ruczaj.x 17.07.05, 23:29 wil.linux.krakow.pl/~disarm/mapa2.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ruczaj.x Re: Kraków inwestycje 17.07.05, 23:37 Wygląda na to, że będziemy całkiem sensowne rondo, mianowicie u zbiegu Brożka, Kapelanki, Lipińskiego i Grota Roweckiego. Ciekawy jest też przebieg trasy Skonickiej, nareszcie sesnowny dojazd do autostrady... no i ciąg ulic trasa Łagiewnicka, Pychowicka, Zwierzyniecka aż do AK to tak dla osób zainteresowanych rozwojem infrastruktury w naszej okolicy i nie tylko pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jj7 Re: Kraków inwestycje 18.07.05, 18:18 Czy mozna znalezc ta sama mape ale w lepszej resolucji? Tak zeby mozna bylo rozpoznac te proponowane zmiany. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
ruczaj.x Re: Kraków inwestycje 18.07.05, 19:32 no to jest problem, na żywo widziałem ją w radzie dzielnicy, z tego co mi powiedziano to wydawnictwo jedynie dla jednostek miejskich... Być może gdzieś możną ją kupić, mnie się nie udało... Odpowiedz Link Zgłoś
ruczaj.x Re: Kraków inwestycje 18.07.05, 19:38 ale polecam: www.opera.com/download/get.pl?id=26932&location=17¬hanks=yes&sub=marine ewentualnie FireFox na pewno wygląda to o niebo lepiej Odpowiedz Link Zgłoś