Gość: Papik IP: *.tele2.pl 28.07.05, 09:01 Zastanawia mnie skąd się biorą takie idiotki. bi.gazeta.pl/im/9/2842/z2842459G.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
charlotte_von_mahlsdorf Re: a może to raczej idiota? [n/t] 28.07.05, 09:25 mnie też to zażenowało, musze przyznać.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Y_Sam Re: CZY KTOŚ ZNA TE LASKI ?????????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.05, 09:27 Te laski to mogą być laski dyrektora tego hotelu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marzena Re: CZY KTOŚ ZNA TE LASKI ?????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 10:08 szkoda slow co za kratynki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: CZY KTOŚ ZNA TE LASKI ?????????? IP: *.earth.pl / 81.219.245.* 28.07.05, 13:03 Pamiętajcie ,że to także są wyborcy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Apik Re: CZY KTOŚ ZNA TE LASKI ?????????? IP: *.tele2.pl 28.07.05, 13:09 Własnie !!! A potem się dziwimy jakim cudem niektórzy znależli sie w sejmie. Ano takim ze takie bezmózgi jak te panienki tez głosują :-(((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: CZY KTOŚ ZNA TE LASKI ?????????? IP: *.earth.pl / 81.219.245.* 28.07.05, 13:35 To znaczy nie widzisz nic niestosownego w zachowaniu tej grupki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paola Re: CZY KTOŚ ZNA TE LASKI ?????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 13:46 oburzajace jest, że jakiś fotograf robi zdjęcia innym fotografującym i stara się zgrywać MĄDRALĘ ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Apik Re: CZY KTOŚ ZNA TE LASKI ?????????? IP: *.tele2.pl 28.07.05, 14:06 Troszkę co innego fotografia w celach dokumentacyjnych, a co inngo dla przyjemości (???). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paola Re: CZY KTOŚ ZNA TE LASKI ?????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 14:14 ? to tak jak z policjantami łapiącymi internetowych pedofili,, są to faceci (ci policjanci) uwielbijący takie fotki, spędzający dziesiątki godzin w internecie, oglądają, dyskutują etc. a od czasu - do czasu zdemaskują jakiegoś pedzia-niepolicjanta, by uzasadnić rację swojego bytu ! Odpowiedz Link Zgłoś
baba_w_oknie Re: CZY KTOŚ ZNA TE LASKI ?????????? 28.07.05, 14:49 powinny natychmiast pobiegnac do spowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: CZY KTOŚ ZNA TE LASKI ?????????? 28.07.05, 15:24 paola nie ekscytuj się, przecież ładnie wyszłaś! Odpowiedz Link Zgłoś
wanilia39 Re: CZY KTOŚ ZNA TE LASKI ?????????? 28.07.05, 16:01 czy Ty jesteś taak mało mądra, czy tylko udajesz?? Odpowiedz Link Zgłoś
nie-komercyjnie Re: CZY KTOŚ ZNA TE LASKI ?????????? 28.07.05, 17:34 być może te panie znalazły sobie spośród wszystkich cudownych miejsc Krakowa, odpowiednie, które je zainteresowały, bo żadne inne nie potrafiły w nich wzbudzić zachwytu...jak zwykle sensacja i nieszczęście są pożywką dla "takich" ludzi! Aga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oOo Re: CZY KTOŚ ZNA TE LASKI ?????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 18:08 haha, no wlasnie mnie tez troche to zdjecie zdziwilo i inne tez, na ktorych widac tlum ludzi fotografujacych palacy sie budynek, atrakcja turystyczna:/ Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_jagodka Re: CZY KTOŚ ZNA TE LASKI ?????????? 29.07.05, 10:23 Też się zawsze dziwie tym ludzią, którzy uwielbiają patrzeć, fotografować, itp cudze nieszczęście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczery Re: CZY KTOŚ ZNA TE LASKI ?????????? IP: *.chello.pl 29.07.05, 14:44 aga i czarna jagoda pierwsze swiete idzcie do armi ojca rydzyka nadajecie sie oczywiscie wiecie za innych ludzi co robili i po co i co, tez bylem na rynku i tez pstrykalem sobie zdjecia jak ja niecierpie ludzi ktorzy zamiast sie zajac swoja osoba na lewo i prawo daja (pseudo)madre rady innym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: CZY KTOŚ ZNA TE LASKI ?????????? IP: *.tele2.pl 29.07.05, 15:19 Gość portalu: szczery napisał(a): > aga i czarna jagoda pierwsze swiete > idzcie do armi ojca rydzyka nadajecie sie A co ma ojciec Rydzyk do pożaru i jakichs idiotek które robią sobie fotki????? > oczywiscie wiecie za innych ludzi co robili i po co No po co? Powiedz: po co dwie durne dziołchy stają na tle palącej się kamienicy i z usmiechem na pyskach robią sobie zdjęcia? > i co, tez bylem na rynku i tez pstrykalem sobie zdjecia Widać po Twojej wypowiedzi że mądrością nie grzeszysz, więc Twoje zachowanie w czasie pozaru wcale mnie nie dziwi. > jak ja niecierpie ludzi ktorzy zamiast sie zajac swoja osoba na lewo i prawo > daja (pseudo)madre rady innym Trzeba było się jakąć sobą wczoraj na Rynku, a nie fotografować płonąca kamienice. Ale z ciebie tłuk!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: CZY KTOŚ ZNA TE LASKI ?????????? IP: *.earth.pl / 81.219.245.* 29.07.05, 16:14 Tam było kilka osób poszkodowanych,do których przyjechało pogotowie. Szkoda ,że te laski nie wykorzystały tych biedaków jako tła do tych fotek,ale by było czadowo nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiek Re: CZY KTOŚ ZNA TE LASKI ?????????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.05, 20:45 "IDIOTKI" ?? Nie wiem o co Ci chodzi?? Że miały okazję i ochotę sobie zdjęcie zrobić na tle nietypowego zdarzenia ?? W koncu nie są na tle zabójstwa. Jak taki czuły jesteś to zapraszam do Oświęcimia to sobie powyrywasz turystom aparaty z rąk, bo tam akurat rozegrała się prawdziwa tragedia. Za niedługo będziesz krytykował każdego, który zrobi sobie zdjęcie z pękniętym krawężnikiem w tle przy Rynku i zalewał się krokodylowymi łzami !! Wyluzuj trochu człowieku i nie obrażaj innych !! Odpowiedz Link Zgłoś
motorufka Re: CZY KTOŚ ZNA TE LASKI ?????????? 29.07.05, 23:10 czy ja wiem czy to dobre porownanie, ja bym to raczej porownala z czyms takim jak np. czlowiek sie topi a ktos sobie robi na jego tle zdjecie , wiec dlatego to moze troche nie bardzo eyglada:| tu nie chodzi o miejsce zdjecia , tylko o moment (sytuacje) Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Biedny Misio jesteś jeśli nie rozumiesz... 29.07.05, 23:17 ale wolnoCi nie rozumieć. A propos, tego Oświęcimia...kolego jest pewna subtelna różnica Oświecim i KL Auschwitz... Jest też różnica choćby kadrując...otóz od pewnego czasu jest kłopotliwym fotografować dymiące kominy krematoryjne albo spłukiwany plac przed ścianą śmierci...ale pojmuję, ze i tego nie rozumiesz... natomiast peknięty krawężnik jest powodem do niepokoju z zupełnie innej przyczyny i wiemże tego nie rozumiesz również... Sa Misie o bardzo małym rozumku ,a sa jak widzę i jescze skromniej wyposażone. trudny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SikiWieliczki po co komu ten krakow? IP: *.chello.pl 29.07.05, 23:34 Jesli o mnie chodzi, to szkoda, ze nie zjaralo calego Krakowa, Polska bylaby lepsza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maniusia Re: po co komu ten krakow? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 23:36 A zebys wiedzial ! Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: po co komu ten krakow? 30.07.05, 00:01 Biedactwo... Dzieciństwo było ciężkie, co? Odpowiedz Link Zgłoś
zochapotrzebocha Re: po co komu ten krakow? 30.07.05, 00:18 moze matka go od piersi za wczesnie odstawila? Odpowiedz Link Zgłoś
fisztka Re: CZY KTOŚ ZNA TE LASKI ?????????? 30.07.05, 21:09 heh a no sa i takie, atrakcja ze hohoho (pali sie) Odpowiedz Link Zgłoś
nie-komercyjnie Re: CZY KTOŚ ZNA TE LASKI ?????????? 31.07.05, 17:25 do szczerego naprawdę, nie musisz sie panicznie usprawiedliwiać ...:... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aurelioza Re: CZY KTOŚ ZNA TE LASKI ?????????? IP: *.zgora.dialog.net.pl 28.08.05, 12:40 to niemki!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
no-way-out Re: CZY KTOŚ ZNA TE LASKI ?????????? 28.08.05, 17:49 Mnie zastanawia czasami skąd w naszym narodzie taka skłonność do interesowania się cudzą głupotą? Odpowiedz Link Zgłoś