Gość: patefon IP: *.76.classcom.pl 17.08.05, 14:27 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: norek Re: prośba telefon do biura tpsa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 14:30 wprawdzie nie piszesz dokładnie co ci chodzi, ale to musi być jakaś prowokacja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patefon Re: prośba telefon do biura tpsa IP: *.76.classcom.pl 17.08.05, 14:31 mam prosbe czy ktos zna moze telefon do biura obslugi klientow tpsa w krakowie rejon srodmiescie moje biuro obslugi jest na cystersow ale jak ktos poda telefon innego biura tez sobie juz poradze - mam pewna sprawe delikatna to zalatwienia i jest poza zasięgiem blekitnej lini a juz amm dosyc klikania hasel i wogole jaks zupelnie nie moge znalezc telefonu na sieci - polikwidowali wszystko? i przepraszam za bledny start sie mi kliknelo pozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norek nie da rady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 15:29 mamy taką umowę z tepsą, że my nie robimy za ich (trzymajcie mnie!) informację, a oni nie piszą na forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: prośba telefon do biura tpsa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.05, 16:29 w tpsa niczego nie załatwisz przez telefon poza błękitną linią. jeżeli, jak twierdzisz, błekitna linia nie jest w stanie załatwić Twojej delikatnej sprawy, musisz niestety pofatygować się osobiście na ul rakowicką do ich siedziby. Życzę powodzenia i duuuuuużo cierpliwości. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś