Dodaj do ulubionych

politechnika w plocku

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.09, 10:20
chemia jak jest słyszałem że trudno
Obserwuj wątek
    • Gość: lili Re: politechnika w plocku IP: *.093.c82.petrotel.pl 25.07.09, 15:58
      politechnikia na pewno najlepsza z plockich szkol
      chemia calkiem na poziomie, ale

poziom jak na politechnike kiepski warunki do oporu i wlasciwie kazdy
      przechodzi, wiec moze jest trudno ale za 10 razem nawet glab zaliczy
      • Gość: xyz Re: politechnika w plocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.09, 18:51
        chodzi mi o dzienne .Niektórzy mówją ze dużo odpada
        • Gość: lili Re: politechnika w plocku IP: *.029.c95.petrotel.pl 27.07.09, 10:08
          Ja odpadłam, ale dałam później radę
          • Gość: lili Re: politechnika w plocku IP: *.182.c93.petrotel.pl 27.07.09, 12:13
            jezeli masz tak mierna pomyslowosc iz nie mozesz wymyslec sobie innego loginu
            niz moj to niedziwne, ze odpadlas
          • Gość: xyz Re: politechnika w plocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.09, 15:09
            zaczynałaś od początku czy zaocznie
            • Gość: lili Re: politechnika w plocku IP: *.plock.mm.pl 30.07.09, 21:43
              zaocznie
          • Gość: kasia Re: politechnika w plocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.09, 15:11
            z jakiego przedmiotu
            • Gość: lili Re: politechnika w plocku IP: *.plock.mm.pl 30.07.09, 21:43
              matma
              • Gość: xyz Re: politechnika w plocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.09, 22:57
                ja idę na dzienne jestem po profilu chumanistycznym więc chemi,fizyki
                nie mialam w ostatnim roku licze na korki
              • Gość: kasia Re: politechnika w plocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.09, 23:00
                może wiecie ile takie korki u wykładowcy a ile bierze student
                • Gość: lili Re: politechnika w plocku IP: *.plock.mm.pl 31.07.09, 09:01
                  100zł za godz
      • Gość: ania Re: politechnika w plocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.09, 10:02
        pisząc za 10 razem głąb zaliczy masz na myśli studia zaoczne
        • Gość: ania Re: politechnika w plocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.09, 10:03
          bo ja słyszałam że zaocznie jest łatwiej
        • Gość: lili Re: politechnika w plocku IP: *.107.c82.petrotel.pl 04.08.09, 10:19
          zaoczne sa zawsze latwiejsze niz dziennie, jednak w plockiej politechnice STUDIA
          DZIENNE juz po pierwszym semsetrze mozesz miec poprawki, dla porownania napisze
          ze w politechnice warszawskiej, sggw, czy w wiekszosci innych bardzo dobrych
          szkol, jesli na pierwszym roku jeden przedmiot zawalisz- wylatujesz.
          W plockiej politechnice wylatuja ci ktorzy sie poddaja, ale ci ktorzy do zbyt
          bystrych nie naleza, ale łożą w korki, laza za wykladowcami i wlaza w tylek
          predzej czy pozniej zalicza, znam dziewczyny (niezbyt urodziwe) co byly na 4
          roku, a mialy po niezaliczonym przedmiocie z drugiego... toć to smiech na
          sali... a jesli w dodatku jestes ladna to zaliczysz na pierwszej poprawce, lub
          jak lepiej poprosisz...
          • Gość: prorok Re: politechnika w plocku IP: *.plock.mm.pl 04.08.09, 10:27
            Totalne bzdury wypisujesz. Zastanawiam się czy nie podesłać linku do władz uczelni.
            • Gość: lili Re: politechnika w plocku IP: *.046.c74.petrotel.pl 04.08.09, 15:59
              OMG!!!
            • Gość: lili Re: politechnika w plocku IP: *.046.c74.petrotel.pl 04.08.09, 16:03
              gdzie te bzdury, calkowita racja!!! chyba skaczylas wlodek i mysisz jak inni
              studenci wlodka o polibudzie jako o akademii medycznej heheh w plockiej
              polibudzie zaliczasz do oporu, wystarczy miec checi i kase na korki-
              inteligentcja- przydatna, aczkolwiek nie niezbędna
            • Gość: lili Re: politechnika w plocku IP: *.046.c74.petrotel.pl 04.08.09, 16:06
              a co do ladnych kobiet, zupelna racja ze maja znacznie latwiej zaliczyc, niz
              brzydsze kolezanki lub koledzy, wykladowcow- mezczyzn jest wiecej iz kobiet, a
              dziewczyny potrafia wzbudzić litość na lzy itp... sam znam takie przypadki
              • Gość: M. Re: politechnika w plocku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.09, 17:25
                Ja w tym roku obroniłam dyplom na Politechnice Warszawskiej, kierunek
                Technologia Chemiczna. Sporo osób od nas odpadło i nie było łatwo. Chociaż...
                jeśli ktoś podejdzie do tego naprawdę z sercem i nie będzie sobie szkoły olewał,
                to powinien na spokojnie dać sobie radę. Na pierwszym semestrze wykańczają ludzi
                3 przedmioty: fizyka, matematyka oraz chemia. Wybawieniem dla wielu jest także
                system punktowy, czyli każdy z przedmiotów ma jakąś swoją wagę punktową, by
                zaliczyć semestr trzeba zebrać odpowiednią liczbę punktów.
                • Gość: prawdek Re: politechnika w plocku IP: *.plock.mm.pl 06.08.09, 19:48
                  chemia jest najłatwiejsza, taka prawda
                  • Gość: lili Re: politechnika w plocku IP: *.106.c82.petrotel.pl 06.08.09, 20:59
                    hehehe w polibudzie najłatwiejszy to jest ekonomia
                    • Gość: M. Re: politechnika w plocku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.09, 21:36
                      I tu się zgadzam. Aczkolwiek wydaje mi się, że każde studia są na swój sposób
                      łatwe. Wszystko zależy od naszego własnego podejścia. Ile włożymy, tyle
                      wyjmiemy... zasada prosta.
                      • Gość: lili Re: politechnika w plocku IP: *.106.c82.petrotel.pl 06.08.09, 22:38
                        racja, ale sa uczelnie, kierunki motywujace i takie ktore nie motywuja do nauki
                        student zdolny w slabej uczleni rozleniwi sie, w dobrej poczuje presje

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka