Dodaj do ulubionych

Forum - Balice

IP: 80.177.186.* 21.09.05, 12:03
taki mily palacyk w parku
a moze ktos wie cos o tym miejscu na przyjecie weselne ?
doradzcie prosze
dziekuje
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: Forum - Balice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 12:52
      ten "pałacyk" to Instytut Zootechniki ale może robią wesela
      • katarzynasz Re: Forum - Balice 21.09.05, 21:52
        Gość portalu: gość napisał(a):

> ten "pałacyk" to Instytut Zootechniki ale może robią wesela

robia wlasnie przyjecia www.forum-balice.pl ... tylko jakie ?
        wiesz jakto wyglada ? czy to jest budynek uczelniany taki z prawdziwego
        zdarzenia, takmi sie kojarzy (bo ja tez w "instytucie" tyle ze jezykowym,
        studiowalam) ? to chyba nie za fajnie znajac polskie uczelnie...kurcze to moze
        zmienie lokal w takim ukladzie, daj znac jak wiesz cos wiecej prosze, dziekuje
        • Gość: gość Re: Forum - Balice IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.05, 22:09
          podobno można na miejscu nocować i urządzić impreze ale chyba trzeba zamówić
          catering bo restauracji nie mają, a nawet jeśli jest, to chyba nic specjalnego
          to dawny Pałac Radziwiłłów a teraz www.izoo.krakow.pl/index.php?sw=6&pr=2
          • katarzynasz Re: Forum - Balice 22.09.05, 09:52
            dziekuje bardzo, dostalismy juz menu i wyglada w sumie niezle, tylko boje sie o
            ten palac, tzn jak on wyglada, czy jest odremontowany i jakie sa pokoje
            hotelowe czy z lazienka i w jakim stanie bo jakos nie moga mi zdjec
            doslac...obiekt sam bardzo mi sie podoba i cenowo tez wzglednie, oprocz cen
            noclegow ktore sa istotnie nizsze od innych miejsc i dlatego mnie to zastanawia
            Moj maz jest cudzoziemcem i bedziemy miec sporo gosci z zagranicy, ktorzy musza
            przynajmniej przyzwoicie przenocowac, obecnie nie ma mnie w kraju i dopiero w
            grudniu bede mogla ogladac to miejsce dlatego szukam pomocy na forum...w
            grudniu moze juz byc zbyt pozno na rezerwacje....
            cos za cos, na to wyglada
            • Gość: gość Re: Forum - Balice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 10:28
              podejmowano tam Kwasniewskiego i innych prezydentów wiec wyglada ze jest ok
              poogladaj sobie zdjecia www.izoo.krakow.pl/prezydenci/prezydenci2.html
              • Gość: kaska Re: Forum - Balice IP: 80.177.186.* 22.09.05, 12:02
                dziekuje raz jeszcze !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka