Dodaj do ulubionych

Sondażowa drużyna

IP: *.kompania.net 22.09.05, 23:57
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • kupsztajn cała Polska głosuje tak, jak wskazują ostatnie son 23.09.05, 03:43
      bo co? bo michnik tak kazał?
      • Gość: obserwator Opałka spec od marketingu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.05, 09:43
        Bardzo fajne te prognozy, tylko że niejaki Kuba Opałka, nazwany specjalistą od
        marketingu politycznego (i tu duuży uśmiech), pracuje dla kandydata
        Kicińskiego! Nie dziwię się więc, że w gronie potencjalnych posłów ów
        specjalista widzi swojego szefa:)
        A posłami z PO zostaną: Rokita, Szczypiński, Raś, Fedorowicz, Matusik-Lipiec,
        Krupa.
        • przytomny1 Re: Opałka spec od marketingu? 23.09.05, 10:06
          Ten cały artykuł to próba wpływania na przyszłość, bo z sondażu Gazety nie
          wynikało w zasadzie nic, poza wyraźną przewagą Rokity. Panowie wymienieni za
          nim, nie mieli więcej niż 2-3% głosów, a wiadomo, że w takich badaniach 3% to
          jest margines błędu... Reszta (nie oparta na sondażu), to już totalne gdybanie.
          Niby dlaczego narzekający w telewizyjnym spocie aktor - Fedorowicz, czy
          obklejająca całe miasto swoim wizerunkiem radna dzielnicy - Matusik, mieliby
          być przed profesorem AGH - Jajszczykiem, czy dyrektorem Małopolskiego Centrum
          Rehabilitacji Dzieci - Bulanowską?
          Wystarczy porównać dokonania tych ludzi żeby stwierdzić, że to zupełnie inna
          liga.
          • Gość: lewy kibic Protestuję, to głupia manipulacja! IP: *.citynet.pl 23.09.05, 14:40
            Na liście Po można znaleść tylko jednego pewniaka. Poza Rokitą wszystko jest
            niewiadomym. Nie sądzę, aby "przybłędy" (Raś, Fedorowicz) miały dobry wynik.
            Elektorat PO jest elektoratem myślącym i potrafiącym oddzielić ziaro od plew.
            Lista jest słaba, przewijają się w niej sympatię europosłów(co widać na
            plakatach i ulotkach) Klicha (Matusik i Kosch i innych), Sonika (Węgrzyn,
            Lassota, Kiciński) i jeszcze "płotki" z I Koła PO, ale widać, że Szczypiński
            robił wszystko aby nie było na niej poważnych i groźnych dla siebie konkurentów.
            Więc, chyba popełnił jakieś niedopatrzenie i nie wyeliminował prof. Jajszczyka.
            To groźny dla niego konkurent i może mieć od niego lepszy wynik. Podobnie jak
            Bulanowska.
        • Gość: waclaw Re: Opałka spec od marketingu? IP: *.elektro.agh.edu.pl 23.09.05, 14:07
          Moi kandydaci to Katarzyna Matusik-Lipiec i Ireneusz Ras. Przynajmniej cos
          konkretnego zrobili dla lokalnej spolecznosci. Glos mam jeden wiec wybiore
          pania Kasie - jako, ze ladniejsza i ma sczerszy mily usmiech!
          • Gość: lewy kibic Wybory do sejmu, czy wybory miss dzielnicy? IP: *.citynet.pl 23.09.05, 14:44
            Chyba ci się pomyliło. To nie konkurs piękności. W przypadku Matusik - Lipiec
            to "coś" równa się zero.
            • Gość: baca25 Lewy kibic na mistera komuchów! IP: *.net.autocom.pl 23.09.05, 17:34
              Lewy, ty się lepiej ucisz, bo twoi idole właśnie zostają wyrzuceni na śmietnik
              historii. Nareszcie jest szansa pozbyć się tej czerwonej zarazy.
              PS
              A Katarzyna Matusik-Lipiec jest bardzo w porządku, na pewno zrobiła dużo dla
              swojej dzielnicy. A ty co zrobiłeś?
              • Gość: brunet To nie wybory miss!!!!!!!!!! IP: *.crowley.pl 23.09.05, 18:42
                Lewy kibic ma rację, to nie wybory miss. A Kasia Matusik-Lipiec własnie często
                sie zachowuje jakby brała w nich udział, a nie kandydowała do Sejmu. Aby zwrócić
                na siebie uwage Tuska, za każdą jego wizyta w Krakowie miała krótszą spódnicę...
                w Sejmie też tak będzie przekonywać do swojego zdania? Czy może pójdzie dalej?
              • Gość: inez Re: Lewy kibic na mistera komuchów! IP: *.crowley.pl 23.09.05, 18:45
                piszesz że Matusik "na pewno dużo zrobiła dla swojej dzielnicy" czyli po prostu
                nie masz o tym zielonego pojęcia czy coś zrobiła... popierasz ją bo wpadła Ci w
                oko i tyle...
                załamuje mnie czasem poziom naszego tzw. społeczeństwa obywatelskiego... ech
          • mignone Re: Opałka spec od marketingu? 23.09.05, 14:46
            od Rasia może ładniejsza... ale szczery uśmiech??? raczej naiwny chyba i te oczy
            bez cienia inteligencji...
            i jakie są te dokonania p. Matusik-Lipiec? chętnie posłucham...
      • Gość: powiat krakowski Re: cała Polska głosuje tak, jak wskazują ostatni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.05, 10:14
        ONLY ANDRZEJ ADAMCZYK!!!!!!!!!
    • Gość: róbmy swoje... nowe twarze! IP: *.zabierzow.sdi.tpnet.pl 23.09.05, 06:26
      a mnie jest szkoda lata...www.aczekaj.pl
      • Gość: autor Re: nowe twarze! IP: *.chello.pl 23.09.05, 09:49
        tak dla porównania...www.bulanowska.pl :)))
    • Gość: marzyciel a mnie jest szkoda lata... IP: *.zabierzow.sdi.tpnet.pl 23.09.05, 06:29
      No tak mamy od dziś JESIEŃ ! wiecej aczekaj.pl
      • Gość: Tadeusz 2 Bzdura, mandat zdobędzie prof. Andrzej Jajszczyk IP: *.citynet.pl 23.09.05, 06:55
        To raczej pobożne życzenia platformowego eksperta. Panowie:Raś, Fedorowicz
        Kiciński nie mają szans. Z Platformy mandaty zdobędą: Rokita, Jajszczyk,
        Bulanowska, Krupa, Chwajoł i ewentualnie Węgrzyn i Lasota. Nie wiem co będie ze
        Szczypińskim?
        • Gość: pako Re: Bzdura, mandat zdobędzie prof. Andrzej Jajszc IP: *.veranet.pl 23.09.05, 08:52
          RAS - nie ma szans ???? ehhehehheh, ale mnie Tadek ubawil (pomysl zanim
          napiszesz jakis tekst)
          • Gość: zbyszek Tadeusz2 to wolontariat Jajszczyka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.05, 09:36
            Tadeuszu2, od kilku dni wpisujesz posty w których non stop podkreślasz, jaki to
            pan prof. Jajszczyk jest świetny i że na pewno zostanie posłe.m Daj już spokój!
            Rozumiem że pracujesz dla kandydata Jajszczyka, ale już starczy! To męczy!
            Proszę!
            • Gość: graga 7 Re: Tadeusz2 to wolontariat Jajszczyka IP: *.citynet.pl 23.09.05, 13:58
              Nie wiem jak tam Tadeusz 2, ale mnie się bardzo podoba prof. Jajszczyk. Na tle
              innych kandydatów widzę, że moja decyzja odnośnie głosowania na Jajszczyka jest
              mądra i słuszna. Oczywiście zachęcam innych aby poszli w moje ślady.
    • Gość: ds Życzenia niektórych sztabów IP: *.gw.ip.pl 23.09.05, 07:44
      Niestety są to tylko życzenia niektóych sztabów. Czas pokaże to dobitnie.
    • Gość: zbolaly NOWE TWARZE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 07:56
      Sondarze sondarzami a 30 % glosujacych na PO do momentu badania gazety
      niewiedzialy na kogo glosowac!ja glosuje na Koscha
      • Gość: rg Re: Znowu manipulancki sondaż wybiórczej! IP: *.zax.pl / *.zax.pl 23.09.05, 09:15
        Ja oddaję głos na LPR: 1xLPR - sejm, 4xLPR senat

wybory2005.lpr.pl/parlamentarne.php?id=3089
    • Gość: Bogdan Wybitny prosesor sie myli IP: *.stocznia.gda.pl / 213.17.192.* 23.09.05, 08:25
      Sondaż prof. Jerschiny. - 19 proc. dla PiS, ciekawe jak wybitny profesor będzie
      tłumaczył się po wyborach a mam nadzieję, że to zapamiętamy. Wychowani na
      Gazecie Wyborczej czytelnicy posłusznie oddaja głosy na PO.
    • Gość: rg Kandydaci LPR z Krakowa do Sejmu i Senatu IP: *.zax.pl / *.zax.pl 23.09.05, 09:16
      wybory2005.lpr.pl/parlamentarne.php?id=3089
    • Gość: kubapowiatowy who is who IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 10:58
      Ja bardzo przepraszam, ale najciekawszy byłby sondaż, badający jaki procent
      przyszłych wyborców w ogóle wie, kim są kandydaci od drugiego miejsca w dół.
      Ale takiego sondażu Gazeta nie przeprowadziła i nie przeprowadzi, a szkoda.
    • Gość: czytelnik fałszowanie wyborów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.05, 11:19
      Czy gazeta pozwoli nam decydować i przestaniecie narzucać swoje opinie. Znam
      środowisko gazety i to co robicie to oszustwo. Kolega z gazety posła Ziobro
      wprowadził dziś już jego ludzi ani jak to ma się do rzeczywiśtości, aż się
      rzygać się chce jak to się czyta, te wasze sondaże, oszuści
    • Gość: elemelek radny Kazek-precel reklamuje rodzinę IP: *.georyt.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.05, 11:36
      A gość na tym forum o nick'u "marzyciel" to ani chybi radny Kazek-precel, co to
      anonimowo reklamuje swoją córkę, tę "nową twarz" od nogi na plakacie wyborczym,
      buhahahahaha!!!
      • Gość: anna małogorzata Re: radny Kazek-precel reklamuje rodzinę IP: *.citynet.pl 23.09.05, 14:55
        To i tak dobrze, że nie reklamuje grzebieni. Córeczka, ma owszem zgrabne nogi,
        ale do Marleny Dietrich jej nieco brakuje. Z pewnością są to jednak nóżki za
        krótkie aby na nich wejść do sejmu.
    • Gość: doktor Skandal-pracownik K. Kicińskiego ekspertem Gazety! IP: *.citynet.pl 23.09.05, 12:20
      Pracuję w Rydygierze, szpital pada pod rządami zajmującego sie tylko
      sprzedawaniem swojej twarzy Kicińskiego. Od lat pracuje dla niego Opalka, ktory
      teraz razem z GW manipuluje sondażami. To zwykla manipulacja wyborcami!!!
    • Gość: niedowiary Rzecznik Kicińskiego expertem ?!? :)))))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 12:24
      Ten skompromitowany pijaczek Opałka jest expertem! Czego? Chyba szatniarzy!
      Brawo dla Wybiórczej, która z ostatniego sondażu robionego w Krakowie wytypowała
      np. Krupe, ktrego w tym sondażu nie było. Chwała Bogu, że to nie Kiciński z
      Wybiórczą będą w niedzielę wybierać.
      • Gość: no Re: Rzecznik Kicińskiego expertem ?!? :)))))))))) IP: *.chello.pl 23.09.05, 12:54
        tak,tak - wyborcy podziękują Kicińskiemu, że na wielkim parkingu przy szpitalu
        nie pozwala ludziom parkować tylko myto pobiera.
        • Gość: graga 7 Re: Rzecznik Kicińskiego expertem ?!? :)))))))))) IP: *.citynet.pl 23.09.05, 14:52
          Dostałam list na domowy adres od Kicińskiego. To bezczelność, żeby taki
          wątpliwego autorymentu facet jak Kiciński miał mój domowy adres. Zgroza!
    • Gość: Maciek P. Ciekawe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 13:08
      Ciekawe co się stało, że GW zauważyła takich kandydatów jak Fedorowicz,
      Matusik- Lipiec, czy Krupa? Dotychczas zawsze ich pomijała. Może jednak nie są
      bez szans
      • Gość: irek Kasia IP: *.elektro.agh.edu.pl 23.09.05, 14:10
        Najladniejszy z kandydatow!
    • Gość: Marcin Zapomnieli o Pawłowskim IP: *.kolornet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.05, 14:59
      Gazeta zapomniała o Łukaszu Pawłowskim, który ma spore szanse na zdobycie
      mandatu, dzięki swojej kampanii bezpośredniej, która może nie jest widoczna, ale
      na pewno skuteczna. To właśnie Łukasz Pawłowski może się okazać prawdziwym
      czarnym koniem.
      • Gość: max Re: Zapomnieli o Pawłowskim-buahahaha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.05, 16:31
        Na litość boską, panie Pawłowski, dałby pan spokój już z tymi wpisami.
        Strasznie nudne są! Non stop to samo. Jakby się pan choć trochę wysilił,
        wymyślił przez ten miesiąc inny tekst! A ty w kółko to samo! Dobrze że wybory
        już w niedziele to w końcu Pan sie przekona jakie mial pan szanse...
        • Gość: lewy kibic Re: Zapomnieli o Pawłowskim-buahahaha IP: *.citynet.pl 23.09.05, 21:13
          Stopień głupoty jaki daje Pawłowski w programie "Młodzież kontra..." jest
          wysoki. Ten chłopaczyna to najlepszy dowód, że na listę PO włożyli
          go...eurodeputowani.
    • Gość: prokurator kandydaci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.05, 20:00
      1.Pani B.B. / nie mylić z B.Bardot / jest znana w Krakowie , ale z
      głupoty.Dowodów nie trzeba przytaczać , a lista była by długa.
      2.Dziwi kandydatura Pana Gołasia do Senatu. On , dzięki
      którego "kombinacjom" stanęła realizacja szybkiego tramwaju i przebudowy
      ronda - powinien raczej kandydować " do sądu".W innym mieście by się
      nie wywinął. Straszne miasto.
      • Gość: lewy kibic Re: kandydaci IP: *.citynet.pl 23.09.05, 21:08
        Zdaje się prokuratorze, że przesadzasz. BB mnie osobiście nie jest znana z
        głupoty a raczej porzeciwnie. Co do Gołasia - zgoda.
        • Gość: graga 7 Re: prof. Andrzej Jajszczyk jako sponsor kultury IP: *.citynet.pl 23.09.05, 22:03
          Właśnie wróciłam z koncertu muzyki ogrodowej ,którego organizatorem był Ogród
          Botaniczny U.J.oraz prof,Andrzej Jajszczyk w roli sponsora gdyż uznał ,że
          będzie to lepsza forma spotkania z mieszkańcami naszego miasta niż
          nalepianie tysięcy ulotek na słupach ogłoszeniowych z których nie ma żadnego
          pożytku lub atakowanie mieszkańców swoją podobizną z bilbordów.Profesor w
          pięknym stylu jak na niego przystało zakończył swoją kampanię zreszta cała była
          prowadzona z wielkim wyczuciem smaku i taktu.Prof.jeszcze raz udowodnił,że
          sprawy kultury a szczególnie muzyki nie są mu obce, a jako fachowiec w swojej
          dziedzinie która należy do nauk ścisłych udowodnił ,że nawet w dzisiejszych
          czasach można być człowiekiem przysłowiowego renesansu ,a nie tylko zawężać
          się do swojej dziedziny.Bohaterem wieczoru byłą Orkiestra kameralna "Orfeusz"
          pod dyr.Jana Baryły oraz solistów Renaty Guzik-flet, oraz Krzysztof
          Włodarczyk-saksofon.
          Orkiestra wykonała "Suitę Ogrodową" H.J.Botora,"Locorum Musica"
          N.Shirleya,"Jesień" J.Baryły" Muzyka ogrodów chińskich"K.Kostrzewy oraz na
          koniec "Serenadę G-dur Eine kleine Nachtmusik" W.A.Mozarta.W przerwie koncertu
          wystąpił z ciekawym wykładem popularno-naukowym na temat jedności auki,kultury
          i sztuki prof.dr hab.inż.Ryszard Tadeusiewicz.Była to wspaniała
          uczta dla ducha, jestem pod wielkim wrażeniem.Dzięki prof.Andrzejowi Jszczykowi
          w tak interesujący sposób mogłam spędzić pierwszy dzień jesieni,nie tylko ja
          ,ale i wielu mieszkańców Krakowa którzy dziękowali Profesorowi i gratulowali
          pomysłu.
    • Gość: Barbara Bulanowska Podziękowania od B.Bulanowskiej IP: *.citynet.pl 23.09.05, 22:30
      Witam serdecznie. Jestem bardzo wdzięczna wszystkim, którzy wypowiedzieli się o
      mnie pozytywnie na forum. Dziękuję za ciepłe słowa, wyrazy uznania bądź
      zainteresowania. Po ich przeczytaniu widzę sens tego co robię. Czuję się wobec
      wszystkich Państwa niezmiernie zobowiązana. Zapraszam tych, którzy jeszcze nie
      podjęli decyzji na moją stronę www.bulanowska.pl i do miłego spotkania
      gdzieś ... kiedyś ...

Barbara Bulanowska, kandydatka do sejmu z listy PO, lista 8 miejsce 5.
    • Gość: A. Holik PO górą! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.05, 10:58
      Czy kandydatom na posłów z PO z pierwszych miejsc uda sie wszystkim - tego nie
      wiem. Natomiast wiem jedno. Może i czarny koń, ale za to p. Jacek Krupa ma
      wielkie szanse na dostanie się do sejmu RP. Ma znaczne poparcie w gminie
      Skawina która liczy ok. 40 tys. ludzi.
      Bójcie się Bulanowska i Matusik-Lipiec, o wasze miejsca.
      • ole16 Re: PO górą! 24.09.05, 13:49
        A niby czemu to Panie miałyby obawiać się Krupy? I czy nie jest tak, że to
        Krupa obawia się ich?:) Jakaś niechęć do kobiet, czy co?
        Zresztą Bulanowska jest także związana ze Skawiną i pobliskim Radziszowem. Jest
        znana tamtejszej społeczności, bo zatrudnia wielu ludzi stamtąd w swoim
        szpitalu i tam właśnie pracuje:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka