Dodaj do ulubionych

Kandydat PO namawia innych kandydatów do kampan...

IP: *.bydgoska.krakow.pl 19.08.05, 16:21
Brawo!!! w wyborach do sejmu wcale nie potrzeba jest kasa tylko chęci. czas
zamienić dowody rejestracyjne na Krakowską Karte Miejską
Obserwuj wątek
    • Gość: Etudiant Re: Kandydat PO namawia innych kandydatów do kamp IP: *.crowley.pl 19.08.05, 17:48
      Brawo za populizm!!!A czemu akurat 1000 zl a nie np 2000. Moze dlatego, ze tyle
      akurat ma tow. Pawlowski?
      • Gość: Pocio Re: Kandydat PO namawia innych kandydatów do kamp IP: *.100-34.Wiel-rout1.betanet.pl 19.08.05, 22:09
        Ja tam pierwszy raz słyszę o jakimś Pawłowskim z Krakowa - co to za gość - jak
        mniemam jakiś spad z warszawki - a co do pomysłu to irracjonalny - ja proponuję
        aby ten Pawłowski prowadził kampanię za darmo a ten tysiąc to chętnie przytulę.
    • Gość: Krzysiek Tak trzymaj! IP: *.kolornet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.05, 18:31
      Wreszcie jest ktoś, kto wyjdzie do ludzi, a nie będzie patrzył na nas z
      bilboardów i plakatów. Widać, że są jeszcze ludzie, na których warto głosować.
      • Gość: spyder Pawłowski sam się popiera na forum:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 12:07
        Brawo! Widze, że jakiś Pawłowski sam sobie robi wpisy na forum!
        Daruj sobie a z tym populizmem to do Samoobrony!
        Robisz kampanię za tysiąc bo jesteś w ogonie listy i nie możesz więcej wydać!
        Błaachachacha!
    • elfhelm Zabawne 19.08.05, 22:59
      jakiś kandydacik znikąd coś tam wymyśla, żeby o nim GW napisała.
      To jest kampania wyborcza i na nią się wydaje kasę.
    • Gość: Lukas Jeśli interesuje was, o co chodzi w tej akcji. IP: *.bydgoska.krakow.pl 19.08.05, 23:59
      Zanim się coś sto razy skrytykuje należałoby, choć odrobinę zgłębić temat.
      Polecam
      lukasz-pawlowski.blog.onet.pl

• Gość: lewy kibic A setki milinów złotych na bilbordy Tuska? IP: *.citynet.pl 20.08.05, 08:05
        Oklejenie całej Polski kilkunastoma tysiącami bilbordów z "Prezydentem Tuskiem"
        jest obrzydliwe. Skąd "biedna" partia ma tyle pieniędzy? Może to wyjaśni
        Miodowicz-słynny śledczy.
        A młody Pawłowski niech apeluje, niech chodzi, niech ludzi namawia. Z tego
        wszystkiego nie osiągnie tysiąca glosów, czyli będzie miał jeden głos za
        złotówkę. Całkiem przyzwoity wynik.
        • Gość: raf Opowiadasz głupoty lewy kibicu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 12:04
          Co jest obrzydliwe?Że kandydaci na najważniejszy urząd w kraju robią kampanię?
          A co, mają powiedzieć: "Wyborcy!Startuję na Prezydenta RP.Dziekuję za uwagę."-
          i już?!
          Jeśli cię boli, że Tuska widać w całym kraju, to zapewne masz innego kandydata
          i źle ci, że idzie mu gorzej!
          Ciekaw jestem jakie ugrupowanie ty popierasz. Bo oprócz Tuska taką samą
          kampanie robią: Kaczynski, Borowski, Giertych, Bochniarz...
          To może Lepper albo Cimoszewicz:) O pierwszym szkoda pisać, a drugi zastanawia
          się czy mówi prawdę, bo ciągle wychodzą nowe fakty na jaw!
          Lewy kibicu- daruj sobie tą OBŁUDĘ za 1 tys. zł!
          • Gość: lewy kibic Re: Masz racje lewy kibicu! IP: *.citynet.pl 22.08.05, 08:43
            Wyjaśniam, że moim kandydatem jest Marek Borowski. I-mimo zdecydowanie
            prawicowej politycznej opcji - będę na niego głosował. A do sejmu: Prawo i
            Sprawiedliwość. Platforma: zbieranina politycznych cwaniaczków, zgranych
            postaci, niewiarygodnych ludzi( głównie tych co przyszli do PO z SKL-u).
            Oczywiście są też nieliczne wyjątki. Ale tych w PO jest mało. PiS wyrzuca - PO
            łapie: przyład I.Raś i wielu innych,którzy za rok będą "błyszczeć" w kampanii
            wyborczej do samorządów.
      • Gość: wojtek Re: Jeśli interesuje was, o co chodzi w tej akcji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.05, 11:07
        To doprawdy poniżające, żeby kandydat o którym jest artykół sam pisał do niego posty. Oprócz oczywiście jego klakierów.
        • Gość: miodek Re: Jeśli interesuje was, o co chodzi w tej akcji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 03:17
          to doprawdy poniżające, aby osoba krytykująca innych sama nie zadała sobie trudu
          sprawdzenia jaka jest poprawna pisownia słowa "artykuł".
          • Gość: zenek Re: Jeśli interesuje was, o co chodzi w tej akcji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 14:23
            to doprawdy poniżające, aby osoba, która czepia się pisowni słowa "artykuł",
            kompletnie pomijała temat. Widać bardzo dużo ma do powiedzenia...
      • Gość: grzesiek basiak tu zielona konkurencja IP: *.autocom.pl 20.08.05, 15:45
        na fali sukcesów partii pewnie będzie łatwiej.

pozdrawiam

gb

www.basiak.zieloni2004.pl
        ostatni na liście SDPL
        odwróć tabelę zielony na czele!
        • Gość: ten sam Re: tu zielona konkurencja IP: *.autocom.pl 20.08.05, 16:17
          sorki - zjadło mi część

ja się na pewno nie zmieszczę w tysiącu. :/ co do "chodzenia po kolędzie" nie
          wiem czy próbowałeś, ale jest różnie. choć pewnie komuś z po na fali sukcesów
          partii pewnie będzie łatwiej.

pozdrawiam

gb
          www.basiak.zieloni2004.pl
          ostatni na liście SDPL
          odwróć tabelę zielony na czele
        • Gość: bigamista Re: tu zielona konkurencja IP: *.citynet.pl 22.08.05, 08:50
          Moim zdaniem z listy SDPL-u poważnych kandydatem jest Małgorzata Wilkosz-Śliwa.
          Zdecydowana, spoza układów partyjnych, ale bezkompromisowa w zwalczaniu
          bandytyzmu, złodziejstwa i innych społecznych patologii. W przeciwieństwie do
          Wassermanna - mądra i obiektywna. Ale może z tej listy mandaty dostanie i
          pierwszy i ostatni kandydat. Więc głowa do góry.
    • Gość: WROCŁAWIJANIN PO - NAJBOGATSZA BANDA POLSKA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.08.05, 13:43
      TYLKO SKĄD MA PIENIĄDZE NA KLIPY WYBORCZE, PLAKATY ITD. TO ZRESZTĄ
      KARIEROWICZE KTÓRZY ROZBIJALI POPRZEDNIE PARTIE NP UNIĘ WOLNOŚCI "DMUCHANYMI
      LISTAMI" . GŁOSUJĘ NA PARTIĘ DEMOKRATYCZNĄ - TAM NA PEWNO NIE MA KARIEROWICZÓW
      I MEND - WSZYSTKIE DAWNO UCIEKŁY DO PO
      • Gość: realista Re: PO - NAJBOGATSZA BANDA POLSKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 14:29
        Brawo! To żeś zrobił z siebie pośmiewisko!:) W partii demokratycznej nie ma
        karierowiczów?! Buachacha!:)
        Karierowicze to synonim Partii Demokratycznej!
        A PO zdobywa pieniądze w taki sam sposób jat Twoja Partia Demokratyczna.czy
        uważasz zatem, że PD zdobywa pieniądze w sposób niewłaściwy?
        • Gość: znawca Re: PO - NAJBOGATSZA BANDA POLSKA IP: *.org / *.krakow.pl 21.08.05, 21:19
          realista- PD ma na kampanie 3 miliony PO 20 wiec chyba jest mala roznica....a
          Pawlowski jako student ciezko zeby mial pieniadze na plakaty czy spoty to
          kombinuje inaczej ,tylko niech zacznie od swoich bo jestem ciekaw czy Rokita
          Sczypinski na kampanie przeznacza tylko 1000 zl , dlaczego Rokita pojechal na
          wakacje a nie rozmawia z wyborcami
          Pawlowski zacznij od swojego podworka , a pozniej namawiaj inne partie
          • Gość: kubapowiatowy my, koneserzy wiemy swoje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 21:34
            Ja bardzo przepraszam, kolega też startuje?
            • Gość: zbych Re: my, koneserzy wiemy swoje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.05, 12:07
              Zgadzam się z tobą kubapowiatowy- myślę, że kolega też startuje.
              Ale ma jakiś problem, coś go boli. Myślę, że to ból egzystencjalny.
              A może cierpi, że jest w PD a nie PO, która ma tak duże popracie.
              • Gość: kubapowiatowy po-parcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.05, 13:49
                Ja bardzo przepraszam, ale parcie chyba też.
          • Gość: skąd skąd wiesz ile jaka partia ma na kampanię? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 13:18
            Ja jakoś nie widzę dysproporcji w nakładach na kampanię wyborczą PD i PO. Wręcz
            przeciwnie. Już na wiosnę były na przystankach plakaty PD, kiedy to żadna inna
            partia nie śniła o kampanii (może z wyjątkiem PiS). Na wiosnę też, moja znajoma
            dostała od pana Frasyniuka list z prośbą o wsparcie finansowe (wraz z
            właściwymi blankietami przelewów itp.) Nadmieniam, że znajoma nie należy do PD
            a tylko dawno temu należała do UW. Pytanie konkursowe brzmi: skąd PD miało tyle
            kasy aby rozsyłać podobne listy do byłych członków UW?
            Poza tym bilboardy Bochniarzowej pojawiły się znacznie wcześnież niż te z
            Tuskiem i w moim odczuciu jest ich co najmniej tyle samo. Mówiąc ściślej, w
            pobliżu mojego miejsca zamieszkania nie ma żadnego "Tuska" są za
            to "Bochniarz", "Giertych" i "Kaczyński".
            PD także jako pierwsza partia w Krakowie porozklejała wizerunki swoich
            kandydatów na słupach ogłoszeniowych. Jakby ktoś nie wiedział: to też kosztuje.
            A przecież PD ma znacznie mniej członków niż PO, od których zwykle partia doi
            kasę. Partie dostają też pieniądze od państwa, ale PO się zrzekła dotacji.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka