Dodaj do ulubionych

Developerzy Kraków

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 17:27
Witajcie!
Mam ogromna prośbe.Otóż zamierzam kupić w najbliżej przyszlości mieszkanie w Krakowie i moja prośba jest taka, czy możecie mi polecić których developerów ofertą warto się zainteresować tzn. pod wzgledem ceny(oczywiście w granicach rozasadku, nie myśle o apartamencie w prestizowej rezydencji) oraz doswiadczenia developera.

Z gory dziekuje za wszelkie informacje.
Obserwuj wątek
    • aniawx Re: Developerzy Kraków 27.07.05, 19:57
      Na pewno nie kupuj w Wawel-Service!!! Naciągają, oszukują, szkoda i Twojego
      czasu i pieniędzy!!
      • netspiker Re: Developerzy Kraków - do aniawx 20.11.05, 23:31
        aniawx napisała:

> Na pewno nie kupuj w Wawel-Service!!! Naciągają, oszukują, szkoda i Twojego
        > czasu i pieniędzy!!

Skad taka opinia?? Mozesz podac jakies szczegoly??
        Wiesz to z autopsji??

netspiker
    • Gość: klops Re: Developerzy Kraków IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 29.07.05, 00:20
      zainteresuj sie www.mirabud.pl ja tam kupuje i na razie jest OK /byl tu tez watek na ich temat/
      • Gość: Janek Re: Developerzy Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 23:30
        A w jakiej cenie szukasz?
        • Gość: Mestre Re: Developerzy Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.05, 12:50
          No ja szukam takiej przejsciowki tzn kawalerka tak do 140 tys.
          • Gość: Yanek Re: Developerzy Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.05, 18:07
            poszukaj na www.dominium.pl tam jest sporo ofert, jak już znajdziesz coś
            konkretnego to tu wrzuć.
            • Gość: Zosia Re: Developerzy Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.05, 23:05
              Zadzwon do Konstelacji, chyba maja jeszcze cos malego - juz oddane mieszkania.
            • Gość: Mestre Re: Developerzy Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 09:32
              www.osiedleeuropejskie.pl/pl/index.htm
              cos takiego znalazlem, wyglada calkiem interesujaco.
              • Gość: Yanek Re: Developerzy Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 09:35
                To w okolicy Kampusu UJ w pychowicach. Narazie kiepska komunikacja z centrum,
                ale myślę że szybko się rozwinie, powstaje tam dużo nowych bloków więc to
                wymusi na MPK dodatkowe linie. Co do samego os. Europejskiego to znajomy kupił
                tam mieszkanie i nie narzeka. Mnie się jedno nie podoba, jak u niego byłem
                bloki strasznie blisko siebie.
                • Gość: Mestre Re: Developerzy Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 19:37
                  No co do bliskosci bloków do da sie wyżyć, teraz też mieszkam na nowym osiedlu tylko że w Gdańsku (Wiszące Ogrody) i tam też jest klimat ala Big Brother więc myśle że można sie przyzwyczaić. Dzieki Yanek za info, bardzo sie przydało, przynajmniej wiem czego sie spodziewać mnie wiecej i chyba niebawem sie wybiore na to osiedle zobaczyc co i jak na żywo.

Pozdrawiam!
              • Gość: adinari Re: Developerzy Kraków IP: *.ghnet.pl 05.08.05, 21:45
                Zwyczajne blokowiska

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka