Dodaj do ulubionych

Salwator Tower

20.09.05, 11:51
Czy zaglądają tu jacyś przyszli lokatorzy Salwator Tower??? Proszę odezwijcie
się. Będziemy mogli wymieniać się spostrzeżeniamina tematy dotyczące naszego
przyszłego domku.
Obserwuj wątek
    • Gość: Helenka Ach jakież gładkie zdanko IP: *.pnet.com.pl 21.09.05, 15:53
      niemal jak z biura promocji Salwator Tałer. A tu cisza...
      • Gość: Marian Re: Ach jakież gładkie zdanko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 18:52
        Podoba mi się ta ten TOWER szczególnie niższe piętra -kuchnia na wysokości
        torowiska pokój na wysokości pantografu a kibelek przy oknach przegubowca ! Na
        górze lepiej ale już drożej !
        • Gość: szwed Re: Ach jakież gładkie zdanko IP: *.nespo.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.05, 23:00
          powodzenia, ciekawe kiedy was wyrolują. to kwestia tylko czasu! cha ha
          • Gość: www Re: Ach jakież gładkie zdanko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 11:37
            wiewiórki mówią że juz niedlugo
        • koniczekikoniczynka Salwator Tower 22.09.05, 09:32
          I czym Pan się przejmuje? Kupiła Pan sobie mieszkanie na tym poziomie i
          brzęczy??? Albo niech Pan anie narzeka, bo jako dorosły (jak sądzę) człowiek
          podjął Pan świadomą decyzję, albo jeśli Pan nie kupił, a chciał tal "miło"
          zagaić to nie wyszło.
          • Gość: Marian Re: Salwator Tower IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 19:12
            Ja nie rozumieć z jaki język pochodzić wyrazy "tal" , "anie" oraz
            zdanie "kupiła Pan sobie".Jaki TOWER taki klijent !Nie chciałbym tam mieszkać
            nawet za dopłatą"
            • Gość: antymarian Re: Salwator Tower IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.06, 22:47
              Marian, ty wieśniaku - założę się ze chciałbys tam mieszkać, ale cie nie stać
              pajacu. Nie lubię takich opinii które nic nie wnoszą. ST może się podobać lub
              nie ale budynek rośnie w oczach, będzie super basen i lokalizacja jest
              genialna. Nie podpisałem umowy w lipcu bo czytałem posty takich dupków jak
              mariam a na budowie jeszcze nic się nie działo, teraz jest za późno bo zostało
              jedno mieszkanie a ceny poszły w górę - mogłem się decydować a nie czytać co
              piszą takie matoły jak zakompleksiony marian. Krew mnie zalewa jak jade AK i
              widzę jak szybko zbudowali wieżę. Teraz szukam, szukam i nic. W geo cystersów
              nie ma pozwolenia i mały już wybór, leopard wszystko sprzedane, zwierzyniecka
              za drogo. Czekam zatem jak kretyn co posłuchał marianów na pozwolenie w geo,
              albo na nowe oferty - czy normalni na forum mogą coś polecić? Marian frajerze
              tylko nie udawaj normalnego i nie odpisuj!
              • mysleze Re: Salwator Tower 15.03.06, 12:07
                antymarian - nie przejmuj sie juz nie dlugo beda mieszkania na Bobrzynskiego-
                nie maja pozwolenia ale to dla Salwator betka tak jak kolejna setka
                wyrolowanych ludzi.
                • Gość: antymarian Re: Salwator Tower IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 21:25
                  czytałem o bobrzyńskiego, beznadziejna sprawa, nie usprawiedliwiam ich i
                  ludziska zmarnowały czas, ale pieniądze oddają albo każą czekać bez zmiany
                  ceny. Owszem pytanie tylko czy rok czy może 10 lat? Ale sprawdziłem i na
                  salwator city mają pozwolenie i podobno zaczynja do końca miesiąca. Jak zaczną
                  kupuję bo nie ma na co czekać i nie będę się przejmował już takimi postami jak
                  mariana! I powiem więcej, jak będą tak szybko budować jak wieżę to na forum
                  zacznę się logować jako fan salwatora! Jak geo wystartuje na cystersów szybciej
                  będę fanem geo. Już mam dość szukania i tylko te dwie inwestycje będę śledził!
      • koniczekikoniczynka Salwator Tower 22.09.05, 09:30
        Ja nie płaczę z tego powodu, więc niech Pan się tak nie przejmuje tym, że
        cisza...
        • Gość: kiero Re: Salwator Tower IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.06, 18:39
          Jak kupiłem i mam nadzieję nie żałować. Roboty idą pełną parą. Osoby które nie
          kupiły i zazdroszczą lub się cieszą niech się po prostu zamkną. Nikigo nie
          interesuje ich opinia.
          • Gość: Helenka Trzeba być niespełna rozumu IP: *.pnet.com.pl 02.03.06, 23:26
            , by zazdrościć komukolwiek mieszkania w mrówkowcu wystawionym przez byłych
            milicjantów. Zatem gratuluję i pozdrawiam. Skutki nie dadzą na siebie długo
            czekać.
            Jeśli byłby to domek na dobrym przedmieściu, to byłoby czego zazdrościć. A tak?
            Twoja opinia także nikogo nie intersuje, a tu jest wolna prasa a nie Twoi
            podwładni. I nie zamierzam się zamykać. Howgh.
            • Gość: antymarian Re: Trzeba być niespełna rozumu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.06, 22:50
              no i następna głupia ci.. co nie ma nic mądrego do powiedzenia!
            • Gość: M Re: Trzeba być niespełna rozumu IP: *.ghnet.pl 03.08.06, 00:10
              Nie każdy ma ochotę mieszkac w "domku na przesmieściu"
              • Gość: KrKus Re: kolejny z importu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 09:26
                tak to prawda...jesteś niespełna rozumu
                Jeśli Brono wice to jesteś taki krakus jak większość w tym mieście - NAPŁYWOWY!
                Dla takich jak ty Likusi przygotowali Rynek 13 - po 95tyś za miesiąc hehe
                miłego mieszkania - w centrum!
          • tomeyk Re: Salwator Tower 03.03.06, 12:44
            A jak tam widok na Aholda?
            Chyba do 8 piętra sięga biurowiec wynajmowany przez Aholda, którego do okragłej
            wieży Salwator Tałer oddziela jedynie 10 metrów. Z pięter 5, 6 czy 7 (gdzie
            pracuje kilkuset pracowników centrum księgowego) rozciąga się wspaniały widok
            na wnętrze większości pomieszczeń w wieży Salwatora (na razie w stanie surowym).
          • synestezja1 Re: Salwator Tower 08.03.06, 13:57
            czego zazdrościć?? moze wyboru dewelopera? Radze do terminu oddania dodać tak
            około 1 rok dodatkowo.. Czy Salwator oddał jakąkolwiek inwestycję bez opóźnień?
            Nie zazdroszcze.. współczuje..i zycze powodzenia..
            • Gość: Pablo.Y37 Re: Salwator Tower IP: *.um.krakow.pl 15.03.06, 08:28
              Helenka - zakładam Twój Fun-klub, mam takie somo zdanie ipopieram niemal
              wszystko co do tej pory piszesz, widzę że masz gruntowną znajomość tematu a
              dyletantom i frajerom nie warto tłumaczyć rzeczy znanych krakauerom, niech
              wtapiają swoją kasę...ich sprawa. Pozdrawiam serdecznie wszystkich myślących!!!
              • Gość: Marian Re: Salwator Tower IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 22:13
                Do antymariana:Zarezerwój sobie jeszcze mieszkanko na Babińskiego bo widzę ,że
                jakaś delirka cię łapie .Widzę ,że miastowy jesteś skoro twierdzisz ,że ja
                wieśniak-co masz przecwko wieśniakom sfrustrowany fajfusie .Boli cie capie ,że
                ktoś myśli inaczej niż ty .Wal się gnoju na swój ryj mam cię głęboko w dupie!
                • Gość: antymarian Re: Salwator Tower IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 00:26
                  Do mariana: nie dość że jesteś tępy, to jeszcze prymitywny. Tak, mam coś
                  przeiwko wieśniakom takim jak ty, którzy wypisują bzdury ze swojej koziek
                  wólki. Mam zarezerwowane mieszkanie w salwator city i nie będę znowu czekał
                  czytając posty takich dupków jak ty aż znowu podrożeją i jutro idę kupić.
                  Sprawdziłem firmę nie przez internet tylko znajomego z banku wbk, ta inwestycja
                  jest z ich funduszem nieruchomości i mają kasę pozwolenie i wykonawcę. Będę cię
                  na bieżąco informował jak fajnie się rozwija. Jak będie źle to napiszę jeszcze
                  szybciej, ale przynajmniej będę wiedzial o czym piszę a nie tak jak ty
                  pierdoły - powinieneś się podpisywać zawodowiec z podkrakowskiej lepianki!
                  • blackone76 Re: Salwator Tower 16.03.06, 12:56
                    Nie wiem po co się obrazacie!!! Jednak są pewne fakty i dobrze ze jest forum na
                    którym mozna napisać opinie dotyczce konkretnych developerów. Jesli mimo
                    negatywnych opini o Salwatorze nadal chcesz u nich kupić... kup, przeciez to
                    Twój wybór..i masz do tego prawo. Ja również jestem nieszczesnym -byłym klientem
                    Salwatora. I cieszę sie ze byłym. Prawdą jest to że Salwator nie oddaje w
                    terminie swoich inwestycji, ma zazwyczaj braki w pozwoleniach, nie wiem czy
                    specjalnie..czy to jakas taktyka, aby później móc wypowiadac umowy.. czy po
                    prostu nie potrafi dopilnowac swoich spraw. Nie mniej opinie wielu oszukanych
                    przez tą spółkę powinno byc drogocenną wskazówką dla tych którzy, mają ochotę
                    zdecydować sie na kupno mieszkania u tego dev. Mieszkania są drogie i chyba
                    warto wiedziec na co wydajesz kasę. Bo jesli spółka bedzie budowała mieszkanie
                    nie rok czy 1,5 roku a.. z opóźnieniem rocznym czy dłuzej.. to jest pewna
                    niedogodność, lub jesli dev w ostatnim momencie rozwiaze z tobą umowe i zostawi
                    cie na lodzie ? To forum powstało po to abys nie musiał uczyc sie na swoich
                    błedach i dlatego wazne są opinie innych. Jesli mimo wszystko chcesz kupic
                    mieszkanie od Salwatora to oki.. Twój wolny wybór. Ale ja również przestrzegam
                    przed ta firmą. Lepiej jest mieszkać w kupionym mieszkaniu..a nie jeżdzic wciaz
                    na budowe i uzerac sie z firmą bo zapłaciłeś a nie mieszkasz.. a czas mija.. Ja
                    na twoim miescu bym sie zastanowiła..poważnie, co to nie ma innych uczciwych
                    firm w Krakowie? pozdr
                    • Gość: Bartek Re: Salwator Tower IP: *.comarch.com 07.09.06, 17:15
                      Sa firmy dzialajace w Krakowie, oddajace mieszkania na czas. Na przyklad Krakoin, ul. Reduta. Co wiecej, uwazam ze roznica 150.000 za mozliwosc mieszkania na Salwatorze to zaden interes. Lepiej szybciej splacic kredyt, kupic sobie samochod i odlozyc troche oszednosci...

Pozdrawiam (zakup po 4300 / m2) ;-)
                  • Gość: Marian Re: Salwator Tower IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 15:47
                    Do antymariana:Widzę fiucie ,że zabolało !Lata mi koło dupy gdzie będziesz
                    mieszkał ale współczuję twoim sąsiadom że będą mieć takiego kretyna sąsiada .
                    • Gość: antymarian Re: Salwator Tower IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 21:19
                      A ja sądzę że oni dziękują Bogu, że ciebie nie stać na zakup mieszkania i że
                      nigdy nie zostaniesz ich sąsiadem frustracie. Nie zniżę się do twojego poziomiu
                      i mam nadzieję że już nie będziesz nic równie mądrego jak wcześniej wypisywał.
                      Nie pozdrawiam
                  • Gość: kiero Re: Salwator Tower IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 15:54
                    Do antymariana. Nieprawda, że Leopard wyprzedany. Na kijowskiej/kazimierza są
                    jeszcze mieszkania po 4600 za m2, tylko, że większe/od 68m2/
                • Gość: kiero Re: Salwator Tower IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 15:51
                  Podziwiam ludzi, którzy nie będąc zainteresowani mieszkaniem z Salwatora
                  strzępią sobie na ten temat języki. Te rady dotyczą tylko Salwatora, czy
                  wypowiadacie się na temat wszystkich inwestycji w Krakowie?
                  Jeśli ktoś kupuje mieszkanie bo nie ma gdzie mieszkać to termin jest bardzo
                  istotny, ale jeśli ma to być inwestycja, to liczy się cena i lokalizacja.W
                  Salwator Tower 4200 zł za m2, które po trzech miesiącach jest warte 20% więcej,
                  niezależnie czy oddane będzie w terminie czy parę miesięcy po, jest wg. mnie
                  dobrą inwestycją.
                  Oczywiście popieram opinie tych, którzy zetknęli się z deweloperem i mają coś
                  do powiedzienia. Tym zaś, którzy nie kupują a tylko uwielbiają dyskusje na
                  forach proponuję zmienić temat. Może erotyka?
                  • Gość: Marian Re: Salwator Tower IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 13:30
                    Do antymariana;jeżeli szczytem twoich możliwości jest zakup mieszkania w
                    Krakowie to widzę ,że nie masz zbyt wygórowanych ambicji( a z tym twoim
                    argumentem ,że mnie nie stać jesteś śmieszny -fiucie )
                    • Gość: antymarian Re: Salwator Tower IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 20:30
                      I co pajacu! Straszyłeś, opluwałeś Salwator i co....?
                      Wieża stoi i jest na ukończeniu, City buduje mi się aż miło patrzeć, ja mam I
                      etap, ale reklamują się już że i na II etap jest pozwolenie na budowę, wszystko
                      profesjonalnie, jak na razie nie ma się czego czepiać i jestem pewny że tak
                      będzie do końca budowy! Odszczekaj i przyznaj się dla którego dewelopera
                      pracujesz! Ludzie uważajcie na to co piszą, ale z rozsądkiem - ja przez takie
                      obelgi musiałem zapłacić drożej niż w wieży bo się wstrzymałem i czekałem jak
                      będą budować, potem było za późno bo już wszystko mieli sprzedane. Na szczęście
                      przestałem słuchać takich Marianów bo teraz znów zapłaciłbym jakieś lekko 20%
                      więcej! W Krakowie jest ok 60 deweloperów, większość z nich nie lubi salwatora,
                      bo mają pierwsze strony w gazetach duże projekty itd., jeżeli mariany są z
                      konkurencji i choćby 30 % z nich się udziela to zawsze będzie opluwany. Na
                      marginesie - nie jestem z salwatora, ale wkurza mnie że straciłem pieniądze po
                      czytaniu forum nie decydując się od razu!
                      • Gość: jacuś Re: Salwator Tower IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.06, 22:52
                        Edytko.
                        Nie denerwuj się.
                        Niczego nie straciłaś.
                      • Gość: inwestor Re: Salwator Tower IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.06, 22:53
                        ty jestes jakis debil- podejmujesz decyzje na podstawie forum- a tera zmasz
                        pretensje tylko do kogo - do siebie arschloch- jak dziecko- ale chyba jestes z
                        salwatora bo tak to opisujesz ze az nas skręca .....z twojej inteligencji-
                        Panie z salwatore prosze tutaj nie starać się poprawić swego wizerunku i tak
                        jest juz na dnie...
                        • Gość: Marian Re: Salwator Tower IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 16:29
                          Do antymariana ;na płocie też "dupa"pisało i do dziś drzazgi wyciągam !
                          • Gość: antymarian Re: Salwator Tower IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.07, 22:50
                            Cześć Marian przyjacielu! Mam nadzieję że wyjąłeś już wszystkie drzazgi, w
                            końcu minęło trochę czasu? Porozmawiajmy o faktach, City pnie się w górę a po
                            kolejnej zwyżce cen i tak robię bardzo dobry interes kupując tam mieszkanie -
                            sadzę że ta tendencja się dalej utrzyma. Wieża którą tak opluwałeś stoi gotowa
                            wyglada super i oddawana jest 3 miesiące przed terminem! Czy masz jeszcze
                            jakieś uwagi do tych idiotów klientów salwatora... Wszyscy chętnie posłuchamy
                            madrych, kulturalnych i wyważonych opinii. Pozdrawiam prawdziwych klientów
                            wszystkich firm deweloperskich i przestrzegam przed wyciąganiem wniosków z
                            radosnej twórczości anonimów!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka