Dodaj do ulubionych

Ortodonta POSZUKUJE

09.10.05, 11:53
Potrzebuje adres kogos kto mi zrobi ladnie moje zabki.Wlasnie koncze nosic
aparat ortodontyczny i moje zeby trzeba lekko estetycznie wyrownac....Jestem
pacjentka Dentamerica-na placu Szczepanskim...czy to dobra klinika? A moze
jest W Karkowie jakis sympatyczny i DOBRY stomatolog estetyczny?Nie chce miec
wrazenia sztucznych zebow...Chce miec piekny naturalny usmiech,usmich
DIVY ;).Pozdrawiam Magdalenka
Obserwuj wątek
    • Gość: Prorok Re: Ortodonta POSZUKUJE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.05, 13:10
      Magdalenka jak kończysz nosić aparat to ząbki się nie wyrównały ??
      Magdalenka nosisz aparat stały czy ruchomy ?
      • maglove77 Re: Ortodonta POSZUKUJE 09.10.05, 13:46
        Nosze ruchomy,bo mam bardzo slabe zeby!juz 3 lata prostuje moje kly,ktore juz
        prawie sa w luku zebowym(tak to sie nazywa?)Przy okazji trosze inne zeby mi sie
        przekrzywily-tzn.lewa strona jest troszke wyzej i chce to troszke "czyms "
        wyrownac..Moja Ortodontka poleca mi na wszytskie przednie widoczne zeby
        korony,bo sa bardzo nieladne,ze wzgledu na ciagle ich plombowanie.Widoczne sa
        uzupelnienia i sa zolte(ale nie pale:)) Nie ufam mojej Ortodonce,bo moi nigdy
        jie odpowiada na moje pytania,ale jak zapytalam o stomatologie estetyczna to
        odrazu mi polecila swoja "wiekowa " kolezanke .....a ja szukam kogos kto
        naprawde wyczaruje mi ladny usmiech,bez wrazenia ze to sztuczne,bo ja mam
        doppiero 28 lat!!!!brakuje mi tylko usmiechu "Divy"....dzieki
        • Gość: norek Re: Ortodonta POSZUKUJE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.05, 16:14
          ortodonta żadnego nie znam, ale mam znajomego ortopedę i ortografa....
          • Gość: Łysy Re: Ortodonta POSZUKUJE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.05, 16:19
            a mastodont moze byc? ortodont, ortoped, ortograf - ja im nie ufam.
          • maglove77 Re: Ortodonta POSZUKUJE 09.10.05, 16:20
            hmm.....Wiesz,ten usmiech divy byl tylko akcentem komicznym.Ale widze ,ze nie
            znasz sie na dobrym zarcie:(
            • Gość: norek Re: Ortodonta POSZUKUJE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.05, 16:23
              ale za to znam się na "wrażeniu sztucznych zębów", niestety...
              • maglove77 Re: Ortodonta POSZUKUJE 09.10.05, 16:26
                Gość portalu: norek napisał(a):

> ale za to znam się na "wrażeniu sztucznych zębów", niestety...
                >
                Ja tez Skarbie,Dlatego tak mecze sie z aparatem w ustach noc w noc by tych
                sztucznych nie miec......Al Ty i tak nie zrozumiesz historii tego sweterka:)
          • maglove77 Re: Ortodonta POSZUKUJE 09.10.05, 16:21
            Gość portalu: norek napisał(a):

> ortodonta żadnego nie znam, ale mam znajomego ortopedę i ortografa....
            SUPERRRRRRRRRRR,Szukam ortopedy jeszcze bardziej niz ortodonty!!!Dasz
            namiarek???Pozdro-magdalenka
            • istna Re: Ortodonta POSZUKUJE 09.10.05, 16:48
              A ja nadal nie rozumiem czego szuka ten ortodonta w tytule wątku...
              • maglove77 Re: Ortodonta POSZUKUJE 09.10.05, 16:52
                istna napisała:

> A ja nadal nie rozumiem czego szuka ten ortodonta w tytule wątku...
                WIDZISZ ,co ja na to poradze ze tak mi "sie napisalo"...hi hi,Ale to ja
                POSZUKUJE ORTODONTY!!!!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka