Gość: tomek IP: *.autocom.pl 11.10.05, 15:03 Czy ktoś coś wie na temat inwestycji Bonarki na Kobierzyńskiej? i o firmie Hart-bex? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Michal Re: Bonarka IP: *.devs.futuro.pl 11.10.05, 16:01 Ja troche wiem. Budują mi własnie mieszkanie na Obozowej (inwestor Bonarka, wykonawca Hart-bex). Inwestycja ma być oddana na konies listopada (i wydaje się że zostanie w tym terminie oddana). Jeśli chodzi o jakość wykonania to będę mógł się wypowiedzieć po odbiorze mieszkania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kupujacy Re: Bonarka IP: *.motorola.com 09.12.05, 11:15 I jak? Odebrales juz mieszkanie i mozesz powiedziec cos o jakosci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: Bonarka IP: *.devs.futuro.pl 09.12.05, 12:21 Odebrałem mieszkanie. W przyszłym tygoniu wchodzi fachowiec i zaczyna prace wykończeniowe. Póki co jestem zadowolony. Byłem na odbiorze z moim fachowcem i nie znaleźliśmy większych uchybień. Jedyne zastrzeżenia miałem do gładzi (ściany są proste ale sam gładź, szczególnie w narożach nie była dobrze wykonana). Pomimo poprawek dalej nie jest to co powinno być. Ale wole samemu to poprawić niż znowu czekać na poprawki - nie mam czasu. Szczerze powiedziawszy wygląda to aż za dobrze i boję się że coś wyjdzie za tydzień albo dwa. Co do terminu to spóźnili sie dwa tygodnie (oczywiście oni twierdzą że nic się nie spóźnili ale w takim razie co robi ta ekipa na budowie i czemu ciagle nie działa domofon?). Ale takie spóźnienie to nie spóźnienie :). Porównując jakość wykończenia z poprzednim mieszkaniem (kupowałem mieszkanie 4 lata temu w SM Staszica) to jest duuuuuzo lepiej - tam np. gładź trzeba było robić od nowa. Odpowiedz Link Zgłoś