Gość: rd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 22:31 po 20 minutach juz byli? To bardzo szybko. Czasem przyjeżdżaja już po dwóch godzinach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Bober-Jasnoch? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.05, 23:14 Wszystkiego najlepszego dla Pani rzecznik na nowej drodze życia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł [...] IP: *.kompania.net 25.08.05, 13:06 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obiektywny do Pawła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 00:49 Rozumiem, że spalili ci chate, ale nie miej pretensji do pał, tylko do posłów i polityków w MSW. Skąd mają być na miejscu w np. 30 sekund, skoro nie mają na paliwo? Czemu się korumpują? - bo zarabiają 1-2 tys złotych... Jesteś sfrustrowany - ja też - ale nie można tak się zachowywać jak ty! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty ty obiektywny a dlaczego zarabiaja 1-2 tys.? IP: *.emu.int.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.05, 01:36 odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Henryk Plaga napadów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 07:40 Czy tylko ten komisariat ? Sprawa Komisariatu VI to już ciąg historyczny. Trzepak Oś. Na Kozłówce ul. Wlotowa ok.3 m od ulicy. menele i emerytowani policjanci właśnie z VI komisariatu tam sobie zrobili metę. Kiedy dochodzi godzina 12 do wieczorka: piweczko, siku, daj 50 groszy to normalka. A przejście do innego bloku to ryzyko. Co ciekawe SM Na Kozłówku zatrudniło ochraniarzy z Gepartu, którzy tamtędy po południu spacerują i udają, że nie widzą. Inna sprawa dyżury Policji i Straży Miejskiej w siedzibie Rady XII dzielnicy. To kolejna fikcja. Mało kto wie a i tak typowe ble ble. Przemoc w rodzinie. Na terenie Kozłówka od co najmniej 15 lat b. żona i jej synowie katują starszego człowieka ( b. męża i ojca). Mieszkanie przez nich zdewastowane. Ale ta pani to działaczka kościelna jak też jej synowie. Mimo, że faktycznie mieszkają w Bieżanowie – Potrzask ul. St. Stolarza . Ale dzielna policja z Bieżanowskiej to olewa. A może jak stanie się nieszczęście to swoje łepki ruszą. Co ciekawe te 900 m w okresie PRL - u z Bieżanowskiej na Oś. Na Kozłówce patrole pokonywali pieszo. A teraz swoje cztery litery wypasione brysie w mundurkach muszą koniecznie pokonywać luksusowymi samochodami. A o straży miejskie szkoda słów. Kiedy kilka tygodnie w ich odległości ok. 100 m pod domem handlowym ( własność SM Na Kozłówce ) koło poczty dileży handlowali narkotykami to mimo, że wiedzieli to woleli siedzieć w swojej budzie tj. obok słynnej Siemachy. A sprawa Siemachy to kolejny temat. Za kilka dni znowu ruszy tam spęd. kiedy kończą się u Siemachy zajęcia wieczorem to strach chodzić po Kozłówku. Głownie przybysze małolaty z Prokocimia, Bieżanowa itp. wyżywają sie w przejściu podziemnym, przy ul. Polonijnej, Wlotowej, Okolnej Facimiech. A to cała prawda. Kiedy nie było na Kozłówku Siemachy był względny spokój. A teraz aż trzy zmilitaryzowane jednostki tj. policja, straż miejska, słynny Gepard udają, że pilnują a nic nie robią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: git Cosik chyba nie ten... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.05, 10:40 Jest delikatna różnica między IV a VI. Dla ułatwienia podpowiadam, że "IV" to cyfra "4" a "VI" to cyfra "6". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LZ Re: Plaga napadów na kioski w Krakowie IP: *.interkom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.05, 10:44 Odnoszę wrażenie że nasi policjanci są w ogóle sfrustrowani. Ach, gdybyż malowniczy pościg ulicami San Francisco z kasacją paru radiowozów i wielkich szyb wystawowych... A obywatel dzwoniący w sprawie napadu na kiosk albo wyjącego alarmu jest po prostu natrętem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zorro Ty płacisz na policję - to od niej wymagaj ! IP: *.net.autocom.pl 25.08.05, 11:02 jak? np. przez polityków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dw Dobrze, że nie kazali jej przyjść z kioskiem na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 11:36 komisariat. Jak mi kiedyś kiedy skradziono mi wszystkie fotele w maluchu a jakiś inteligent inaczej kazał mi nim przyjechać na komisariat :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakus ZASADZKA NIE MOGLA SIE UDAC!!! IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 25.08.05, 14:06 czy sie myle czy jednak Rogozinskiego jest przecznica z Alei Pokoju? wiec rog Wroclawskiej i Rogozinskiego to jak rog Dietla i Karmelickiej ;)) no to wszystko jasne - jak w ten sposob zastawiaja pulapki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko Re: Plaga napadów na kioski w Krakowie IP: *.ghnet.pl 25.08.05, 15:46 ale macie temat na dwie strony widać ,że sezon ogórkowy niech kioskarz wsatnie o godzinie 5.15 a o 6 niech przywiozą gazety i dadzą do ręki to nie będzie kradzieży Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AR Re: Plaga napadów na kioski w Krakowie IP: *.net.perfekt.pl 26.08.05, 00:56 Skandal! Jak sie ten durny komendant miejski nazywa? Co to ma byc?! Ja Place na niego podatki, kazdy z nas placi podatki m.in. na tych bobkow. Jego i jego kumpli pensja jest tez z mojej kasy, niech sie wezmie do roboty albo spada ze stanowiska! Tyle mlodych zdolnych i porzadnych ludzi po studiach nie ma pracy, musza jechac za granice i zapieprzac w upokarzajacych warunkach, a te durnie nic nie robia! Do roboty a jak nie to spadac!! Pozdrawiam, AR Odpowiedz Link Zgłoś