Dodaj do ulubionych

Nowa Huta promowana wśród... mieszkańców

IP: *.crowley.pl 17.08.05, 23:23
jestem z huty i uwazam ze to fajny pomysl, szczegolnie podobaja mi sie plakaty
ktore zaslaniaja nieciekawe twarze kandydatow do sejmu. Podaczas gdy jedni
pchaja sie na stołki, inni odwalaja prawdziwa i porzadna robote dla Nowej Huty.
Obserwuj wątek
    • Gość: niu ejdżowiec Radny zmienia wiarę?! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.05, 09:15
      A może to skrót od I LOW NIU EJDŻ
    • Gość: ostrożna Re: Nowa Huta promowana wśród... mieszkańców IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 18.08.05, 09:19
      Gratuluje pomysłu! a chetnym do noszenia tych koszulek - ODWAGII - przeciez nie
      od dzis wiadomo ze mozna zginąć za to ze mieszka sie na innym osiedlu a co
      dopiero z napisem +- jestem z Huty +- do tej pory jedynie Sławek Shuty sie
      tego nie wstydzi ;)W Krakowie raczej sprawdza sie napis "nie jestem z
      warszawy ;)"I jeszcze jedno najpierw trzebaby zmienic mentalność Krakowian i
      Nowohucian zeby nie mowili ze "jada do Krakowa"
      • Gość: iwt Re: Nowa Huta promowana wśród... mieszkańców IP: *.kt.agh.edu.pl 18.08.05, 09:32
        I tak Nowa Huta, to najpiękniejsze miejsce na ziemi.
        Dowód w:
        miasta.gazeta.pl/krakow/1,35812,2697610.html
      • Gość: feelgood Najlepiej zacząć od elit. IP: 80.55.237.* 18.08.05, 12:02
        Prezydent Majchrowski w telewizyjnym wywiadzie powiedział, że hala widowiskowo-
        sportowa powstanie na terenach między Krakowem a Nową Hutą...
      • Gość: Aska Re: Nowa Huta promowana wśród... mieszkańców IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.05, 21:00
        A ja chetnie i z duma bede nosic taka koszulkę.
        Pozdrawiam Aska
      • Gość: Gaja Re: Nowa Huta promowana wśród... mieszkańców IP: *.wsu.kielce.pl 19.08.05, 10:59
        Nowa Huta to moje miasto. Ja zawsze bedę jeździć "Do Krakowa". Kraków niech nie
        miesza sie do spraw mojego miasta. Najepszy przyklad to plac Regana dla mnie
        cały czas Plac Centalny. Dlatego Kocham moje miasto Nowa Hutę!!!
    • Gość: Anja Re: Nowa Huta promowana wśród... mieszkańców IP: 80.48.242.* 18.08.05, 10:19
      Doskonale! Jako nowohutczanka popieram wszelkie projekty (narazie duchowo).
      Kawał powojennej historii!
      Gdyby tak jeszcze zadbac o wyglad wspaniale zaprojektowanych osiedli i o
      nawierzchnie szerokich drog i niestety (co trzeba powiedziec) BEZPIECZENSTWO!
      Czego sobie i mieszkancom NH zycze!
    • Gość: dos Re: Nowa Huta promowana wśród... mieszkańców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 13:03
      "porównywanie Nowej Huty do Nowego Jorku chyba raczej nie ma sensu".

Co ten socjolog bredzi? Przecież z tekstu wynika, że zapożyczenie dotyczy tylko
      pomysłu graficznego z hasła "I love NY"? Kto tu mówi o porównywaniu tych miast?
    • Gość: Zieloni 2004 Re: Nowa Huta promowana wśród... mieszkańców IP: *.chello.pl 18.08.05, 13:16
      Jestem Nowohucianką z krwi i kości - bardzo jest mi bliska Nowa Huta. Trudno mi
      jednak znieść obłudę w słowach Macieja Twaroga: "Szanuj i nie niszcz, czyli dbaj
      o swoje otoczenie; nie bądź agresywny w stosunku do młodszych i słabszych"!
      Najwyrażniej Pan Twaróg wraz ze swoimi bojówkami MW jeżdzi do centrum Krakowa...
      żeby tam się wyszumieć! Specyficzna teoria szacunku, pozazdrościć. Aha! Dla
      tych, co nie wiedzą o czym mówię przypominam najbardziej spektakularną akcję
      wyrażania szacunku kamieniami rzucanymi w stronę Marszu Tolerancji w 2004 roku.
      • Gość: lukee Re: Nowa Huta promowana wśród... mieszkańców IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.05, 13:44
        nieza akcja -popieram, aż przejde się na plac centralny żeby to zobaczyć , w
        końcu się u nas cos dzieje

pozdrowienia dla wszystkich z NH
      • Gość: kubapowiatowy ewenement IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 19:10
        Ja bardzo przepraszam, bo masz rację - to są tchórze i obszczyjmury, niemniej
        tym razem pomysł sam w sobie jest niezły.
      • Gość: ZIELONY'2005 Re: Nowa Huta promowana wśród... mieszkańców IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.05, 23:11
        Słonko, Kochaj! Nawet Twaroga... Jest ok,
    • Gość: giovan Re: Nowa Huta promowana wśród... mieszkańców IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.05, 13:48
      w polityce też coś napisali o hucie- www.nowahuta.org.pl/?artykul=522
    • Gość: Wojtek To fakt-Nowa Huta od dawna przestała być IP: *.chello.pl 18.08.05, 18:55
      najbardziej niebezpieczną dzielnicą Krakowa. Patrząc na statystyki, niestety,
      wiele innych dzielnic ją wyprzedza. A stereotyp Huty - siedliska wszelkiej
      przemocy - pozostał. Dużą rolę odegrały tu gazety, które nawet gdy przestępstwo
      nie miało z hutą nic wspólnego, z powodów stricte prasowych umieszczało je
      własnie w tej dzielnicy. Bo lepiej brzmi.
      Doskonały pomysł. Gratuluję:)
    • kupsztajn ciekawe jaki żyd 21.08.05, 23:03
      zarabia na całym tym interesie.
    • Gość: kerom Re: Nowa Huta promowana wśród... mieszkańców IP: *.krakow.pl 22.08.05, 15:01
      jestem z Krakowa i myślę że nie dotyczy to polityki ale bardziej grfiki,
      dowcip zderzeniu NY i NH świetny, pozostały NTarg, NSącz itd. Kraków jest
      stary i też ma swoje gadżety z logo "I love KR", ale czy Kraków da się kochać?
      oto jest pytanie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka