katarzynasophia 04.09.05, 14:49 Jest jakaś, ktorą możecie polecić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: reyyy COMMUNICA IP: *.chello.pl 04.09.05, 15:07 ostatnio widziałem interesujący plakat w miescie, szkoła nazywa się Communica, jest nowa, ale hasło reklamowe ma interesujące: "u nas godzina ma 60min." ;) miejmy nadzieje ze tak, ale zapowiada sie interesujaco. pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reyyy Re: COMMUNICA IP: *.chello.pl 04.09.05, 15:10 mam na nich namiar (ulotka): (012) 423 12 50 ul. Basztowa 3, Kraków of course 690zł/semestr, zapisy od 17 października;) teraz pytanie - gdzie mam się udać po prowizje za darmową reklame? Odpowiedz Link Zgłoś
dulce3 Re: COMMUNICA 04.09.05, 15:50 Byłam tam na kursach w zeszłym roku, bo organizują tez przedmiotowe (angielski do matury)... Są oszustami!!! Wszystko wygląda pięknie na reklamie, a póżniej na zajęciach wyszło szydło z worka... Totalna klapa. Straciłam tylko pieniądze:( Szczerze NIE POLECAM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reyyy Re: COMMUNICA IP: *.chello.pl 04.09.05, 22:38 dziwne bo ja tez bylem u nich kiedys na kursach i przygotowalem sie swietnie, swiadczy o tym ze jestem na kierunku, studiuje dziennie a mierzylem sie z 15 konkurentami na miejsce. moze ty za glupi byles na te kursy? Odpowiedz Link Zgłoś
dulce3 Re: COMMUNICA 04.09.05, 22:56 Naprawdę nie wiem czemu mnie obrażasz??? Dlatego, że wyrażam swoje własne zdanie na temat tej szkoły, czy dlatego, że jesteś z nią w jakiś sposób powiązany i próbujesz w ten głupi i podstępny sposób zrobić jej reklamę? Czy byłem za głupi trudno mi oceniać, w każdym razie dostałem sie na te studia, na które chciałem bez pomocy kursów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klel Re: COMMUNICA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.05, 09:58 Tak, potwierdzam to oszusci. Chcialam sie kiedys u nich zatrudnic, ale hm.. duzo by o tyn nowic. W ogloszeniu napisali, ze zatrudniaja doktorantow, ktorzy by mieli opowiadac maturzystom w szkolach o nowej maturze. Communica (czyli Akademickie Centrum Edukacyjne) nie daje zadnych materialow, kiedy zapytalismy skad je mamy wziac, pani z biura z wlasciwa sobie szczerowscia powiedziala, ze mamy poczytac o tym w internecie.I z taka wiedza zgrywac glupa przed cala szkola, jak to niby jestesmy fachowcami od "nowej matury". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wit3k Re: COMMUNICA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 16:52 Ja bylem u nich na kursach z Historii! O ile dobrze pamietam Pani nazywala sie Jarkiewicz!Nigdy nie wierzylem w kursy intensywne, bo jak mozna przyswoic wiedze z 4 lat w ciagu miesiaca? tak,tak to tylko powtorka!Ale prawda jest taka ze w zyciu bym nie zdal gdyby nie Pani Jarkiewicz!dziesiatki testów,masa dyskusji i swietnie prowadzone dyskusje.Idac na egzamin po tym kursie czulem sie pewnie!Milo ja wspominam i spotykam ja czasami na Uniwersytecie.Szkoda ze wiekszosc zajec ma z zaocznymi :(( pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
dulce3 Re: Szkoła językowa w Krakowie 04.09.05, 15:53 acha... jeszcze jedno... Gdyby ktoś mi nie wierzył. Oni działają juz od dawna pod nazwą Akademickie Centrum Naukowe. Ich strona to www.acn.edu.pl TO SĄ OSZUŚCI!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jonasz Re: Szkoła językowa w Krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 16:41 Zdania podzielone jak widze!Byłem tam na kursie przygotowujacym na studia!Kursy byly ok. choc nie zabraklo matołów ktorzy przychodzili na kursy bo rodzice ich zapisali!Wiele to oni napewno nie wyniesli choc wykladowca sie bardzo starał!Co do kadry to mialem zajecia z mloda choc swietnie przygotowana osoba!Czy byla z uczelni wyzszej?? nie wiem!Czy rzeczywiscie miala jakis stopien naukowy ?? nie wiem! Pewne jest ze dostalem sie na studia a co ciekawsze spotykam na UJ innych wykladowcow ktorych tam widywalem!Nikogo nie namawiam ale napewno nie mozna ich nazwac oszustami!Pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
dulce3 Re: Szkoła językowa w Krakowie 05.09.05, 17:15 Hmmm... Masz rację zdania są podzielone. Ja na przykład miałem zajęcia z koleżanką mojej starszej siostry. Dziewczyna jeszcze wtedy nie miała skończonych studiów... Na uniwersytecie...no może i można ją było spotkać, ale w roli studentki... Nie byłbym pewnie taki zbulwersowany, gdyby wcześniej kobieta z biura nie informowała mnie, że to będzie ktoś z doktoratem... Obiecywali też możliwość rezygnacji...,ale w czasie kursu zrezygnowali z tej obietnicy... Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olaaaaaaaaaaa Re: Szkoła językowa w Krakowie IP: *.lodz.dialog.net.pl 05.09.05, 17:44 Ja kidyś miałam nieprzyjemność pracować dla nich. Oszukali mnie. Po dwóch miesiącach pracy powiedzieli mi,że nie mają pieniędzy na wypłaty. To ciekawe, że otworzyli szkołe językową, skoro zalegaja z wypłatami pracownikom bo ponoć zbankrutowali... Pozdrowionka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrew Re: Szkoła językowa w Krakowie IP: *.lodz.dialog.net.pl 05.09.05, 17:48 Mnie też nie wypłacili!!! Jeśli tak samo robią kursy jak zatrudniają pracowników... pozdro... Odpowiedz Link Zgłoś
bluetab70 Re: Szkoła językowa w Krakowie 04.09.05, 16:03 w centrum polecam Stairway na ul. Gertrudy - doskonale przygotowują do egzaminów Cambridge ( w tym się specjalizują), albo - jeśli masz dużą kasę na kurs - Studium Doskonalenia Języków Obcych UJ ( albo jakoś tak) na ul. Wenecja. Poza tym bardzo dobry jest Syllabus na ul. Klonowica ( to jest boczna od Malborskiej) ww szkoły działają od lat i od lat cieszą się doskonałą opinią Odpowiedz Link Zgłoś
katarzynasophia Re: Szkoła językowa w Krakowie 05.09.05, 21:06 bluetab, czy ten Stairway z Gertrudy ma jakies konotacje ze Stairwaysem z Basztowej? Bo jesli tak, to odpada - chodzilam tam przez jeden semestr i kompletnie nic z tego nie wyszlo. Mam wrazenie, ze zatrudniają native'ow tylko na tej zasadzie, ze angielski byl ich pierwszym jezykiem. I nie wazne, jakie mają doswiadczenie bądz wyksztalcenie. Ciezko wyczuc wsrod nich osobę, ktora mialaby przygotowanie metodyczne. A jesli nawet, to musi byc gleboko ukryte. No i Studium mi sie tez zle kojarzy (z nieszczesnym kolegium jezykowym na św. Anny, ale sprawdze, co to takiego:) Natomiast zaraz zabieram sie za szukanie info o Syllabusie. Dziekuje :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JĘZYK NIEMIECKI! Re: Szkoła językowa w Krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 21:29 deutschperfekt.w.interia.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Szkoła językowa w Krakowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.05, 21:40 deutschperfekt - jesli podejrzanie niska cena jest rowna niskiej jakosci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jemand Re: Szkoła językowa w Krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 09:46 Dlaczego jeżeli coś jest korzystne cenowo /preiswert - trudne słowo/ to musi od razu być niskiej jakości to nowa szkoła i otwarta na klienta! Ceny póki co są niskie bo promocyjne. Proszę się umówić, porozmawiać z lektorem, obejrzeć materiały i wtedy oceniać a nie z góry zakładać, że coś jest nie tak. Czy to, że kurs jest bardzo drogi musi świadczyć o jego poziomie i jakości? Wiele osób już się przekonało, że tak nie jest...... Pozdrawiam! www.deutschperfekt.