Dodaj do ulubionych

Bezczelne klamstwo RMF FM !!!

IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 21.08.02, 23:28
www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=70&w=2753262
Obserwuj wątek
    • gatsby_ck Re: Bezczelne klamstwo RMF FM !!! 21.08.02, 23:33
      jak Belgowie strzelili gola, to nagle ucichło...Maracana to nie była
    • Gość: peteen Re: Bezczelne klamstwo RMF FM !!! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 21.08.02, 23:44
      chłopie, to ty nie wiesz, że najgorszy serwis w rmf-ie, to serwis sportowy ?
      jako stary i, wydaje mi się, mądry dziennikarz, sugerowałem poprawę serwisu
      sportowego jednemu z włodarzy radia juz w 1998 roku...
      wtdey nie było sportu w ogóle, dziś sport jest, ale kiepski, jeszcze z pięć lat
      i będzie już dobrze...
    • Gość: substance PO CO SŁUCHACIE TEGO KNOTA IP: 57.67.18.* 21.08.02, 23:50
      właśnie sie zastanawiam dlaczego ludzie mądrzy słuchają tego najbardziej
      kiepskiego radia w pomrocznej? przecież ono jest jak coca cola czyli poniżej
      krytyki taki zwykły fast food radiowy
      • gatsby_ck Re: PO CO SŁUCHACIE TEGO KNOTA 21.08.02, 23:53
        bo publiczne jest komusze.
        • Gość: substance Re: PO CO SŁUCHACIE TEGO KNOTA IP: 57.67.18.* 21.08.02, 23:57
          ale wy macie pierdolca z tymi komuchami....boze czy ta choroba nie przenosi sie
          drogą płciową aby????? czy to znaczy że jak jest coś nie wiem jak dobrego ale
          splamionego komuną to juz należy to odrzucić?
          • gatsby_ck Re: PO CO SŁUCHACIE TEGO KNOTA 22.08.02, 00:32
            nie chodzi mi o proweniencję, tylko o stan na dziś. Radio publiczne jest
            opanowane przez jedną opcję polityczną, no może dwie: SLD i PSL. Posłuchaj PR1
            i będziesz wiedział o co mi chodzi. Trójka (raczej trujka) także jest
            upolityczniona, choc w mniejszym stopniu. Co do TV, to chyba nie masz
            wątpliwości?
            • Gość: substance Re: PO CO SŁUCHACIE TEGO KNOTA IP: 57.67.18.* 22.08.02, 00:45
              powiem Ci tak:
              pr1 słucham tylko programu lato z radiem i nie widze tam ŻADNEJ opcji
              politycznej
              trójka gosci u mnie stale z tym że jest jakby tłem tzn radio sobie gra ale ja
              raczej nie przysłuchuję się audycjom bo obchodzi mnie tylko muzyka i tak
              najwiecej słucham radiostacji i wawy
    • Gość: tEq Re: Bezczelne klamstwo RMF FM !!! IP: *.debniki.sdi.tpnet.pl 22.08.02, 00:48
      czy ja wiem czy to kłamstwo. Oglądałem ten mecz w TV i dopingu nie było wogóle
      słychać, jakiś pajac trąbił trąbką do mikrofonu TV, dariusz szpakowski gadał
      jakby miał zaraz usnąć i dotego kibice ze szczecina śpiewali na meczu
      reprezentacji pogoń szczenin, dla mnie dopingo dno totalne
      • skuter70 Re: Bezczelne klamstwo RMF FM !!! 22.08.02, 08:37
        Gość portalu: tEq napisał(a):

> czy ja wiem czy to kłamstwo. Oglądałem ten mecz w TV i dopingu nie było
        wogóle
        > słychać,

ja na meczu nie bylem i mieszkam kawal od stadionu i u mnie doping bylo slychac
        natomiast TVP odstawila piekny pokaz pt "jak nie robic transmisji z meczu"
        Momentami dzwiek zanikal zupelnie.

to co slyszysz ze stadionu zalezy od tego jakie galki pan realizator
        poprzekreca.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka