mtq 26.08.02, 16:17 Już teraz jestem pewien :-( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joseph.007 Re: Już nigdy nie zjem pizzy w Polsce!!! 26.08.02, 16:18 A schabowego w Neapolu? Odpowiedz Link Zgłoś
joseph.007 Re: Już nigdy nie zjem pizzy w Polsce!!! 26.08.02, 16:26 Myslę, że to powinno działać w obie strony. Ciekawe czy w Szanghaju można dostać ruskie pierogi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M@rian Re: Już nigdy nie zjem pizzy w Polsce!!! IP: *.bci.net.pl 26.08.02, 16:43 joseph.007 napisał: > Myslę, że to powinno działać w obie strony. Ciekawe czy w Szanghaju można > dostać ruskie pierogi? W hotelu Shanghaj w Bolesławcu tak - są pyszne! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
sarenka_forum Re: Już nigdy nie zjem pizzy w Polsce!!! 26.08.02, 16:46 Co z tą pizzą? Proponuję wybrać się w Polskę "Szlakiem dobrej pizzy". Pierwszy przystanek- pizzeria Browarna, ul.Mostowa, starówka toruńska. Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: Już nigdy nie zjem pizzy w Polsce!!! 26.08.02, 16:56 najlepsza włoską pizzę robia podobno w ny ( mnie smakowała tak sobie ), w Polsce polecam pizzerie w lublinie ( wyłącznie na węgiel drezwny )... Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: Już nigdy nie zjem pizzy w Polsce!!! 26.08.02, 17:02 peteen napisał: > najlepsza włoską pizzę robia podobno w ny a nie we włoszech czasem:) ??? Odpowiedz Link Zgłoś
rasta_man Re: Już nigdy nie zjem pizzy w Polsce!!! 26.08.02, 17:10 ale jestes niekumaty :-) peteenowi chodzilo o to, zeby sie pochwalic , ze byl w NY, nie zalapales? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
prokocim1 Re: Już nigdy nie zjem pizzy w Polsce!!! 26.08.02, 20:35 rasta_man napisała: > ale jestes niekumaty :-) > peteenowi chodzilo o to, zeby sie pochwalic , ze byl w NY, nie zalapales? > :-) > przeciez wszyscy wiedza od dawna ze peteen byl w ny i nie widze w tym chwalenia sie. Odpowiedz Link Zgłoś
rasta_man Re: Już nigdy nie zjem pizzy w Polsce!!! 26.08.02, 20:41 ja nie wiedzialam. poza tym to byla raczej niewinn zlosliwosc niz uwaga merytoryczna. czy wy tu macie jakies forumowe zgromadzenie zakonne, ze wszystko o sobie wiecie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peteen Re: Już nigdy nie zjem pizzy w Polsce!!! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.02, 20:40 musisz być mocno nowa, wszyscy tu wiedzą, że byłem w ny ( zwłaszcza, że to było ponad 10 lat temu ) ale kombinuj, kombinuj... Odpowiedz Link Zgłoś
rasta_man Re: Już nigdy nie zjem pizzy w Polsce!!! 26.08.02, 20:47 ale mnie zeslabiacie, jak byly zapisy na pierwsza dziesiatke forumowiczow, to stalam w innej kolejce. Odpowiedz Link Zgłoś
prokocim1 Re: Już nigdy nie zjem pizzy w Polsce!!! 26.08.02, 20:49 rasta_man napisała: > ale mnie zeslabiacie, jak byly zapisy na pierwsza dziesiatke forumowiczow, to > stalam w innej kolejce. nie denerwuj sie, jeszcze w lutym nie mialem pojecia, ze peteen istnieje. Ba nawet nie wiedzialem ze jakis prokocim1 tez istnieje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew Re: Już nigdy nie zjem pizzy w Polsce!!! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 26.08.02, 20:51 prokocim1 napisał: > rasta_man napisała: > > > ale mnie zeslabiacie, jak byly zapisy na pierwsza dziesiatke forumowiczow, > to > > stalam w innej kolejce. > > nie denerwuj sie, jeszcze w lutym nie mialem pojecia, ze peteen istnieje. > Ba nawet nie wiedzialem ze jakis prokocim1 tez istnieje. Za to ja Cię pamiętam od początku:)) Jak toczyłeś boje z Mikołajem o Prokocim:)) Odpowiedz Link Zgłoś
bonzaj1 Re: Już nigdy nie zjem pizzy w Polsce!!! 26.08.02, 20:54 Hehhe o tak na podforum architektora był watek o ulubionej dzielnicy ...czy ulicy heheheh...Była jazda wtedy... Odpowiedz Link Zgłoś
prokocim1 Re: Już nigdy nie zjem pizzy w Polsce!!! 26.08.02, 20:56 bonzaj1 napisał: > Hehhe o tak na podforum architektora był watek o ulubionej dzielnicy ...czy > ulicy heheheh...Była jazda wtedy... > Odpowiedz Link Zgłoś
prokocim1 Re: Już nigdy nie zjem pizzy w Polsce!!! 26.08.02, 20:54 Gość portalu: Zbigniew napisał(a): > prokocim1 napisał: > > > rasta_man napisała: > > > > > ale mnie zeslabiacie, jak byly zapisy na pierwsza dziesiatke forumowi > czow, > > to > > > stalam w innej kolejce. > > > > nie denerwuj sie, jeszcze w lutym nie mialem pojecia, ze peteen istnieje. > > Ba nawet nie wiedzialem ze jakis prokocim1 tez istnieje. > > Za to ja Cię pamiętam od początku:)) Jak toczyłeś boje z Mikołajem o Prokocim:) > ) Na poczatku to bylo z kubusiem203 a mikos sie tylko podsmiechiwal Odpowiedz Link Zgłoś
rasta_man Re: Już nigdy nie zjem pizzy w Polsce!!! 26.08.02, 20:55 ja sie nie denerwuje, po prostu mnie to zastanawia. Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: Już nigdy nie zjem pizzy w Polsce!!! 26.08.02, 21:05 wnerwia sie rasta bo nie jest z tego miasta... :c) Odpowiedz Link Zgłoś
rasta_man Re: Już nigdy nie zjem pizzy w Polsce!!! 26.08.02, 21:20 czlowieku, lazisz za mna od kilku watkow, masz jakis interes czy co, dac ci zapalic dreada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leszek 57 Re: Już nigdy nie zjem pizzy w Polsce!!! IP: *.chello.pl / *.chello.pl 26.08.02, 21:29 Ja? bezbożniku?czko? O co Ty mnie podejrzewasz? le Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: Już nigdy nie zjem pizzy w Polsce!!! 26.08.02, 21:36 zero chodzenia za tobą ( a kimże ty jesteś, by za tobą chodzić ), na dowód uwalniam cię od mojej obecności na dłużej EOT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: otho Re: Już nigdy nie zjem pizzy w Polsce!!! IP: 217.97.141.* 26.08.02, 20:31 peteen napisał: > najlepsza włoską pizzę robia podobno w ny ( mnie smakowała tak sobie ), w > Polsce polecam pizzerie w lublinie ( wyłącznie na węgiel drezwny )... Którą pizzerie w Lublinie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leszek57 Re: Już nigdy nie zjem pizzy w Polsce!!! IP: *.chello.pl / *.chello.pl 26.08.02, 21:17 Tylko pamiętejcie, że piątek to dzeń bezmięsny!!! i kiełbaska w pizzy to grzech! le Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtq Re: Już nigdy nie zjem pizzy w Polsce!!! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 27.08.02, 09:00 Grzech - i nie tylko w piątek!!! Kiełbaska na pizzy! Fuj! Idźta się za to wyspowiadaj :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peteen Re: Już nigdy nie zjem pizzy w Polsce!!! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 27.08.02, 10:51 acerna, na przykład... Odpowiedz Link Zgłoś
luckystrike Dlaczego?!?!?! 27.08.02, 10:58 A cóż to za straszne przeżycie skłoniło Cię do takich deklaracji? Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: Dlaczego?!?!?! 27.08.02, 11:01 Raczej nie straszne - wręcz przeciwnie: zjedzenie kilka takich dań we Włoszech (bo stamtąd jest pizza, nie z USA :-) Odpowiedz Link Zgłoś
luckystrike Re: Dlaczego?!?!?! 27.08.02, 11:24 rozumiem człowiek zobaczy jak wyglada oryginał i już podróbka nie będzie nigdy smakować:( Odpowiedz Link Zgłoś
tymon2 Oryginał - Podróbka 27.08.02, 11:32 Czasami Podróbki są lepsze niż oryginały. Odpowiedz Link Zgłoś
luckystrike Re: Oryginał - Podróbka 27.08.02, 11:40 oczywiście że tak. nie ma żadnych powodów aby pizza wykonana w Polsce nie mogła być lepsza od tej wykonanej we Włoszech( czy jak chcą niektórzy w NY). trzeba tylko szukac, może przeżywać ciągłe rozczarowania, ale kto wie... ja osobiście preferuje w Krakowie pizze w Qautro. Odpowiedz Link Zgłoś
swing Re: Oryginał - Podróbka 27.08.02, 11:45 tymon2 napisał: > Czasami Podróbki są lepsze niż oryginały. na przykład, trzymając się tematów kulinarnych - hamburgery po polsku: złożone z prawdziwej, pszennej bułki (zamiast półsłodkiego badziewia)z uczciwym kawałem mięsa przyrządzonym na ostro, z sosem i zieleniną (której nie trzeba szukać za pomocą mikroskopu), kurcze, można by puścić z torbami McD... Odpowiedz Link Zgłoś
joseph.007 Re: Oryginał - Podróbka 27.08.02, 11:51 Nie wiem jak smakuje śledź w Japonii (jeżeli tak jak inne sushi to im współczuję), ale polski jest całkiem całkiem. To samo dotyczyć może ryby po grecku, czy fasolki po bretońsku. Odpowiedz Link Zgłoś