Dodaj do ulubionych

Plaga napadów na kioski w Krakowie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 22:31
po 20 minutach juz byli? To bardzo szybko. Czasem przyjeżdżaja już po dwóch
godzinach.
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Bober-Jasnoch? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.05, 23:14
      Wszystkiego najlepszego dla Pani rzecznik na nowej drodze życia ;)
      • Gość: Paweł [...] IP: *.kompania.net 25.08.05, 13:06
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: Obiektywny do Pawła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 00:49
      Rozumiem, że spalili ci chate, ale nie miej pretensji do pał, tylko do posłów i
      polityków w MSW. Skąd mają być na miejscu w np. 30 sekund, skoro nie mają na
      paliwo? Czemu się korumpują? - bo zarabiają 1-2 tys złotych...
      Jesteś sfrustrowany - ja też - ale nie można tak się zachowywać jak ty!
      • Gość: qwerty ty obiektywny a dlaczego zarabiaja 1-2 tys.? IP: *.emu.int.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.05, 01:36
        odpowiedz
    • Gość: Henryk Plaga napadów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 07:40

Czy tylko ten komisariat ?
      Sprawa Komisariatu VI to już ciąg historyczny.
      Trzepak Oś. Na Kozłówce ul. Wlotowa ok.3 m od ulicy. menele i emerytowani
      policjanci właśnie z VI komisariatu tam sobie zrobili metę. Kiedy dochodzi
      godzina 12 do wieczorka: piweczko, siku, daj 50 groszy to normalka. A przejście
      do innego bloku to ryzyko.
      Co ciekawe SM Na Kozłówku zatrudniło ochraniarzy z Gepartu, którzy tamtędy po
      południu spacerują i udają, że nie widzą.
      Inna sprawa dyżury Policji i Straży Miejskiej w siedzibie Rady XII dzielnicy.
      To kolejna fikcja. Mało kto wie a i tak typowe ble ble.
      Przemoc w rodzinie. Na terenie Kozłówka od co najmniej 15 lat b. żona i jej
      synowie katują starszego człowieka ( b. męża i ojca). Mieszkanie przez nich
      zdewastowane. Ale ta pani to działaczka kościelna jak też jej synowie. Mimo, że
      faktycznie mieszkają w Bieżanowie – Potrzask ul. St. Stolarza . Ale dzielna
      policja z Bieżanowskiej to olewa. A może jak stanie się nieszczęście to swoje
      łepki ruszą. Co ciekawe te 900 m w okresie PRL - u z Bieżanowskiej na Oś. Na
      Kozłówce patrole pokonywali pieszo. A teraz swoje cztery litery wypasione
      brysie w mundurkach muszą koniecznie pokonywać luksusowymi samochodami. A o
      straży miejskie szkoda słów. Kiedy kilka tygodnie w ich odległości ok. 100 m
      pod domem handlowym ( własność SM Na Kozłówce ) koło poczty dileży handlowali
      narkotykami to mimo, że wiedzieli to woleli siedzieć w swojej budzie tj. obok
      słynnej Siemachy.
      A sprawa Siemachy to kolejny temat. Za kilka dni znowu ruszy tam spęd. kiedy
      kończą się u Siemachy zajęcia wieczorem to strach chodzić po Kozłówku. Głownie
      przybysze małolaty z Prokocimia, Bieżanowa itp. wyżywają sie w przejściu
      podziemnym, przy ul. Polonijnej, Wlotowej, Okolnej Facimiech. A to cała prawda.
      Kiedy nie było na Kozłówku Siemachy był względny spokój.
      A teraz aż trzy zmilitaryzowane jednostki tj. policja, straż miejska, słynny
      Gepard udają, że pilnują a nic nie robią.
      • Gość: git Cosik chyba nie ten... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.05, 10:40
        Jest delikatna różnica między IV a VI.
        Dla ułatwienia podpowiadam, że "IV" to cyfra "4" a "VI" to cyfra "6".
    • Gość: LZ Re: Plaga napadów na kioski w Krakowie IP: *.interkom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.05, 10:44
      Odnoszę wrażenie że nasi policjanci są w ogóle sfrustrowani. Ach, gdybyż
      malowniczy pościg ulicami San Francisco z kasacją paru radiowozów i wielkich
      szyb wystawowych... A obywatel dzwoniący w sprawie napadu na kiosk albo
      wyjącego alarmu jest po prostu natrętem.
    • Gość: Zorro Ty płacisz na policję - to od niej wymagaj ! IP: *.net.autocom.pl 25.08.05, 11:02
      jak? np. przez polityków
    • Gość: dw Dobrze, że nie kazali jej przyjść z kioskiem na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 11:36
      komisariat. Jak mi kiedyś kiedy skradziono mi wszystkie fotele w maluchu a jakiś
      inteligent inaczej kazał mi nim przyjechać na komisariat :/
    • Gość: krakus ZASADZKA NIE MOGLA SIE UDAC!!! IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 25.08.05, 14:06
      czy sie myle czy jednak Rogozinskiego jest przecznica z Alei Pokoju? wiec rog
      Wroclawskiej i Rogozinskiego to jak rog Dietla i Karmelickiej ;)) no to
      wszystko jasne - jak w ten sposob zastawiaja pulapki...
    • Gość: koko Re: Plaga napadów na kioski w Krakowie IP: *.ghnet.pl 25.08.05, 15:46
      ale macie temat na dwie strony
      widać ,że sezon ogórkowy
      niech kioskarz wsatnie o godzinie 5.15 a o 6 niech przywiozą gazety i dadzą do
      ręki to nie będzie kradzieży
    • Gość: AR Re: Plaga napadów na kioski w Krakowie IP: *.net.perfekt.pl 26.08.05, 00:56
      Skandal! Jak sie ten durny komendant miejski nazywa? Co to ma byc?! Ja Place na
      niego podatki, kazdy z nas placi podatki m.in. na tych bobkow. Jego i jego
      kumpli pensja jest tez z mojej kasy, niech sie wezmie do roboty albo spada ze
      stanowiska!

Tyle mlodych zdolnych i porzadnych ludzi po studiach nie ma pracy, musza jechac
      za granice i zapieprzac w upokarzajacych warunkach, a te durnie nic nie robia!

Do roboty a jak nie to spadac!!

Pozdrawiam,

AR
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka