Dodaj do ulubionych

Sampras - Agassi cd.

IP: *.chello.pl / *.chello.pl 08.09.02, 20:18
Obserwuj wątek
    • Gość: Gatsby Re: Sampras - Agassi cd. IP: *.chello.pl / 62.179.0.* 08.09.02, 20:19
      Ritko, do usług. już się załaduje:)
      • Gość: bonzaj Re: Sampras - Agassi cd. IP: *.krakow.pl 08.09.02, 20:21
        Witam ponownie...
        :)
      • Gość: rita Re: Sampras - Agassi cd. IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 08.09.02, 20:23
        Faceci z forum są fajni, do rzeczy , no to podaj te stronki i będziemy szukać,
        tylko obrazkowo , tak bym widziała jak grają i wynik.
        Dzięki, tak się męczyłam.
        • Gość: Gatsby Re: Sampras - Agassi cd. IP: *.chello.pl / 62.179.0.* 08.09.02, 20:29
          www.usopen.org
          jak wejdziesz na strone, to pod znaczkiem IBM jest napis: Launch the IBM real
          time scoreboard.
          klikmij i już!
          • Gość: tomCrac Re: Sampras - Agassi cd. IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 08.09.02, 20:49
            Nie lepiej smacznie sie przespac i jutro o 8:30 sobie ogladnac meczyk na Eurosporcie?? aha zapomnialem, ze Wy pracujecie hehhehehe ;))))
        • Gość: bonzaj Re: Sampras - Agassi cd. IP: *.krakow.pl 08.09.02, 20:29
          www.usopen.org/ibmrealtime/#scoreboard a potem klikasz w IBM real-time
          scoreboard i gotowe :) do usług :)
          • Gość: Gatsby Re: Sampras - Agassi cd. IP: *.chello.pl / 62.179.0.* 08.09.02, 20:31
            Gość portalu: bonzaj napisał(a):

> www.usopen.org/ibmrealtime/#scoreboard a potem klikasz w IBM real-time
            > scoreboard i gotowe :) do usług :)
            tak tez dobrze, ale moje prostsze;)
            • Gość: bonzaj Re: Sampras - Agassi cd. IP: *.krakow.pl 08.09.02, 20:33
              Ale zobacz coz za wyczucie czasu...obaj wstrzelilismy sie w 1 min :)
    • Gość: rita Re: Sampras - Agassi cd. IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 08.09.02, 20:42
      Stronka wchodzi, ale gdzie EBM , może dopiero będzie o 22.00.
      • Gość: Gatsby Re: Sampras - Agassi cd. IP: *.chello.pl / 62.179.0.* 08.09.02, 20:45
        Gość portalu: rita napisał(a):

> Stronka wchodzi, ale gdzie EBM , może dopiero będzie o 22.00.
        prawy górny róg strony. pod niebieskim znaczkiem IBM. napis: Launch the IBM
        Real-Time Scoreboard. kliknij, to się załaduje. w czasie meczu działa na 100%
    • Gość: Gatsby Re: jeszcze 90 min. IP: *.chello.pl / *.chello.pl 08.09.02, 20:42
      trochę sie denerwuję (nie śmiać się!)
      jak Pete wygra, będę miał fantastyczny tydzień, jak nie...eee na pewno wygra!
      • Gość: rita Re: jeszcze 90 min. IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 08.09.02, 20:45
        Przecież wiesz, że Pete wygra, Andre już jest zmęczony ichyba zrobił swoje
        wygrywając z Hewittem, który się spalił w meczu. Andre pokazał młodemu jak się
        gra .
        • Gość: Gatsby Re: jeszcze 90 min. IP: *.chello.pl / *.chello.pl 08.09.02, 20:50

> Przecież wiesz, że Pete wygra, Andre już jest zmęczony ichyba zrobił swoje
          > wygrywając z Hewittem, który się spalił w meczu. Andre pokazał młodemu jak
          się
          > gra .
          no mam nadzieję, że Pete...
          jutro rano chcę zobaczyc jego zwycięstwo.
          • Gość: bonzaj Re: jeszcze 90 min. IP: *.krakow.pl 08.09.02, 20:54
            I tak wygra Andre...a Pete z całym szacunkiem i tak wylkonal 400% normy bo nikt
            nie przypuszczal ze on dojdzie wogole do cwierc finalu a co dopiero do finalu :)
            • Gość: Gatsby Re: jeszcze 90 min. IP: *.chello.pl / 62.179.0.* 08.09.02, 20:57

> I tak wygra Andre...a Pete z całym szacunkiem i tak wylkonal 400% normy bo
              nikt
              >
              > nie przypuszczal ze on dojdzie wogole do cwierc finalu a co dopiero do
              finalu :
              > )
              jak wygra Pete, to napisze 100 szyderczych postów na temat Mr. Bonzaja;)
              zamiast mnie pocieszyć...
          • Gość: rita Re: jeszcze 90 min. IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 08.09.02, 20:57
            Weszłam na tą stronę, znalazłam IBM i ten lancz i otworzyło się okienko, jest
            teraz chyba gra deblowa kobiet, ale to wszystko bez obrazu. Czy oni zaczynają o
            22.00. Powiedz mi czy będę oglądała mecz na internecie czy za bardzo poszłam w
            przyszłość.
            • Gość: Gatsby Re: jeszcze 90 min. IP: *.chello.pl / *.chello.pl 08.09.02, 21:00

> Weszłam na tą stronę, znalazłam IBM i ten lancz i otworzyło się okienko,
              jest
              > teraz chyba gra deblowa kobiet, ale to wszystko bez obrazu. Czy oni zaczynają
              o
              >
              > 22.00. Powiedz mi czy będę oglądała mecz na internecie czy za bardzo poszłam
              w
              > przyszłość.

jest tylko odświeżany widok z kamery na korcie. i statystyki na żywo. też
              ciekawe. trzeba kliknąć "stats", albo "views"(kamera) na okienku
              jak by mozna było oglądać jak w TV, to bym telewizor wywalił, ale niestety nie
              można...
              a okienko zadziała w czasie meczu.
              • Gość: bonzaj Re: jeszcze 90 min. IP: *.krakow.pl 08.09.02, 21:04
                Gatsby ...Nie nerwuj sie tak ...i nie piwsz na mnie 100 szyderstw tylko lepiej
                zacznij wymyslac pochwały na temat Andre ...Mysle ze 200 wystarczy... :P
                • Gość: rita Re: jeszcze 90 min. IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 08.09.02, 21:09
                  Ustawmy czas, o której zaczynają grę. Sprawcie czy dobrze patrzę teraz idzie
                  debel.
                  • Gość: Gatsby Re: jeszcze 90 min. IP: *.chello.pl / *.chello.pl 08.09.02, 21:14

> Ustawmy czas, o której zaczynają grę. Sprawcie czy dobrze patrzę teraz idzie
                    > debel.
                    zaczynaja o 22.00 naszego czasu. czasem troche sie opóźnia.
                    • Gość: rita Re: jeszcze 90 min. IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 08.09.02, 21:31
                      Gatsbi , idż zrobić sobie kawę, przed tobą długa noc - pięciosetowa.
                      Bonzaj = jutro masz trening i pewnie długo nie będziesz siedzieć.
                      • Gość: Gatsby Re: jeszcze 90 min. IP: *.chello.pl / *.chello.pl 08.09.02, 21:36

> Gatsbi , idż zrobić sobie kawę, przed tobą długa noc - pięciosetowa.
                        > Bonzaj = jutro masz trening i pewnie długo nie będziesz siedzieć.
                        mam piwo;)
                        • Gość: bonzaj Re: jeszcze 90 min. IP: *.krakow.pl 08.09.02, 22:01
                          Mniejsza o trenning jest o 18 i to na silowni ...gorzej ze szkola...chociaz tez
                          mam na 11 wiec zdaze jeszcze obejzec rano meczyk :)
                          • Gość: Gatsby godzina zero nadeszła... IP: *.chello.pl / 62.179.0.* 08.09.02, 22:05
                            pewnie sie rozgrzewają...
    • Gość: rita Re: Sampras - Agassi cd. IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 08.09.02, 22:10
      Na stronce u mnie wystąpił błąd, ale wyniki są pokazywane jakiegoś debla, a u
      was.
      • Gość: Gatsby Re: Sampras - Agassi cd. IP: *.chello.pl / *.chello.pl 08.09.02, 22:17

> Na stronce u mnie wystąpił błąd, ale wyniki są pokazywane jakiegoś debla, a u
        > was.
        bo narazie tylko 2 deble są...ale zaraz pewnie zaczną
        deble są na kortach 7 i 11.
    • Gość: rita Re: Sampras - Agassi cd. IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 08.09.02, 22:16
      Mówcie coś - ja chyba mam coś z komputerem, na tej stronie wyskakuje coś co
      mówi , że probram zrobił coś złego jest błąd i wraca mi do windousu.
      Piszcie mi w postach ile jest - czekam.
      • Gość: Gatsby Re: Sampras - Agassi cd. IP: *.chello.pl / *.chello.pl 08.09.02, 22:18

> Mówcie coś - ja chyba mam coś z komputerem, na tej stronie wyskakuje coś co
        > mówi , że probram zrobił coś złego jest błąd i wraca mi do windousu.
        > Piszcie mi w postach ile jest - czekam.
        zdarza sie...wejdź tam jeszcze raz.
        • Gość: bonzaj Re: Sampras - Agassi cd. IP: *.krakow.pl 08.09.02, 22:23
          Gość portalu: Gatsby napisał(a):

zdarza sie...

To żes kobiete pocieszył .. :)

Rita sproboj spokojnie wiejsc jeszcze raz ,moze to tylko chwilowe problemy...
          • Gość: rita Re: Sampras - Agassi cd. IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 08.09.02, 22:27
            Jestem uparta i wchodzę ale ciągle deble. Może któryś walkowerem odda.
            • Gość: bonzaj Re: Sampras - Agassi cd. IP: *.krakow.pl 08.09.02, 22:28
              Heheh narazie sa deble bo Pete i Andre jeszcze nie rozpoczeli meczu :)
              • prokocim1 Re: Sampras - Agassi cd. 08.09.02, 22:31

> Heheh narazie sa deble bo Pete i Andre jeszcze nie rozpoczeli meczu :)

Mecz sie rozpoczal juz i bedzie z poslizgiem bo na stacji tv ktora ma glowne
                prawa autorskie byl mecz NFL. Wlasnie sie skonczyl i teraz pewne rusza z
                tenisem.
              • Gość: rita Re: Sampras - Agassi cd. IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 08.09.02, 22:32

> Heheh narazie sa deble bo Pete i Andre jeszcze nie rozpoczeli meczu :)
                A może się oni dogadują jak podzielić pieniądze.
                • Gość: bonzaj Re: Sampras - Agassi cd. IP: *.krakow.pl 08.09.02, 22:34

> A może się oni dogadują jak podzielić pieniądze.

Rita to nie Polska...
                • Gość: Gatsby Re: Sampras - Agassi cd. IP: *.chello.pl / 62.179.0.* 08.09.02, 22:35

> Gość portalu: bonzaj napisał(a):
                  >
                  > > Heheh narazie sa deble bo Pete i Andre jeszcze nie rozpoczeli meczu :)
                  > A może się oni dogadują jak podzielić pieniądze.
                  a jakby obaj nie chcieli grać? dwa tytuły, czy ani jednego?;)
                  • Gość: rita Re: Sampras - Agassi cd. IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 08.09.02, 22:38
                    Przecież oni się tak znają, że lepiej by im było sie dogadać, kasę mają, nie
                    wiem czy ja bym tak nie zrobiła. Napewno dziewczynki finalistki się dogadły.
                    Poznamy po meczu.
                    • Gość: Gatsby Re: Sampras - Agassi cd. IP: *.chello.pl / 62.179.0.* 08.09.02, 22:41
                      pewnie zaczna o 23.00, ze wzgl. na TV...
                      • Gość: bonzaj Re: Sampras - Agassi cd. IP: *.krakow.pl 08.09.02, 22:42
                        niestety....chyba Magazyn miał racjie mówiac ze beda grali o 23
                        :)
                        • Gość: Gatsby Re: Sampras - Agassi cd. IP: *.chello.pl / 62.179.0.* 08.09.02, 22:45

> niestety....chyba Magazyn miał racjie mówiac ze beda grali o 23
                          > :)
                          to tylko 15 min.
                          • Gość: rita Re: Sampras - Agassi cd. IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 08.09.02, 22:50
                            Gość portalu: Gatsby napisał(a):

> Gość portalu: bonzaj napisał(a):
                            >
                            > > niestety....chyba Magazyn miał racjie mówiac ze beda grali o 23
                            > > :)
                            > to tylko 15 min.
                            Gatsby, mógłbyś być naszym psychologiem, tylko 15 min - już powinnam leżeć w
                            łóżeczku.
                      • Gość: rita Re: Sampras - Agassi cd. IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 08.09.02, 22:48
                        Chyba oleję ten mecz, dość, że nie transmitują to na wyniki muszę czekać do
                        północy.
                        Chlopcy , zapraszam was na pierwszy mecz Tomka w Krakowie, będzie fajnie.
                        Bonzaj, a jakie napoje pijecie w czasie zawodów. Macie jakieś witaminki.
    • Gość: Gatsby Grają!!! IP: *.chello.pl / 62.179.0.* 08.09.02, 22:49
      • Gość: bonzaj Re: Grają!!! IP: *.krakow.pl 08.09.02, 22:57
        No w zasadzie to moja konkurencjia trwa tyko nieco onad godzine...tzn...godz
        rozgrzewki a potem bieg i to wszystko wiec nie potrzebuje w zasadzie jakichs
        wzmacniaczy...Pijam czasami Isostar. ,w okresie przygotowawczym pijam
        Supradyn,Pluss i takie tam...ale jakis specjalnych witamin to nie biore...
        • Gość: rita Re: Grają!!! IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 08.09.02, 23:00
          3:2 Sampras, kto serwuje ten wygrywa.
          • Gość: bonzaj Re: Grają!!! IP: *.krakow.pl 08.09.02, 23:02
            Sampras naarazie lepiej serwuje ale za to popełnia wiecej niewymuszonych
            bledów... :)
            • Gość: Gatsby Re: Grają!!! IP: *.chello.pl / 62.179.0.* 08.09.02, 23:06
              ciśnijcie sobie na okienku "stats". ciekawe.
              4-3 Sampras, bez przełamania.
              • Gość: bonzaj Re: Grają!!! IP: *.krakow.pl 08.09.02, 23:09
                Po każdej konczacej piłce przewija sie napis w jaki sposob zostala zakonczona i
                podawana jest statystyka...np.as serwisowy ,nie wymuszony bład,piłka
                wygrywajaca :)
            • Gość: rita Re: Grają!!! IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 08.09.02, 23:07

> Sampras naarazie lepiej serwuje ale za to popełnia wiecej niewymuszonych
              > bledów... :)