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osatnia Re: Szkoła językowa w Krakowie IP: *.j.pppool.de 08.09.05, 08:58 mnie nie przekonuje ta strona. nie ma tam nawet adresu. telefony tylko komorkowe. ta szkola chyba nie ma zadnego biura. wyglada na firme-widmo (nie ma gwarancji ze nagle nie zniknie). nie jest tez zaznaczone, ze ceny sa promocyjne. jemand - jesli jestes przedstawicielem tej szkoly, to zadbaj lepiej o szate graficzna strony. na podstawie takiej informacji nie wybralabym tej szkoly. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Szkoła językowa w Krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 10:07 Wystarczy sprawdzić gdzie znajduje się szkoła podstawowa nr 66 i wiadomo jaka jest lokalizacja. Strona moze graficznie nie zachwyca ale znajdują sie tam wszystkie istotne informacje. To narazie wersja pseudo robocza w celu udzielania informacji właśnie, ponieważ dopiero startuję nie stać mnie na super wypasioną płatną domenę. Uczę od wielu lat przeszłam przez szkoły państwowe i prywatne, w ostatniej zatrzymałam się na dłużej i zachęcona sukcesami mojej szefowej, go postanowiłam uruchomić własne kursy. Link do szkoły w której obecnie także uczę www.prymustravel.com.pl/ Gdybym nie odnosiła sukcesów w nauczaniu języka niemieckiego na pewno nie zdecydowałabym się na uruchomienie własnej działalności. Biura nie mam bo jest nim moje mieszkanie, w którym również nie posiadam telefonu stacjonarnego a zajęcia odbywają sie na terenie SP nr 66 i dlaczego od razu doszukiwać sie tu jakichś podtekstów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osatnia Re: Szkoła językowa w Krakowie IP: *.j.pppool.de 09.09.05, 09:26 nie doszukuje sie podtekstow. pisze, czym sie kieruje przy wyborze szkoly. strona internetowa jest dla mnie wizytowka firmy. jesli mam szukac gdzie indziej, gdzie znajduje sie SP nr 66, to dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
dulce3 Re: Szkoła językowa w Krakowie 05.09.05, 21:33 A Mały Rynek? Słyszałam,że to niezła szkoła... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Szkoła językowa w Krakowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.05, 23:24 POLIGLOTA... Plac Szczepanski... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scur Re: Szkoła językowa w Krakowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.05, 03:07 Gama Bell, zapisy na Michałowskiego. Naprawdę rewelacja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agusia19 Re: Szkoła językowa w Krakowie IP: *.chello.pl 07.09.05, 11:06 ja polecam Syllabus na Klonowica 17- juz trzy lata tam chodze, wczesniej sprawdziłam inne szkoły i z tej jestem zadowolona w 100%! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słuchacz Szkoła EMPiK IP: *.block.alestra.net.mx 07.09.05, 11:45 hmmm, ja wybrałem szkołę epiku, chodzę tam na kursy juz 3 rok i badzo sobie chwalę. ceny mają już od 1100 zł za rok. ja mam zniżkę 20 5 dla studenta, 10% za kontynuację, 7% za wpłatę w całości, w każdym rzzie lubię tam zajęcia bo blisko wszędzie i lektorzy mili, profesjonalnie i wszyscy mają wykształcenie wyższe. wcześniej byłem w 2 innych szkołach ale była to porażka 20 osobowe grupy, zamiast nauczyucieli z prawdziwego zdażenia jacyś studenci o obsrany przez gołębie duszny obskurny budynek przy bagateli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k_m_m Re: Szkoła językowa w Krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 15:48 ja polecam mały rynek chodze tam na angielski od 6 lat i jestem zadowolona chociaż podrozyli się i sa drożsi niz w innych szkołach, ale sa znizki. Odpowiedz Link Zgłoś