Dodaj do ulubionych

Szkoła językowa w Krakowie

04.09.05, 14:49
Jest jakaś, ktorą możecie polecić?
Obserwuj wątek
    • Gość: reyyy COMMUNICA IP: *.chello.pl 04.09.05, 15:07
      ostatnio widziałem interesujący plakat w miescie, szkoła nazywa się Communica, jest nowa, ale hasło reklamowe ma interesujące:
      "u nas godzina ma 60min." ;) miejmy nadzieje ze tak, ale zapowiada sie interesujaco.

pozdrawiam!
      • Gość: reyyy Re: COMMUNICA IP: *.chello.pl 04.09.05, 15:10
        mam na nich namiar (ulotka):
        (012) 423 12 50
        ul. Basztowa 3, Kraków of course

690zł/semestr, zapisy od 17 października;)

teraz pytanie - gdzie mam się udać po prowizje za darmową reklame?
        • dulce3 Re: COMMUNICA 04.09.05, 15:50
          Byłam tam na kursach w zeszłym roku, bo organizują tez przedmiotowe (angielski
          do matury)... Są oszustami!!! Wszystko wygląda pięknie na reklamie, a póżniej na
          zajęciach wyszło szydło z worka... Totalna klapa. Straciłam tylko pieniądze:(
          Szczerze NIE POLECAM!!!
          • Gość: reyyy Re: COMMUNICA IP: *.chello.pl 04.09.05, 22:38
            dziwne bo ja tez bylem u nich kiedys na kursach i przygotowalem sie swietnie, swiadczy o tym ze jestem na kierunku, studiuje dziennie a mierzylem sie z 15 konkurentami na miejsce. moze ty za glupi byles na te kursy?
            • dulce3 Re: COMMUNICA 04.09.05, 22:56
              Naprawdę nie wiem czemu mnie obrażasz??? Dlatego, że wyrażam swoje własne zdanie
              na temat tej szkoły, czy dlatego, że jesteś z nią w jakiś sposób powiązany i
              próbujesz w ten głupi i podstępny sposób zrobić jej reklamę? Czy byłem za głupi
              trudno mi oceniać, w każdym razie dostałem sie na te studia, na które chciałem
              bez pomocy kursów.
              • Gość: klel Re: COMMUNICA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.05, 09:58
                Tak, potwierdzam to oszusci. Chcialam sie kiedys u nich zatrudnic, ale hm..
                duzo by o tyn nowic. W ogloszeniu napisali, ze zatrudniaja doktorantow, ktorzy
                by mieli opowiadac maturzystom w szkolach o nowej maturze. Communica (czyli
                Akademickie Centrum Edukacyjne) nie daje zadnych materialow, kiedy zapytalismy
                skad je mamy wziac, pani z biura z wlasciwa sobie szczerowscia powiedziala, ze
                mamy poczytac o tym w internecie.I z taka wiedza zgrywac glupa przed cala
                szkola, jak to niby jestesmy fachowcami od "nowej matury".
                • Gość: Wit3k Re: COMMUNICA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 16:52
                  Ja bylem u nich na kursach z Historii! O ile dobrze pamietam Pani nazywala sie
                  Jarkiewicz!Nigdy nie wierzylem w kursy intensywne, bo jak mozna przyswoic
                  wiedze z 4 lat w ciagu miesiaca? tak,tak to tylko powtorka!Ale prawda jest taka
                  ze w zyciu bym nie zdal gdyby nie Pani Jarkiewicz!dziesiatki testów,masa
                  dyskusji i swietnie prowadzone dyskusje.Idac na egzamin po tym kursie czulem
                  sie pewnie!Milo ja wspominam i spotykam ja czasami na Uniwersytecie.Szkoda ze
                  wiekszosc zajec ma z zaocznymi :(( pozdrawiam!
    • dulce3 Re: Szkoła językowa w Krakowie 04.09.05, 15:53
      acha... jeszcze jedno... Gdyby ktoś mi nie wierzył. Oni działają juz od dawna
      pod nazwą Akademickie Centrum Naukowe. Ich strona to www.acn.edu.pl
      TO SĄ OSZUŚCI!!!
      • Gość: Jonasz Re: Szkoła językowa w Krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 16:41
        Zdania podzielone jak widze!Byłem tam na kursie przygotowujacym na studia!Kursy
        byly ok. choc nie zabraklo matołów ktorzy przychodzili na kursy bo rodzice ich
        zapisali!Wiele to oni napewno nie wyniesli choc wykladowca sie bardzo starał!Co
        do kadry to mialem zajecia z mloda choc swietnie przygotowana osoba!Czy byla z
        uczelni wyzszej?? nie wiem!Czy rzeczywiscie miala jakis stopien naukowy ?? nie
        wiem! Pewne jest ze dostalem sie na studia a co ciekawsze spotykam na UJ innych
        wykladowcow ktorych tam widywalem!Nikogo nie namawiam ale napewno nie mozna ich
        nazwac oszustami!Pozdro!
        • dulce3 Re: Szkoła językowa w Krakowie 05.09.05, 17:15
          Hmmm... Masz rację zdania są podzielone. Ja na przykład miałem zajęcia z
          koleżanką mojej starszej siostry. Dziewczyna jeszcze wtedy nie miała skończonych
          studiów...
          Na uniwersytecie...no może i można ją było spotkać, ale w roli studentki...
          Nie byłbym pewnie taki zbulwersowany, gdyby wcześniej kobieta z biura nie
          informowała mnie, że to będzie ktoś z doktoratem... Obiecywali też możliwość
          rezygnacji...,ale w czasie kursu zrezygnowali z tej obietnicy...
          Pozdro.
          • Gość: olaaaaaaaaaaa Re: Szkoła językowa w Krakowie IP: *.lodz.dialog.net.pl 05.09.05, 17:44
            Ja kidyś miałam nieprzyjemność pracować dla nich. Oszukali mnie. Po dwóch
            miesiącach pracy powiedzieli mi,że nie mają pieniędzy na wypłaty. To ciekawe, że
            otworzyli szkołe językową, skoro zalegaja z wypłatami pracownikom bo ponoć
            zbankrutowali...
            Pozdrowionka.
            • Gość: andrew Re: Szkoła językowa w Krakowie IP: *.lodz.dialog.net.pl 05.09.05, 17:48
              Mnie też nie wypłacili!!! Jeśli tak samo robią kursy jak zatrudniają pracowników...
              pozdro...
    • bluetab70 Re: Szkoła językowa w Krakowie 04.09.05, 16:03
      w centrum polecam Stairway na ul. Gertrudy - doskonale przygotowują do
      egzaminów Cambridge ( w tym się specjalizują), albo - jeśli masz dużą kasę na
      kurs - Studium Doskonalenia Języków Obcych UJ ( albo jakoś tak) na ul. Wenecja.

Poza tym bardzo dobry jest Syllabus na ul. Klonowica ( to jest boczna od
      Malborskiej)

ww szkoły działają od lat i od lat cieszą się doskonałą opinią
      • katarzynasophia Re: Szkoła językowa w Krakowie 05.09.05, 21:06
        bluetab, czy ten Stairway z Gertrudy ma jakies konotacje ze Stairwaysem z
        Basztowej? Bo jesli tak, to odpada - chodzilam tam przez jeden semestr i
        kompletnie nic z tego nie wyszlo. Mam wrazenie, ze zatrudniają native'ow tylko
        na tej zasadzie, ze angielski byl ich pierwszym jezykiem. I nie wazne, jakie
        mają doswiadczenie bądz wyksztalcenie. Ciezko wyczuc wsrod nich osobę, ktora
        mialaby przygotowanie metodyczne. A jesli nawet, to musi byc gleboko ukryte.
        No i Studium mi sie tez zle kojarzy (z nieszczesnym kolegium jezykowym na św.
        Anny, ale sprawdze, co to takiego:) Natomiast zaraz zabieram sie za szukanie
        info o Syllabusie. Dziekuje :-)
    • Gość: JĘZYK NIEMIECKI! Re: Szkoła językowa w Krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 21:29
      deutschperfekt.w.interia.pl/
      • Gość: ja Re: Szkoła językowa w Krakowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.05, 21:40
        deutschperfekt - jesli podejrzanie niska cena jest rowna niskiej jakosci?
        • Gość: jemand Re: Szkoła językowa w Krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 09:46
          Dlaczego jeżeli coś jest korzystne cenowo /preiswert - trudne słowo/ to musi od
          razu być niskiej jakości to nowa szkoła i otwarta na klienta! Ceny póki co są
          niskie bo promocyjne.
          Proszę się umówić, porozmawiać z lektorem, obejrzeć materiały i wtedy oceniać a
          nie z góry zakładać, że coś jest nie tak. Czy to, że kurs jest bardzo drogi
          musi świadczyć o jego poziomie i jakości?
          Wiele osób już się przekonało, że tak nie jest......
          Pozdrawiam!

www.deutschperfekt.prv.pl
          • Gość: osatnia Re: Szkoła językowa w Krakowie IP: *.j.pppool.de 08.09.05, 08:58
            mnie nie przekonuje ta strona. nie ma tam nawet adresu. telefony tylko
            komorkowe. ta szkola chyba nie ma zadnego biura. wyglada na firme-widmo (nie ma
            gwarancji ze nagle nie zniknie). nie jest tez zaznaczone, ze ceny sa promocyjne.

jemand - jesli jestes przedstawicielem tej szkoly, to zadbaj lepiej o szate
            graficzna strony. na podstawie takiej informacji nie wybralabym tej szkoly.

pozdrawiam
            • Gość: Magda Re: Szkoła językowa w Krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 10:07
              Wystarczy sprawdzić gdzie znajduje się szkoła podstawowa nr 66 i wiadomo jaka
              jest lokalizacja. Strona moze graficznie nie zachwyca ale znajdują sie tam
              wszystkie istotne informacje. To narazie wersja pseudo robocza w celu
              udzielania informacji właśnie, ponieważ dopiero startuję nie stać mnie na super
              wypasioną płatną domenę. Uczę od wielu lat przeszłam przez szkoły państwowe i
              prywatne, w ostatniej zatrzymałam się na dłużej i zachęcona sukcesami mojej
              szefowej, go postanowiłam uruchomić własne kursy. Link do szkoły w której
              obecnie także uczę www.prymustravel.com.pl/ Gdybym nie odnosiła sukcesów
              w nauczaniu języka niemieckiego na pewno nie zdecydowałabym się na uruchomienie
              własnej działalności. Biura nie mam bo jest nim moje mieszkanie, w którym
              również nie posiadam telefonu stacjonarnego a zajęcia odbywają sie na terenie
              SP nr 66 i dlaczego od razu doszukiwać sie tu jakichś podtekstów?
              • Gość: osatnia Re: Szkoła językowa w Krakowie IP: *.j.pppool.de 09.09.05, 09:26
                nie doszukuje sie podtekstow. pisze, czym sie kieruje przy wyborze szkoly.
                strona internetowa jest dla mnie wizytowka firmy. jesli mam szukac gdzie
                indziej, gdzie znajduje sie SP nr 66, to dziekuje.
    • dulce3 Re: Szkoła językowa w Krakowie 05.09.05, 21:33
      A Mały Rynek? Słyszałam,że to niezła szkoła...
      • Gość: xxx Re: Szkoła językowa w Krakowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.05, 23:24
        POLIGLOTA... Plac Szczepanski...
        • Gość: scur Re: Szkoła językowa w Krakowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.05, 03:07
          Gama Bell, zapisy na Michałowskiego. Naprawdę rewelacja!
          • Gość: agusia19 Re: Szkoła językowa w Krakowie IP: *.chello.pl 07.09.05, 11:06
            ja polecam Syllabus na Klonowica 17- juz trzy lata tam chodze, wczesniej
            sprawdziłam inne szkoły i z tej jestem zadowolona w 100%!
    • Gość: słuchacz Szkoła EMPiK IP: *.block.alestra.net.mx 07.09.05, 11:45
      hmmm, ja wybrałem szkołę epiku, chodzę tam na kursy juz 3 rok i badzo sobie
      chwalę. ceny mają już od 1100 zł za rok. ja mam zniżkę 20
      5 dla studenta, 10% za kontynuację, 7% za wpłatę w całości, w każdym rzzie lubię
      tam zajęcia bo blisko wszędzie i lektorzy mili, profesjonalnie i wszyscy mają
      wykształcenie wyższe. wcześniej byłem w 2 innych szkołach ale była to porażka 20
      osobowe grupy, zamiast nauczyucieli z prawdziwego zdażenia jacyś studenci o
      obsrany przez gołębie duszny obskurny budynek przy bagateli.
    • Gość: k_m_m Re: Szkoła językowa w Krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 15:48
      ja polecam mały rynek chodze tam na angielski od 6 lat i jestem zadowolona
      chociaż podrozyli się i sa drożsi niz w innych szkołach, ale sa znizki.
    • Gość: xyz j angielski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.05, 21:32
      www.go.edu.pl/
    • elli_nika glossa 09.09.05, 23:28
      www.glossa.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka