.09, 15:11 z jakiego przedmiotu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: politechnika w plocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.09, 22:57 ja idę na dzienne jestem po profilu chumanistycznym więc chemi,fizyki nie mialam w ostatnim roku licze na korki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: politechnika w plocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.09, 23:00 może wiecie ile takie korki u wykładowcy a ile bierze student Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lili Re: politechnika w plocku IP: *.plock.mm.pl 31.07.09, 09:01 100zł za godz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: politechnika w plocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.09, 10:02 pisząc za 10 razem głąb zaliczy masz na myśli studia zaoczne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: politechnika w plocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.09, 10:03 bo ja słyszałam że zaocznie jest łatwiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lili Re: politechnika w plocku IP: *.107.c82.petrotel.pl 04.08.09, 10:19 zaoczne sa zawsze latwiejsze niz dziennie, jednak w plockiej politechnice STUDIA DZIENNE juz po pierwszym semsetrze mozesz miec poprawki, dla porownania napisze ze w politechnice warszawskiej, sggw, czy w wiekszosci innych bardzo dobrych szkol, jesli na pierwszym roku jeden przedmiot zawalisz- wylatujesz. W plockiej politechnice wylatuja ci ktorzy sie poddaja, ale ci ktorzy do zbyt bystrych nie naleza, ale łożą w korki, laza za wykladowcami i wlaza w tylek predzej czy pozniej zalicza, znam dziewczyny (niezbyt urodziwe) co byly na 4 roku, a mialy po niezaliczonym przedmiocie z drugiego... toć to smiech na sali... a jesli w dodatku jestes ladna to zaliczysz na pierwszej poprawce, lub jak lepiej poprosisz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prorok Re: politechnika w plocku IP: *.plock.mm.pl 04.08.09, 10:27 Totalne bzdury wypisujesz. Zastanawiam się czy nie podesłać linku do władz uczelni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lili Re: politechnika w plocku IP: *.046.c74.petrotel.pl 04.08.09, 15:59 OMG!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lili Re: politechnika w plocku IP: *.046.c74.petrotel.pl 04.08.09, 16:03 gdzie te bzdury, calkowita racja!!! chyba skaczylas wlodek i mysisz jak inni studenci wlodka o polibudzie jako o akademii medycznej heheh w plockiej polibudzie zaliczasz do oporu, wystarczy miec checi i kase na korki- inteligentcja- przydatna, aczkolwiek nie niezbędna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lili Re: politechnika w plocku IP: *.046.c74.petrotel.pl 04.08.09, 16:06 a co do ladnych kobiet, zupelna racja ze maja znacznie latwiej zaliczyc, niz brzydsze kolezanki lub koledzy, wykladowcow- mezczyzn jest wiecej iz kobiet, a dziewczyny potrafia wzbudzić litość na lzy itp... sam znam takie przypadki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: politechnika w plocku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.09, 17:25 Ja w tym roku obroniłam dyplom na Politechnice Warszawskiej, kierunek Technologia Chemiczna. Sporo osób od nas odpadło i nie było łatwo. Chociaż... jeśli ktoś podejdzie do tego naprawdę z sercem i nie będzie sobie szkoły olewał, to powinien na spokojnie dać sobie radę. Na pierwszym semestrze wykańczają ludzi 3 przedmioty: fizyka, matematyka oraz chemia. Wybawieniem dla wielu jest także system punktowy, czyli każdy z przedmiotów ma jakąś swoją wagę punktową, by zaliczyć semestr trzeba zebrać odpowiednią liczbę punktów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawdek Re: politechnika w plocku IP: *.plock.mm.pl 06.08.09, 19:48 chemia jest najłatwiejsza, taka prawda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lili Re: politechnika w plocku IP: *.106.c82.petrotel.pl 06.08.09, 20:59 hehehe w polibudzie najłatwiejszy to jest ekonomia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: politechnika w plocku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.09, 21:36 I tu się zgadzam. Aczkolwiek wydaje mi się, że każde studia są na swój sposób łatwe. Wszystko zależy od naszego własnego podejścia. Ile włożymy, tyle wyjmiemy... zasada prosta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lili Re: politechnika w plocku IP: *.106.c82.petrotel.pl 06.08.09, 22:38 racja, ale sa uczelnie, kierunki motywujace i takie ktore nie motywuja do nauki student zdolny w slabej uczleni rozleniwi sie, w dobrej poczuje presje Odpowiedz Link Zgłoś