Gość: Kaska IP: 80.177.186.* 21.09.05, 12:03 taki mily palacyk w parku a moze ktos wie cos o tym miejscu na przyjecie weselne ? doradzcie prosze dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: Forum - Balice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 12:52 ten "pałacyk" to Instytut Zootechniki ale może robią wesela Odpowiedz Link Zgłoś
katarzynasz Re: Forum - Balice 21.09.05, 21:52 Gość portalu: gość napisał(a): > ten "pałacyk" to Instytut Zootechniki ale może robią wesela robia wlasnie przyjecia www.forum-balice.pl ... tylko jakie ? wiesz jakto wyglada ? czy to jest budynek uczelniany taki z prawdziwego zdarzenia, takmi sie kojarzy (bo ja tez w "instytucie" tyle ze jezykowym, studiowalam) ? to chyba nie za fajnie znajac polskie uczelnie...kurcze to moze zmienie lokal w takim ukladzie, daj znac jak wiesz cos wiecej prosze, dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Forum - Balice IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.05, 22:09 podobno można na miejscu nocować i urządzić impreze ale chyba trzeba zamówić catering bo restauracji nie mają, a nawet jeśli jest, to chyba nic specjalnego to dawny Pałac Radziwiłłów a teraz www.izoo.krakow.pl/index.php?sw=6&pr=2 Odpowiedz Link Zgłoś
katarzynasz Re: Forum - Balice 22.09.05, 09:52 dziekuje bardzo, dostalismy juz menu i wyglada w sumie niezle, tylko boje sie o ten palac, tzn jak on wyglada, czy jest odremontowany i jakie sa pokoje hotelowe czy z lazienka i w jakim stanie bo jakos nie moga mi zdjec doslac...obiekt sam bardzo mi sie podoba i cenowo tez wzglednie, oprocz cen noclegow ktore sa istotnie nizsze od innych miejsc i dlatego mnie to zastanawia Moj maz jest cudzoziemcem i bedziemy miec sporo gosci z zagranicy, ktorzy musza przynajmniej przyzwoicie przenocowac, obecnie nie ma mnie w kraju i dopiero w grudniu bede mogla ogladac to miejsce dlatego szukam pomocy na forum...w grudniu moze juz byc zbyt pozno na rezerwacje.... cos za cos, na to wyglada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Forum - Balice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 10:28 podejmowano tam Kwasniewskiego i innych prezydentów wiec wyglada ze jest ok poogladaj sobie zdjecia www.izoo.krakow.pl/prezydenci/prezydenci2.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: Forum - Balice IP: 80.177.186.* 22.09.05, 12:02 dziekuje raz jeszcze ! Odpowiedz Link Zgłoś