Dodaj do ulubionych

Nowa twarz starej szkoły

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 23:57
gdzie jest kurde pętla autobusowa na salwatorze??? a ulica senatorska???
Obserwuj wątek
    • Gość: mmp Re: Nowa twarz starej szkoły IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.05, 15:35
      Ciekawe, czy poziom nauczania pozostanie tak zenujacy jak dotad? Znam te szkole
      jako rodzic bylego ucznia.
      • Gość: cyryl Re: Nowa twarz starej szkoły IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.05, 16:54
        lepiej zobaczcie nowobudowaną szkołę na obrzeżach Woli Justowskiej -
        www.scherzo.krakow.pl/inf_baza_lokalowa1.html
        • Gość: kf Re: Nowa twarz starej szkoły IP: *.org / *.krakow.pl 27.08.05, 09:20
          nowowybudowana ?- przecież to symulacja komputerowa.
      • Gość: leser Re: Nowa twarz starej szkoły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 11:47
        Sprawdzałem szkoły w ubiegłym roku i wyniki tej były bardzo dobre. Patrzyłem na
        srednie z testów kompetencji. Też mam dzieci i dylemat. Ale jednego jestem
        pewny, ta szkoła czy inna ale na pewno społeczna lub prywatna. Przynajmniej
        dzieci są bezpieczne na terenie szkoły.
    • akeley Re: Nowa twarz starej szkoły 26.08.05, 16:39
      Pętla autobusowa jest obok pętli tramwajowej - po drugiej stronie Rudawy (kurde).
    • Gość: szczurek Re: Nowa twarz starej szkoły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 17:39
      A co ze śmierdzącymi wychodkami i szczękolandią?
      • Gość: Anna Re: Nowa twarz starej szkoły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 20:41
        A ta szeroka droga to chyba z USA,bo takich za Wola ani w Woli to ja za milion
        $ nie zobacze.
    • Gość: cyceron Re: Nowa twarz starej szkoły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.05, 04:25
      a co nas to obchodzi, ukryta reklama? Może powiecie, ile inni zrobili nie mając
      forsy... a jest za co chwalić!
      Jakie ta szkoła ma wyniki, bo bjakos o niej nie słychać.
    • Gość: eso Re: Nowa twarz starej szkoły IP: 193.25.108.* 27.08.05, 21:10
      Senatorka dobiega do ulicy Kosciuszki tuż przed mostem na Rudawie w samym sercu
      Salwatora! A petla autobusowa tam jest - odjezdzaja z tamtad autobusy w strone
      Kryspinowa etc, petla znajduje sie w takim jakby trojkacie ulic zaraz kolo
      mostu.

Pozdrowienia
    • Gość: Kraqw !!! jasna cholera to teraz juz wiem co IP: *.autocom.pl 13.09.05, 22:41
      mi przed moim blokiem buduja to jest skandal tu juz nie bedzie spokoju przez
      to !!
      • Gość: wagarowicz Re: jasna cholera to teraz juz wiem co IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 20:21
        ...może bedziesz miec okazje sie doksztalcic.
        a tak na powaznie to mieszkasz w miescie, nie licz na to, ze z balkonu bedziesz
        mial zawsze widoczek na polanki, laski, strumyczki i pasace sie sarenki.
        Sprzedaj swoj apartament za piatke za metr od reki i kup sobie lesniczowke w
        Puszczy Noteckiej, starczy Ci na 50 hektarow.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka