Gość: Gryf IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 21.08.02, 23:28 www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=70&w=2753262 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gatsby_ck Re: Bezczelne klamstwo RMF FM !!! 21.08.02, 23:33 jak Belgowie strzelili gola, to nagle ucichło...Maracana to nie była Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peteen Re: Bezczelne klamstwo RMF FM !!! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 21.08.02, 23:44 chłopie, to ty nie wiesz, że najgorszy serwis w rmf-ie, to serwis sportowy ? jako stary i, wydaje mi się, mądry dziennikarz, sugerowałem poprawę serwisu sportowego jednemu z włodarzy radia juz w 1998 roku... wtdey nie było sportu w ogóle, dziś sport jest, ale kiepski, jeszcze z pięć lat i będzie już dobrze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: substance PO CO SŁUCHACIE TEGO KNOTA IP: 57.67.18.* 21.08.02, 23:50 właśnie sie zastanawiam dlaczego ludzie mądrzy słuchają tego najbardziej kiepskiego radia w pomrocznej? przecież ono jest jak coca cola czyli poniżej krytyki taki zwykły fast food radiowy Odpowiedz Link Zgłoś
gatsby_ck Re: PO CO SŁUCHACIE TEGO KNOTA 21.08.02, 23:53 bo publiczne jest komusze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: substance Re: PO CO SŁUCHACIE TEGO KNOTA IP: 57.67.18.* 21.08.02, 23:57 ale wy macie pierdolca z tymi komuchami....boze czy ta choroba nie przenosi sie drogą płciową aby????? czy to znaczy że jak jest coś nie wiem jak dobrego ale splamionego komuną to juz należy to odrzucić? Odpowiedz Link Zgłoś
gatsby_ck Re: PO CO SŁUCHACIE TEGO KNOTA 22.08.02, 00:32 nie chodzi mi o proweniencję, tylko o stan na dziś. Radio publiczne jest opanowane przez jedną opcję polityczną, no może dwie: SLD i PSL. Posłuchaj PR1 i będziesz wiedział o co mi chodzi. Trójka (raczej trujka) także jest upolityczniona, choc w mniejszym stopniu. Co do TV, to chyba nie masz wątpliwości? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: substance Re: PO CO SŁUCHACIE TEGO KNOTA IP: 57.67.18.* 22.08.02, 00:45 powiem Ci tak: pr1 słucham tylko programu lato z radiem i nie widze tam ŻADNEJ opcji politycznej trójka gosci u mnie stale z tym że jest jakby tłem tzn radio sobie gra ale ja raczej nie przysłuchuję się audycjom bo obchodzi mnie tylko muzyka i tak najwiecej słucham radiostacji i wawy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tEq Re: Bezczelne klamstwo RMF FM !!! IP: *.debniki.sdi.tpnet.pl 22.08.02, 00:48 czy ja wiem czy to kłamstwo. Oglądałem ten mecz w TV i dopingu nie było wogóle słychać, jakiś pajac trąbił trąbką do mikrofonu TV, dariusz szpakowski gadał jakby miał zaraz usnąć i dotego kibice ze szczecina śpiewali na meczu reprezentacji pogoń szczenin, dla mnie dopingo dno totalne Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: Bezczelne klamstwo RMF FM !!! 22.08.02, 08:37 Gość portalu: tEq napisał(a): > czy ja wiem czy to kłamstwo. Oglądałem ten mecz w TV i dopingu nie było wogóle > słychać, ja na meczu nie bylem i mieszkam kawal od stadionu i u mnie doping bylo slychac natomiast TVP odstawila piekny pokaz pt "jak nie robic transmisji z meczu" Momentami dzwiek zanikal zupelnie. to co slyszysz ze stadionu zalezy od tego jakie galki pan realizator poprzekreca. Odpowiedz Link Zgłoś