makak-koczkodan 28.07.05, 13:07 Czy możliwe jest uzyskanie rabatu od Prezesa Novo Maar przy zakupie mieszkania? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e-nick Re: rabaty 28.07.05, 13:31 Jest możliwe - przynajmniej było jak my kupowaliśmy mieszkanie w 2003 roku . Wtedy można było uzyskac rabat jak wpłaciło się od razu połowę wartości mieszkania . Rabaty byly ustalane indywidualnie , oczywiście im większa wpłata wartości mieszkania z góry , tym większy mozna bylo negocjować procent rabatu . Odpowiedz Link Zgłoś
makak-koczkodan Re: rabaty 28.07.05, 14:57 Dziękuję za informację. Małe dodatkowe pytanie: na jaką wysokość rabatu można liczyć, np. przy wpłacie połowy ceny? Odpowiedz Link Zgłoś
e-nick Re: rabaty 28.07.05, 15:35 Ja nie korzystałam z rabatu , ponieważ wpłacałam w 5-ciu ratach , ale znajoma kupowala w Rzymie i dostala chyba 3 % . Nie jestem pewna ale to mogło być w przedzialach 3% za połowę , 5% za całość . Najlepiej jak zadzwonisz do NM .Trzeba to negocjować indywidualnie . Odpowiedz Link Zgłoś
magstu Re: rabaty 01.08.05, 23:21 Witam, My kupowalismy mieszkanie doslownie na kilka miesiecy przed oddaniem, placilismy w standardowych ratach, a i tak udalo nam sie uzyskac rabat zarowno na garaz i to spory rabat- 15% jak i komorke lokatorska 10%. Faktem jest, ze trzeba umowic sie na rozmowe z Prezesem i nie dac sie zwiesc standardowym odpowiedziom pan z NM. Zycze powodzenia! M. Odpowiedz Link Zgłoś