Skąd wiesz, ja tylko widzę wynik, jak długo się nie zmienia to domyślam się ,
              że jest ładna wymiana piłek.
              • Gość: bonzaj Przełamanie Peta... IP: *.krakow.pl 08.09.02, 23:09
              • Gość: bonzaj Re: Grają!!! IP: *.krakow.pl 08.09.02, 23:11
                Rito ...jesli pojawia sie napis aces a przy nim u andre 3 a u peta 13 to znaczy
                ze poete ma troche lepszy serwis :)
                • Gość: Gatsby Re: Rita! wciśnij stats tzn. statystyki. IP: *.chello.pl / *.chello.pl 08.09.02, 23:17
                  set dla Pete'a
              • Gość: bonzaj Re: Grają!!! IP: *.krakow.pl 08.09.02, 23:16
                NIe no Andre z takim servisem nic nie zdziala...No Agassi wez sie do
                roboty !!!!!!!!!!!Hej Andre !!!!!Andre!!!!!!
                • Gość: Gatsby Re: Grają!!! IP: *.chello.pl / *.chello.pl 08.09.02, 23:26
                  Pete się rozpędził. 2-1 w drugim i przełamanie!
                  • Gość: bonzaj Re: Grają!!! IP: *.krakow.pl 08.09.02, 23:29
                    żle sie dziej, żle sie dzieje w panstwie dunskim....Jak tak andre dalej bedzie
                    gral to mecz potrwa trzy krotkie sety :(
                    • Gość: Gatsby Re: Grają!!! IP: *.chello.pl / *.chello.pl 08.09.02, 23:33

> żle sie dziej, żle sie dzieje w panstwie dunskim....Jak tak andre dalej
                      bedzie
                      > gral to mecz potrwa trzy krotkie sety :(
                      nie życzę źle Andre, ale życzę baaardzo dobrze Pete'owi
                      • Gość: Gatsby Re: Grają!!! IP: *.chello.pl / 62.179.0.* 08.09.02, 23:38
                        drugi break, 5-2 dla Pete'a.
                        • Gość: Gatsby Re: Grają!!! IP: *.chello.pl / 62.179.0.* 08.09.02, 23:49
                          2-0 w setach dla Pete'a. Uff....
                          • Gość: rita Re: Grają!!! IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 09.09.02, 22:02
                            Przepraszam, zasnełam przy wyniku 3:2 dla Pita i 40:40, nie mogłam patrzeć na
                            zmieniające się cyferki, działały na mnie jak baranki które liczę na noc.
                            • Gość: Gatsby Re: Grają!!! IP: *.chello.pl / *.chello.pl 09.09.02, 22:05

> Przepraszam, zasnełam przy wyniku 3:2 dla Pita i 40:40, nie mogłam patrzeć na
                              > zmieniające się cyferki, działały na mnie jak baranki które liczę na noc.

a nagrałaś rano cały mecz?
                              • Gość: rita Re: Grają!!! IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 09.09.02, 22:11
                                Nie nagrałam, bylam w sklepie, ale widzę, że dziś powtarzają finał dziewczynek,
                                to może jutro będą o tej porze chłopcy. A ile ty masz nagranych kaset z
                                Samprasem. Wydaje mi się , że mecz nie był tak zacięty, na końcu ściskali się
                                jak bracia. Bardziej to był mecz pokazowy. Półfinały były ciekawsze.
                                • Gość: Gatsby Re: Grają!!! IP: *.chello.pl / *.chello.pl 09.09.02, 22:16

> Nie nagrałam, bylam w sklepie, ale widzę, że dziś powtarzają finał
                                  dziewczynek,
                                  >
                                  > to może jutro będą o tej porze chłopcy. A ile ty masz nagranych kaset z
                                  > Samprasem. Wydaje mi się , że mecz nie był tak zacięty, na końcu ściskali się
                                  > jak bracia. Bardziej to był mecz pokazowy. Półfinały były ciekawsze.

a co, chciałabyś, żeby Andre dał na końcu Pete'owi w mordę?
                                  mecz był zacięty i Pete grał podobno fantastycznie. pokazali o 20.00 od końca
                                  TRZECIGO seta. szubrawcy!!!
                                  na pewno masz jakichś znajomych, co nagrywali. jakbym mógł pożyczyć za jakis
                                  miesiąc, byłoby fajnie (wcześniej i tak nie mam czasu)
    • Gość: rita Re: Sampras - Agassi cd. IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 09.09.02, 22:13
      Co znaczy - uszkodzone kastry - tak mi wskazuje komputer.
      • Gość: Gatsby Re: Sampras - Agassi cd. IP: *.chello.pl / *.chello.pl 09.09.02, 22:17

> Co znaczy - uszkodzone kastry - tak mi wskazuje komputer.
        kLastry, to są chyba na twardym dysku. Skanowałaś?
      • Gość: tomCrac moze klastry? IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 09.09.02, 22:17
        Oznacza to, ze pewna czesc Twojego dysku twardego jest uszkodzona, zazwyczaj jest to bardzo mala czesc, wiec nie ma sie czym przejmowac :)
        • Gość: rita Re: moze klastry? IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 09.09.02, 22:24
          Ale co mam robić z tymi klastrami, wezwać hydraulika.
          Nie mam nagranego meczu, nie martw się ty tak jutro będą lepsze gry, a co wy
          tak za Samprasem, nadchodzi młodzież im trzeba teraz kibicować.
          • Gość: Gatsby Re: moze klastry? IP: *.chello.pl / 62.179.0.* 09.09.02, 22:28

> Ale co mam robić z tymi klastrami, wezwać hydraulika.
            > Nie mam nagranego meczu, nie martw się ty tak jutro będą lepsze gry, a co wy
            > tak za Samprasem, nadchodzi młodzież im trzeba teraz kibicować.
            powiedz mojej przyszłej żonie, żeby zrobiła skanowanie dysku.
            co do meczu, to widzę, że muszę liczyć na siebie...jakoś zdobędę.
            powiedzmy sobie szczerze Rita, cała ta młodzież, to w porównaniu do Pete'a i
            Andre CIENIASY. no może Hewitt jest dobry, ale nie WIELKI. a z Haasem, to mnie
            nawet nie rozśmieszaj;)))
            • Gość: tomCrac Re: moze klastry? IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 09.09.02, 22:33
              > > Ale co mam robić z tymi klastrami, wezwać hydraulika.

Zrob skanowanie dysku jak to proponuje Wielki, a gdy wyskoczy pytanie: "czy naprawic uszkodzone klastry na dysku" kliknij OK (nie zawsze to pomoze, ale jak juz mowilem nie martw sie na zapas)
              • Gość: rita Re: moze klastry? IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 09.09.02, 22:43
                Słuchajcie, Sampras do tenisa nic nie wniósł, pokochajcie lepiej Bierna Borga.
                on to przecież wprowadził oburęczny bekend, którym do dziś grają i kończą piłki
                wszyscy następcy, to był człowiek.
                Gadsby. twoja przyszła żona czyta dużoo książek i szuka odpowiedniego dobrego
                kursu angielskiego, taki by można zdawać te wszystkie CUD i.t.p. i pyta się
                ciebie czy takiego nie znasz.
                • Gość: tomCrac Re: moze klastry? IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 09.09.02, 22:48
                  > Gadsby. twoja przyszła żona czyta dużoo książek i szuka odpowiedniego dobrego
                  > kursu angielskiego, taki by można zdawać te wszystkie CUD i.t.p. i pyta się
                  > ciebie czy takiego nie znasz.

CAE? CPE? CUD'u nie znam.. :) Ja znam kilka, czy moge tez zostac wpisany na liste prawdopodobnych zareczycieli? ;)))
                  • Gość: Gatsby Re: moze klastry? IP: *.chello.pl / 62.179.0.* 09.09.02, 22:52
                    Gość portalu: tomCrac napisał(a):

> > Gadsby. twoja przyszła żona czyta dużoo książek i szuka odpowiedniego dobr
                    > ego
                    > > kursu angielskiego, taki by można zdawać te wszystkie CUD i.t.p. i pyta s
                    > ię
                    > > ciebie czy takiego nie znasz.
                    >
                    > CAE? CPE? CUD'u nie znam.. :) Ja znam kilka, czy moge tez zostac wpisany na
                    li
                    > ste prawdopodobnych zareczycieli? ;)))

jest moja!!:)) podobno niezła laska - tak twierdzi Rita:))
                    no i niezwykle uzdolniona...
                    • Gość: tomCrac corka Rity IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 09.09.02, 23:00
                      > jest moja!!:)) podobno niezła laska - tak twierdzi Rita:))
                      > no i niezwykle uzdolniona...

Chcesz sie bic?! ;)) Po Twojej recenzji to juz chyba nieuniknione.. chociaz moze jednak zmienie plany, bo widze jakas niewiaste na horyzoncie :)
                  • Gość: rita Re: moze klastry? IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 09.09.02, 22:54
                    Daje czas do jutra - który z was chce się ubiegać o rękę mojej córki niech poda
                    jej fajny kursik angielskiego, chodzi o namiary w Krakowie, aby dobrze nauczyli
                    i żeby były egzaminy na te wszystkie stopnie.
                    Tomcruz czy ty nie zdradzasz forumowiczki.
                    • Gość: Gatsby Re: moze klastry? IP: *.chello.pl / 62.179.0.* 09.09.02, 22:55
                      namiary wpis niżej!!! wygrałem!:))
                      • Gość: tomCrac Re: moze klastry? IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 09.09.02, 23:08
                        > namiary wpis niżej!!! wygrałem!:))

To dopiero pierwsza z konkurencji, ktora zreszta dalem Ci wygrac, bo chcialem dobrze wytlumaczyc swojej przyszlej tesciowej podstawy obslugi komputera ;))) Zgadzam sie z Toba w 100%, ze Wenecja jest najlepsza. Polecic moge jeszcze International House na Pilsudskiego (chociaz ostatnio nie mieli najlepszych recenzji), British Council na Wislnej (bardzo dobry, ale tez bardzo drogi)
                    • Gość: tomCrac Re: moze klastry? IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 09.09.02, 23:03
                      > Tomcruz czy ty nie zdradzasz forumowiczki.

Jak to szybko plotki rozchodza sie po forum.. ;)
                    • Gość: tomCrac Re: moze klastry? IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 09.09.02, 23:41
                      > Tomcruz czy ty nie zdradzasz forumowiczki.

Troszke sie zagalopowalem z tymi 'plotami', zdradz mi ktora jest moja wybranka, bardzio prosze.. :)
                • Gość: Gatsby Re: moze klastry? IP: *.chello.pl / 62.179.0.* 09.09.02, 22:50

> Słuchajcie, Sampras do tenisa nic nie wniósł, pokochajcie lepiej Bierna
                  Borga.
                  > on to przecież wprowadził oburęczny bekend, którym do dziś grają i kończą
                  piłki
                  >
                  > wszyscy następcy, to był człowiek.
                  > Gadsby. twoja przyszła żona czyta dużoo książek i szuka odpowiedniego dobrego
                  > kursu angielskiego, taki by można zdawać te wszystkie CUD i.t.p. i pyta się
                  > ciebie czy takiego nie znasz.
                  Borg to był nudziarz. biedny Flak...czego on sie uczy;) a oburęczny backhand
                  jest do chrzanu- tylko Agassiego mi sie podoba.

co do mojej żony:
                  niech idzie na ul. Wenecja (Studium doskonalenia nauczycieli- czy jakoś tak)
                  i pyta o George'a Śliwę. to Anglik polskiego pochodzenia. jest rewelacyjny!
                  inni też dobrzy. są kursy na FC, CAE i CPE. oczywiście płatne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka